Προς το περιεχόμενο

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME πρόβλημα

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση των Xp σε έναν maxtor 40άρι σκληρό δίσκο μετά την πρώτη εκκίνηση που ζητούν να γίνει μετά την οθόνη των Xp με την μπάρα να "φορτώνει", εμφανίζεται μία μπλε οθόνη με τίτλο σφάλματος UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME και η εγκατάσταση δεν συνεχίζει. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σε έναν άλλο σκληρό στο ίδιο σύστημα. Προφανώς το πρόβλημα το έχει ο σκληρός αφού η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία. Ο σκληρός όμως όταν συνδέεται σαν ένας επιπλέον σκληρός στο σύστημα φορμάρεται και λειτουργεί κανονικά. Παρουσιάζεται το παραπάνω σφάλμα μόνο κατά την εγκατάσταση. Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό το σφάλμα, που οφείλεται και αν διορθώνεται; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

kai na leisei to problem!(mou exei tyxei na kanw scan dick kai na ftiaksei)

tha sou proteina FORMAT!

giati meta to scan disk yparxei megalh pithanothta na sto ftiaksei alla na xaseis mb apo to sklhro! :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω την υποψία πως μιλάμε για BOARD που υποστηρίζει SATA δίσκους..Αυτό το μήνυμα μου "έσκασε" εμένα σε Athlon XP 2600+, Αsus A7V600-x, DDR 400 Kingston

Eίτε με XP HOME, είτε XP Professional ενώ έγινε κανονικά η εγκατάσταση μετά από 5 ημέρες περίπου..."UNMOUNTABLE BOOT VOLUME". Τα γνωστά εγώ τότε: CD Windows Xp, φόρτωση SATA drivers από Disk, αλλά στο "examine disk" ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κολλούσε!!!

Οπότε λοιπόν κατέβασα από WEB drivers για το δίσκο μου (Western Digital 80GB SATA), γράψιμο σε δισκέτα, ΦΟΡΜΑΤ το δίσκο μετά και πάλι setup XP PRO.

Aλλά...Mια εβδομάδα μετά, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!! Μετά από ψάξιμο, το πρόβλημα είναι το KT600 chipset που φορά η ASUS..

MIA H ΛΥΣΗ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ BOARD με NVidia Chipset κι όλα ΟΚ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...