Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sricam Camera SP008 - ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ IP Camera - 5 x ZOOM - 720p - WIFI - Πολλαπλοί χρήστες - microSD

Στο γαλλικό Amazon 111,13€ τελική τιμή με μεταφορικά.

https://www.amazon.fr/gp/product/B075FNRRTP

Στο Σκρουτζ από 176,69€ με μεταφορικά.

https://www.skroutz.gr/s/11160940/Sricam-SP008.html

Επίσης, στο γαλλικό Amazon μέχρι 21 Δεκεμβρίου για αγορές 50€ και άνω (χωρίς μεταφορικά), έκπτωση 10€ με το κουπόνι CADEAUX10

• Η προσφορά ισχύει μόνο μία φορά ανά λογαριασμό πελάτη. 
• Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τρέχουσες προσφορές. 

Αδιάβροχη κάμερα παρακολούθησης, ανθεκτική και στη σκόνη, ιδανική για εξωτερική χρήση. 

Διαθέτει δυνατότητα μεγέθυνσης επί 5 φορές στα 2.8-12MM@F14 για να εντοπίσετε κάθε λεπτομέρεια στην εικόνα! Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας CMOS προσφέρει υψηλή ανάλυση της τάξης των 720p για πιο ευκρινή λήψη!

Χάρη στις υπέρυθρες που διαθέτει, σας προσφέρει νυχτερινή όραση έως και 40 μέτρων, για να προστατεύσετε το χώρο σας από ληστές και λοιπούς παραβάτες. Με τις 360 μοίρες περιστροφή της, δεν "χάνει από τα μάτια της" τίποτα! Επιπρόσθετα, με τον ειδικό ανιχνευτή κίνησης που διαθέτει, μπορεί να στείλει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις στο κινητό σας για οποιοδήποτε συμβάν.

Με το λογισμικό "DeviceViewer" μπορείτε να έχετε μία συνολική εικόνα του δικτύου παρακολούθησης σας. Παράλληλα, μπορείτε εσείς και άλλοι χρήστες να έχετε ταυτόχρονη πρόσβαση στη ροή βίντεο από διάφορες συσκευές όπως υπολογιστές, κινητά και tablet κάθε στιγμή.

Η καταγραφή βίντεο γίνεται ευκολότερη με την microSD κάρτα.

20170224110736_sricam_sp008.jpeg

Capture.JPG

Επεξ/σία από aristarhos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει: Διότι με είχε ψήσει και παλιά να την πάρω...

Y.Γ. Τώρα είδα το 720ρ οπότε μπα.

Επεξ/σία από GeorgeAl92
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oldhag είπε

720p no thanks

εγω παντως που χρησιμοποιω της xiaomi στα 720p την εχω κατεβασει για πιο ομαλο βιντεο. Φαινεται εξαιρετικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη, εγώ πάντως πήρα χτες την Yi outdoor 1080p στα 86e από σκρουτζογάμαζο. Πολύ καλή για τα λεφτά της

Επεξ/σία από katbo
Δημοσ.

Μια φτηνιάρικη έχω της Sricam, εσωτερικού χώρου και είναι εξαιρετική μέχρι τώρα. Αν η εφαρμογή ήταν λιγο καλύτερη δεν θα είχα κανένα αρνητικό να αναφέρω.

Και της xiami η εφαρμογή είναι λίγο για το ανάθεμα. Η καλύτερη εφαρμογή νομίζω είναι της d-link.

Οσον αφορά την ανάλυση, τις έχω όλες στα 720p. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...