karabill93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα στο φορουμ, θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα import Που προσπαθω να κανω. Κανω την πτυχιακη μου πανω σε python αλλα την μαθαινω τωρα την γλωσσα. Προσπαθω να κανω import Quandl και ενω την εχω κανει install απο cmd "pip install quandl" οταν παω να τρεξω κατι απλο μου βγαζει αυτο το error. Αναφορά σε κείμενο Traceback (most recent call last): File "C:/Users/Vasilis/Desktop/tutor.py", line 2, in <module> import Quandl ModuleNotFoundError: No module named 'Quandl' συμφωνα με ενα tutorial που ακολουθω κανω τα παντα σωστα υποτιθεται. Ευχαριστω εκ των προτερων
tolhc1234 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, karabill93 είπε Καλησπερα στο φορουμ, θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα import Που προσπαθω να κανω. Κανω την πτυχιακη μου πανω σε python αλλα την μαθαινω τωρα την γλωσσα. Προσπαθω να κανω import Quandl και ενω την εχω κανει install απο cmd "pip install quandl" οταν παω να τρεξω κατι απλο μου βγαζει αυτο το error. συμφωνα με ενα tutorial που ακολουθω κανω τα παντα σωστα υποτιθεται. Ευχαριστω εκ των προτερων δοκίμασε import quandl με q μικρό
karabill93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε δοκίμασε import quandl με q μικρό δεν επιασε με σκετο μικρο q. δοκιμασα ομως import quandl as ql και χρησιμοποιησα στον κωδικα το ql Και επιασε. 2
pmav99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή θες να πεις ότι αν τρέξεις το ακόλουθο η δεύτερη γραμμή θα χτυπήσει; import quandl as ql import quandl
Fortistis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, pmav99 είπε Δηλαδή θες να πεις ότι αν τρέξεις το ακόλουθο η δεύτερη γραμμή θα χτυπήσει; import quandl as ql import quandl Ελπίζω να εννοεί αυτό. Γιατί εάν από το 2 ώρες πριν, tolhc1234 είπε δοκίμασε import quandl με q μικρό έκανε το import q τότε....
pmav99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάλι ελπίζω να εννοεί κάτι άλλο, γιατί αν εννοεί αυτό που έγραψα το μόνο που έχω να πω είναι «άγνωσται αι βουλαί των Windows»...!
karabill93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 9/12/2018 στις 10:21 ΜΜ, Fortistis είπε Ελπίζω να εννοεί αυτό. Γιατί εάν από το έκανε το import q τότε.... το import quandl χτυπαει. μονο αν το γραψω ως import quandl as "οτι θες" τοτε θα τρεξει κανονικα.
pmav99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ περίεργο... https://github.com/quandl/quandl-python/blob/bf21b56d0be88d7b09bf8ac117bc15d41bf20407/setup.py#L37-L43 https://www.python.org/dev/peps/pep-0221/ Αν θες, μόνο για να μου φύγει η περιέργεια τρέξε μία το ακόλουθο και κάνε paste το πλήρες output μαζί με το traceback import sys print(sys.path) import quandl as ql print(ql) import quandl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα