Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω κατεβασμενο το iso απο το site της MS και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το κανω εξαγωγη ολα τα αρχεια του στον εσωτερικο δισκο 4ΤΒ και να περασω τα windows απο πανω απ αυτα που εχω τωρα ηδη πανω επειδη του αλλαξα μητρικη πλακετα και δεν το εκανα φορματ απο την αρχη δεν εχω ουτε usb stick για να καταλαβετε γι αυτο σκεφτομαι να το κανω ετσι. Τα Windows ειναι εγκαταστημενα στον SSD 250GB.

Δημοσ.

αν τον βλεπει τον δισκο στο boot δεν εχεις προβλημα.Στην εγκατασταση ψαχνει να βρει συγκεκριμενους φακελους και αρχεια (αρκει να μην υπαρχουν με την ιδια ονομασια) .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, micos000 είπε

Μπορείς να αποσυμπιέσεις το iso σε έναν φάκελο στον ssd και να τρέξεις το setup από εκεί μέσα.

Και με ετσι τροπο θα εκτελεστει καθαρη εγκατασταση χωρις προβληματα ή θα περαστουνε απο πανω απο αυτη την εκδοση και μετα θα πρεπει να κανω εκκαθαριση δισκου για να φυγουν τα αρχεια απο την προηγουμενη εκδοση ;

Στις 10/12/2018 στις 10:16 ΠΜ, vasilllis είπε

αν τον βλεπει τον δισκο στο boot δεν εχεις προβλημα.Στην εγκατασταση ψαχνει να βρει συγκεκριμενους φακελους και αρχεια (αρκει να μην υπαρχουν με την ιδια ονομασια) .

Δηλαδη ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Και με ετσι τροπο θα εκτελεστει καθαρη εγκατασταση χωρις προβληματα ή θα περαστουνε απο πανω απο αυτη την εκδοση και μετα θα πρεπει να κανω εκκαθαριση δισκου για να φυγουν τα αρχεια απο την προηγουμενη εκδοση ;

Το 2ο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...