Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ρε παίδες αυτά τα agesa είναι για τις νέες cpu δεν εχουν και πολυ νόημα για τους 2xxx και είναι ρισκο μεγάλο εφόσον δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερο agesa.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω, δε δουλεύει το negative offset καθόλου. Ότι κι αν βάλω, αυτό στο boost ανεβάζει 1,38V. Εφτάσα μέχρι και -0,10

• Thanks 1
Δημοσ.

οντως..κι εγω βιαστηκα αλλα εχοντας εμπιστοσυνη στην asus τοσα χρονια,προχωρησα χωρις να το σκεφτω.

οποτε το ολο θεμα εχει να κανει μαλλον με τα ρευματα κατι που βεβαια επηρεραζει και τις usb που εχω εγω θεμα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μα ρε παίδες αυτά τα agesa είναι για τις νέες cpu δεν εχουν και πολυ νόημα για τους 2xxx και είναι ρισκο μεγάλο εφόσον δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερο agesa.

Άστα αυτά, ζηλεύεις που δεν έχεις το motherboard να τα δοκιμάζεις όπως εμείς! :-)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Άστα αυτά, ζηλεύεις που δεν έχεις το motherboard να τα δοκιμάζεις όπως εμείς! :-)

Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω όποιον έχει hardware να ασχολείται γτ εγώ εδώ και ένα μήνα ξεροσταλιαζω κοιτώντας το  case άδειο.

Δημοσ.

Λοιπόν, έβαλα PBO με fixed voltage 1.35,  και LLC auto. Το vdroop τον έριξε στο 1.275 και κράτησε στο CB20 στα 4125! Με auto πάει 1.38 και πέφτει στο 4050, με negative offset πάει πάλι 1.38 αν και φαίνονται κάτι στιγμιαίες πτώσεις στο 1.33 αλλά ξαναπηγαίνει 1.38. Προφανώς το νέο PBO algorithm δε συνεργάζεται σωστά με το negative offset.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Λοιπόν, έβαλα PBO με fixed voltage 1.35,  και LLC auto. Το vdroop τον έριξε στο 1.275 και κράτησε στο CB20 στα 4125! Με auto πάει 1.38 και πέφτει στο 4050, με negative offset πάει πάλι 1.38 αν και φαίνονται κάτι στιγμιαίες πτώσεις στο 1.33 αλλά ξαναπηγαίνει 1.38. Προφανώς το νέο PBO algorithm δε συνεργάζεται σωστά με το negative offset.

Τέσταρε και single όμως γτ το 1.35v είναι λίγο για 4350

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τέσταρε και single όμως γτ το 1.35v είναι λίγο για 4350

Ναι έχεις δίκιο, με 1.35 παίζει από 4250 ως 4300.

Δημοσ.

Χαχα, άρχισε κι εμένα να μου χάνει το USB adapter της Logitech σε κάποια reboot. Πρέπει να το κάνω disconnect/reconnect για να το δει και πάλι. Άντε να δούμε πότε θα βγει το καλό BIOS.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, malakudi είπε

Χαχα, άρχισε κι εμένα να μου χάνει το USB adapter της Logitech σε κάποια reboot. Πρέπει να το κάνω disconnect/reconnect για να το δει και πάλι. Άντε να δούμε πότε θα βγει το καλό BIOS.

χμμμμμ..ομορφιες....😯😚

Δημοσ.

Και σε εμένα άρχισαν τα περίεργα, τελικά. Οχι με USB, πληκτρολόγια κλπ. αλλά έχει θέματα με το Sleep. Ξυπνάει πιο συχνά, δεν μπαίνει πάντα αυτόματα σε sleep στο 60λεπτο που το έχω ρυθμίσει, μερικές φορές κολλάει όταν το βγάζω από sleep και άλλα τέτοια.

Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς άρχισε η ιστορία, όταν πέρασα BIOS 4602, 4804, τους τελευταίους chipset drivers, τους τελευταίους Catalyst ή κάποιος συνδυασμός των παραπάνω.

Στον Event Viewer των Windows είδα μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια: bugcheck events και κάνα δυο crashes του AMDRyzenMaster service.

Επόμενο βήμα: καθαρή εγκατάσταση Windows 10 γιατί αυτή μπορεί να έχει «αρπάξει» από τα overclocking tests του τελευταίου τριμήνου και για αρχή θα το αφήσω χωρίς να περάσω κανέναν driver από amd.com, μόνο ο,τι βρουν τα Windows από μόνα τους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, parsifal είπε

Και σε εμένα άρχισαν τα περίεργα, τελικά. Οχι με USB, πληκτρολόγια κλπ. αλλά έχει θέματα με το Sleep. Ξυπνάει πιο συχνά, δεν μπαίνει πάντα αυτόματα σε sleep στο 60λεπτο που το έχω ρυθμίσει, μερικές φορές κολλάει όταν το βγάζω από sleep και άλλα τέτοια.

Δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς άρχισε η ιστορία, όταν πέρασα BIOS 4602, 4804, τους τελευταίους chipset drivers, τους τελευταίους Catalyst ή κάποιος συνδυασμός των παραπάνω.

Στον Event Viewer των Windows είδα μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια: bugcheck events και κάνα δυο crashes του AMDRyzenMaster service.

Επόμενο βήμα: καθαρή εγκατάσταση Windows 10 γιατί αυτή μπορεί να έχει «αρπάξει» από τα overclocking tests του τελευταίου τριμήνου και για αρχή θα το αφήσω χωρίς να περάσω κανέναν driver από amd.com, μόνο ο,τι βρουν τα Windows από μόνα τους.

σε εμενα παντως το θεμα με το gaming πληκτρολογιο της corsair(2πλη usb)το κανει ακομα και στα bios..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το corsair παιζει ασταματητα απο προχθες στο laptop χωρις το παραμικρο προβλημα.

αντιστοιχα ενα απλο logitech(ασυρματο)επαιζε εχθες για καμια 10αρια ωρες επανω στην asus επισης απροβληματιστα.

προφανως το μπερδεμα γινεται οταν χρειαστει να δωσει παραπανω ρευμα οπως συμβαινει και  με τις τασεις της cpu.

Επεξ/σία από jimmy1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...