alexakos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Fast paced bro. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από alexakos89
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Α ενοεις το input lag.το response time ειναι αλλο.ποσο γρηγορα αλλαζει τα χρωματα στα pixel και γενικα την κινηση της εικονας.γιαυτο και δεν βλεπουμε θολουρες ποτε σε γρηγορες σκηνες ποδοσφαιρο η games στην xf.εχει κορυφαιο response time
woox-2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι input lag εννοώ που είναι καλύτερο στη q6fn και ότι πρέπει για Fast paced games, σε σχέση με την sony μου. Μα ούτε στη Samsung βλέπω θολούρα γενικά τρομερές τηλεόρασεις και οι δύο, εκεί που βλέπω διαφορά μεταξύ τους, είναι στις ταινίες στην sony, εκεί υπερέχει κατά πολύ θα έλεγα , οπουδήποτε αλλού είναι το ίδιο πράγμα. Πολύ σημαντικό, είναι ότι έχω φανεί τρομερά τυχερός σε θέματα ομοιομορφιας των πάνελ , ούτε ίχνος clouding dirty screen effect, δεν το περίμενα, όλες η προηγούμενες τηλεόρασεις μου είχανε και κάτι. Άνετα θα με βγάλουν επόμενη 4 ετια τουλάχιστον, εκτός αν προχωρήσει το 8k και στο Gaming κτλ που εκεί χαίρομαι περισσότερο αυτές τις αναλύσεις θα πάω για άλλη τηλεόραση. Επόμενη αγορά για εμένα, μετά από χρόνια όταν με το καλό βγει η Micro Led τεχνολογία. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από woox-2 1
_emperor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/12/2018 στις 9:50 ΠΜ, woox-2 είπε Έχω την sony xf9005 75 άρα στο Σαλόνι, και πήρα την Q6fn 65 άρα για το δωμάτιο μου, πουλώντας τις 2 προηγούμενες μέτριες 65 αρες που είχα, ( Black friday) εξαρτάται πάντα από την χρήση που κάνει ο κάθε ένας, Gaming προτιμώ την Samsung και μιλάμε για 6 σειρά qled, ταινίες σειρές, κινήση στα αθλητικά η Sony. μιας και εχεις μετρο συγκρισης...στα 3.0μετρα τι θα αγοραζες, 65αρα XF-9005 ή Samsung 75aαρα NU-8000?
woox-2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέγεθος φίλε, υπάρχουν διαφορές υπέρ τις sony, αλλά είναι μικρές, μιας και πρόκειται για va panel και τα δύο μοντέλα, με πολύ καλό μαύρο και contrast, αν όμως η διαφορα ήταν oled 65 άρα vs Led va panel 75 αρα, τότε το πράγμα αλλάζει γιατί μιλάμε για καλύτερη ποιότητα εικόνας στη oled . Επειδή στο παρελθόν είχα και μέτρια ips panel 65 ιντσών, σε σύγκριση με va panel η διαφορα είναι σημαντικη. Αλλά τώρα να μιλάμε για 75 άρα nu 8000 με va panel που τα πήγε πολύ καλά στα review vs 65 άρα sony xf9005 εννοείτε 75 άρα το μέγεθος μετράει, είναι σημαντικές η 10 ίντσες. Είμαι ευχαριστημένος και με τις 2 δύο τηλεοράσεις μου 65 q6fn και sony xf9005, αλλά το μέγεθος τις 75 άρας είναι έρωτας 😀 πόσο μάλλον είναι και καλύτερη τηλεόραση, αλλά λεπτομέρειες που στους δύο μήνες που τις έχω, τις ξεχνάω, εννοείται ταινίες βλέπω στη Sony, και Gaming τώρα που το FreeSync τις Samsung q6fn μπορώ να το χαρώ πλήρως με την 2080ti μετά το τελευταίο update τις nvidia. 3 Μέτρα ή 65 άρα φαίνεται κάπως μικρή, 75 άρα είναι φιξ για τέτοια απόσταση Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από woox-2 1
_emperor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, woox-2 είπε Μέγεθος φίλε, υπάρχουν διαφορές υπέρ τις sony, αλλά είναι μικρές, μιας και πρόκειται για va panel και τα δύο μοντέλα, με πολύ καλό μαύρο και contrast, αν όμως η διαφορα ήταν oled 65 άρα vs Led va panel 75 αρα, τότε το πράγμα αλλάζει γιατί μιλάμε για καλύτερη ποιότητα εικόνας στη oled . Επειδή στο παρελθόν είχα και μέτρια ips panel 65 ιντσών, σε σύγκριση με va panel η διαφορα είναι σημαντικη. Αλλά τώρα να μιλάμε για 75 άρα nu 8000 με va panel που τα πήγε πολύ καλά στα review vs 65 άρα sony xf9005 εννοείτε 75 άρα το μέγεθος μετράει, είναι σημαντικές η 10 ίντσες. Είμαι ευχαριστημένος και με τις 2 δύο τηλεοράσεις μου 65 q6fn και sony xf9005, αλλά το μέγεθος τις 75 άρας είναι έρωτας 😀 πόσο μάλλον είναι και καλύτερη τηλεόραση, αλλά λεπτομέρειες που στους δύο μήνες που τις έχω, τις ξεχνάω, εννοείται ταινίες βλέπω στη Sony, και Gaming τώρα που το FreeSync τις Samsung q6fn μπορώ να το χαρώ πλήρως με την 2080ti μετά το τελευταίο update τις nvidia. 3 Μέτρα ή 65 άρα φαίνεται κάπως μικρή, 75 άρα είναι φιξ για τέτοια απόσταση σε ευχαριστω για την αποψη σου...μαλλον θα προχωρησω στην 75αρα και ελπιζω να ειναι καλη η επιλογη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα