Προς το περιεχόμενο

Samsung q7fn vs sony xf9005 55’’ help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κατοχος ku6400 και μετα απο αρκετα θεματα θελω να ανεβω και ποιοτηκα και σε ιντσες και σε budget. Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 μοντελα απλα εχω ακουσει τοσα πολλα και εχω μπερδευτει.. η χρηση ειναι ταινιες netflix , torrent.. και για καθημερινη χρηση.. χωρις gaming.. επειδη ειμαι παθων απο πανελ με 6400 γερνω προς σονυ .. τα φωτα σας plz 

Δημοσ.

Παρε τη Sony με κλειστα ματια φιλε μου. Εχεις και full array panel για καλυτερο μαυρο και καλυτερη κινηση και καλυτερη ομοιομορφια στο πανελ και φυσικα καλυτερο service αν σου τυχει καποιο προβλημα. Μεχρι και με την Q9fn που ειχα για κανενα μηνα σε σχεση με την xf9005 και για την διαφορα στην τιμη τους παλι την xf9005 θα επαιρνα και θα περιμενω καμια προσφορα στις γιορτες για να την αγορασω ξανα.

Δημοσ.

Ειδικα για ταινιες μη το σκεφτεσε καν.πας 9005.εχει καλητερη κινηση καλητερο μαυρο καλητερο upscale λογο πολυ καλου επεξεργαστη.θα βλεπεις καθαρο 1080 και θα νομιζεις οτι ειναι 4κ.ειδικα στο upscale μου εχει κανει εντυπωση.το warcraft (1080p)που εβαλα προσφατα σε nu8000 που ειναι σαν q6 και στην 9005 ηταν χαος οι διαφορες σε αναλυση και σε κινηση.στην 9005 εβλεπες τις ριζες απο τις τριχες στο στηθος απο αυτα τα τερατα τις ταινιας.δεν υπηρχε συγκριση

Δημοσ.

Ωραια.. να στε καλα παιδια ευχαριστω πολυ.. οποτε περιμενουμε γιορτες μπας κ γινει καμια προσφορα.. 

Δημοσ.

ειχα και εγω την ku6400 49 και ημουν ακριβως αναμεσα στις δυο.μετα απο τις γνωμες ολων οσα διαβασα στα forum πηρα την sony xf9005 55 η οποια ειναι εξαιρετικη.

τι προβλημα ειχες με την samsung?

Δημοσ.
Στις 9/12/2018 στις 10:47 ΜΜ, chrisgewrgi είπε

Ειδικα για ταινιες μη το σκεφτεσε καν.πας 9005.εχει καλητερη κινηση καλητερο μαυρο καλητερο upscale λογο πολυ καλου επεξεργαστη.θα βλεπεις καθαρο 1080 και θα νομιζεις οτι ειναι 4κ.ειδικα στο upscale μου εχει κανει εντυπωση.το warcraft (1080p)που εβαλα προσφατα σε nu8000 που ειναι σαν q6 και στην 9005 ηταν χαος οι διαφορες σε αναλυση και σε κινηση.στην 9005 εβλεπες τις ριζες απο τις τριχες στο στηθος απο αυτα τα τερατα τις ταινιας.δεν υπηρχε συγκριση

Ηρέμησε λίγο, αμφιβάλλω εάν θα καταλάβει διαφορά

Δημοσ.

Έχω την sony xf9005 75 άρα στο Σαλόνι, και πήρα την Q6fn 65 άρα για το δωμάτιο μου, πουλώντας τις 2 προηγούμενες μέτριες 65 αρες που είχα, ( Black friday)  εξαρτάται πάντα από την χρήση που κάνει ο κάθε ένας, Gaming προτιμώ την Samsung και μιλάμε για 6 σειρά qled, ταινίες σειρές, κινήση στα αθλητικά η Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα όταν το δωμάτιο σου είναι 35 τετραγωνικά, καθόλου μεγαλομανια δεν με έπιασε, χωράει και την 75 άρα εδώ στα 3 μέτρα που την έχω.

Ευχαριστώ φίλε είναι τηλεόρασαρες είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά όταν προέρχεσαι από 65 άρες ips panel, η διαφορα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές 

Και μην φανταστείς ότι μένω σε κανένα χώρο σπίτι μεγάλο 70 τετραγωνικά είναι όλο το σπίτι, απλά με μεγάλο υπνοδωμάτιο και έβαλα την 65 άρα εκεί, την Samsung q6fn, και στο σαλόνι που η απόσταση είναι 2 μέτρα αντε 2.5 το πολλή έβαλα την  sony 75 άρα  ( 17-20 τετραγωνικά σαλόνι μικρό, εδώ είναι κάπως μεγάλη, αλλά στην βδομάδα πάνω το συνηθίζεις, είναι σινεματικο παραπάνω, χωρίς να κουράζει όπως μπορεί να νομίζουν κάποιοι. Γενικά πάντως να έχετε υπόψη σας όλα τα μεγέθοι συνηθίζόνται, δεν με χαλάει καθόλου η 65 ρα και εννοείται δεν την θεωρώ μικρή ακόμα και αν έχω 75 άρα.

Επεξ/σία από woox-2
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, woox-2 είπε

Έχω την sony xf9005 75 άρα στο Σαλόνι, και πήρα την Q6fn 65 άρα για το δωμάτιο μου, πουλώντας τις 2 προηγούμενες μέτριες 65 αρες που είχα, ( Black friday)  εξαρτάται πάντα από την χρήση που κάνει ο κάθε ένας, Gaming προτιμώ την Samsung και μιλάμε για 6 σειρά qled, ταινίες σειρές, κινήση στα αθλητικά η Sony.

Το σπιτι ενας μεγαλος σινεμας.χαχαχα.για πες γιατι προτιμας την samsung για gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω του response time περισσότερο ειδικά σε fast past παιχνίδια, έχω ενωμένο το pc μου (2080 ti)  στη Samsung q6fn, η διαφορα είναι σημαντικη, οτιδήποτε άλλο παιχνίδι κονσόλα για παράδειγμα ps4 pro, το έχω ενωμένο στην xf9005. Από πλευράς εικόνας πρέπει να έχει  έμπειρο μάτι ( στις λεπτομέρειες τηλεόρασεων) για να καταλάβει διαφορές, πέραν από τις ταινίες εκεί η Sony είναι αλλού, γενικά είμαι τρομερα ευχαριστημέρος με τις επιλογές μου.

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Response time η xf ειναι πολυ ανωτερη.φαντασου εχει 9.7 βαθμολογια στο rtings.εκτος και ενοεις κατι αλλο

Αλλα για pc το free sync που εχει η samsung εξυπηρετει.

Εγω τωρα περιμενω ισως πεσουν οι τιμες τις γιορτες να παρω μια q6 για το δωματιο γιατι πουλησα την παλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k @ 60Hz : 15.3 ms η Samsung q6fn 

4k @ 60Hz : 24.2 ms η sony xf9005 

Μέτρησης από το rtings.com εκτός αν εννοείς κάτι άλλο;  γενικά η Samsung εχει καλύτερη ανταπόκριση, φυσικά ένας casual Gamer δεν θα καταλάβει διαφορά, ένας που παίζει fast past games θα καταλάβει, ειδικά την διαφορά τον 10 ms , για pc μιλάω πάντοτε, που είναι και ο λόγος που έχω ενωμένη την Samsung 

Επεξ/σία από woox-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...