Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vanni είπε

πες μου ένα μην κάνουμε κουβέντα με το τσιγκέλι

Έχω σημαντικότερες δουλειές τώρα να κάνω απο το να σου απαντάω και να μην σε νοιάζει να ακούσεις, αν θες ψάξε. Πολλά ήταν τα μαγαζιά εντός Ευρώπης.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α μάλιστα οκ καταλάβαμε σοβαρά επιχειρήματα, καλά όταν ευκαιρήσεις και έχεις λίγο χρόνο δώσε τα φώτα σου και σε εμάς τους αδαείς καταναλωτές και πες μας ένα μεγάλο κατάστημα όταν μπορέσεις έτσι, αύριο μεθαύριο όταν μην βιαστείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμιζω το www.play.com παλιο καταστημα μετα αλλαξε επωνυμια σταματησε να στελνει Ελλαδα.Γιατι οι δικοι μας οι μαγκες αγοραζαν και μετα ελεγαν οτι δεν εχουν παραλαβει και το καταστημα τους εκανε full refund.Καποια στιγμη καταλαβανε την κοροιδια και μια μερα κοψανε την Ελλαδα.Και ειχε πολυ ωραια και φθηνα πραγματα.Ειχα ψωνισει πολλες φορες.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Αρκετες φορες εχω πετυχει και ειχε αναφερθει και στις προσφορες απο Ευρωπαικο amazon να μην στελνουν Ελλαδα συγκεκριμενοι πωλητες.

Περαν τουτου επειδη ο νομος ειναι νομος οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω,πεταγομαι εγω μαζι με 20φιλους μου να αγορασουμε το νεο Iphone των 1500ευρω να το δουλεψουμε για μια εβδομαδα και μετα να το επιστρεψουμε πισω γιατι...δεν μας βολεψε το ios και να παρουμε ολα μας τα χρηματα.

Α ας το κανω αυτο και για οτι καινουργιο video game για κονσολα βγει,να το παρω για μερικες μερες να το επιστρεψω πισω και να πω οτι απλα δεν μου αρεσε/δεν με βολεψε.

Ετσι για να γεμισουν τα καταστηματα και η αγορα μτχ προιοντα.Τι οχι,αφου υπαρχει ενας Ευρωπαικος νομος που λεει οτι κανουμε οτι γουσταρουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

υπάρχει τώρα κάποιο που να μπορούμε να μπούμε μην μιλάμε για site το οποίο δεν υπάρχει πια

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αρκετες φορες εχω πετυχει και ειχε αναφερθει και στις προσφορες απο Ευρωπαικο amazon να μην στελνουν Ελλαδα συγκεκριμενοι πωλητες.

Περαν τουτου επειδη ο νομος ειναι νομος οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω,πεταγομαι εγω μαζι με 20φιλους μου να αγορασουμε το νεο Iphone των 1500ευρω να το δουλεψουμε για μια εβδομαδα και μετα να το επιστρεψουμε πισω γιατι...δεν μας βολεψε το ios και να παρουμε ολα μας τα χρηματα.

Α ας το κανω αυτο και για οτι καινουργιο video game για κονσολα βγει,να το παρω για μερικες μερες να το επιστρεψω πισω και να πω οτι απλα δεν μου αρεσε/δεν με βολεψε.

Ετσι για να γεμισουν τα καταστηματα και η αγορα μτχ προιοντα.Τι οχι,αφου υπαρχει ενας Ευρωπαικος νομος που λεει οτι κανουμε οτι γουσταρουμε. 

Τον μαγαζάτορα τι τον ενδιαφέρει θα τα σφραγίσει και θα τα ξανά πουλήσει, όλα τα παραδείγματα που λέτε δεν καταλαβαίνω το δικό σας όφελος τι θα κάνεις μόστρα 14 μέρες ότι έχεις iphone;

Πάντα υπήρχαν μαγαζιά στο Amazon που δεν έστελναν όχι μόνο Ελλάδα αλλά εκτός UK δεν έχει καμία σχέση αυτό

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vanni είπε

υπάρχει τώρα κάποιο που να μπορούμε να μπούμε μην μιλάμε για site το οποίο δεν υπάρχει πια

Τον μαγαζάτορα τι τον ενδιαφέρει θα τα σφραγίσει και θα τα ξανά πουλήσει, όλα τα παραδείγματα που λέτε δεν καταλαβαίνω το δικό σας όφελος τι θα κάνεις μόστρα 14 μέρες ότι έχεις iphone;

Πάντα υπήρχαν μαγαζιά στο Amazon που δεν έστελναν όχι μόνο Ελλάδα αλλά εκτός UK δεν έχει καμία σχέση αυτό

Ο μαγαζατορας ειναι πωλητης,δεν θα κατσει(γιατι δεν εχει εκτος των αλλων)ουτε ταινιες ασφαλειας να βαλει(τις αντιστοιχες καθε προιοντος),ουτε τις αναλογες προστατευτικες ζελατινες.

Θα πρεπει να τα στειλει πισω στην εταιρεια.

• Like 1
Δημοσ.

μάλιστα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν έχουν ταινίες ασφαλείας και προστατευτικές ζελατίνες και γιαυτό δεν μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησής, εντάξει παιδιά αφήστε εμάς τους αδαείς καταναλωτές να ασκούμε τα δικαιώματα μας και εσείς οι ψαγμένοι κάντε πάρτι, unboxing και μόστρα με iphone.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vanni είπε

μάλιστα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν έχουν ταινίες ασφαλείας και προστατευτικές ζελατίνες και γιαυτό δεν μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησής, εντάξει παιδιά αφήστε εμάς τους αδαείς καταναλωτές να ασκούμε τα δικαιώματα μας και εσείς οι ψαγμένοι κάντε πάρτι, unboxing και μόστρα με iphone.

Ότι να 'ναι.

Απαντηθηκε πιο πριν, και από τον ΓΓΚ. Μπορεί να επιστραφεί χρησιμοποιημένο, με μια μικρή ποινή (10-20%).

Αν είναι σφραγισμένο, στο 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vanni είπε

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

Και έτσι μπορείς να έχεις Δωρεάν κάθε 14 ημέρες ένα καινούργιο πολύ ακριβό iphone ή όποιο αλλο  κινητό ή οτιδήποτε θέλεις... Για πάντα... αρκεί να το επιστρέφεις πριν τελειώσει η  14η ημέρα!!!!@@@@         

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

και τι θα το κάνεις δηλαδή; άσε που δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθώς μόνο να το βλέπεις απαξ και βάλεις Apple ID και το ενεργοποιήσεις τότε δεν μπορείς πλέον να το επιστρέψεις επίσης τι κάνεις άμα πάθει κάτι το κρατάς άρα πάλι βλακείες λέτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε τι ότι είμαστε η χώρα με τους περισσότερους κουτοπόνηρους; Δηλαδή για να καταλάβω όλοι εσείς έχετε επιστρέψει κάποιο προιόν εντός 14 ημερών και σας αρνήθηκαν τα χρήματα και μιλάτε ή απλά κάνετε υποθέσεις;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vanni είπε

και τι θα το κάνεις δηλαδή; άσε που δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθώς μόνο να το βλέπεις απαξ και βάλεις Apple ID και το ενεργοποιήσεις τότε δεν μπορείς πλέον να το επιστρέψεις επίσης τι κάνεις άμα πάθει κάτι το κρατάς άρα πάλι βλακείες λέτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε τι ότι είμαστε η χώρα με τους περισσότερους κουτοπόνηρους; Δηλαδή για να καταλάβω όλοι εσείς έχετε επιστρέψει κάποιο προιόν εντός 14 ημερών και σας αρνήθηκαν τα χρήματα και μιλάτε ή απλά κάνετε υποθέσεις;

Μου είπαν όχι εμένα 

Δημοσ.

ανυπόφορος γιατί δεν μιλάτε με στοιχεία και επιχειρήματα και λέτε μόνο βλακείες; όπως ο από πάνω που λέει μου είπαν εμένα και αυτό είναι επιχείρημα; πιο μαγαζί φίλε μου τι πήρες ; αν είναι απλά να λέτε για να λέτε οκ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανυπόφορος γιατι ενω σου παραθετουν και στοιχεια και επιχειρηματα  εσυ τα αγνοείς επιδεικτικά και λες τα δικα σου................

Στις 11/12/2018 στις 3:21 ΜΜ, Salvation81 είπε

(47) Ορισμένοι καταναλωτές ασκούν το δικαίωμα υπαναχώρησης αφού έχουν χρησιμοποιήσει τα αγαθά σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτόν που είναι αναγκαίος για να προσδιοριστούν η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των αγαθών. Στην περίπτωση αυτή, ο καταναλωτής δεν θα πρέπει να χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης, αλλά θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών. Προκειμένου να προσδιοριστούν η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των αγαθών, ο καταναλωτής θα πρέπει να τα χειρίζεται και να τα εξετάζει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα του επιτρεπόταν να το πράξει σε κάποιο κατάστημα. Παραδείγματος χάριν, ο καταναλωτής θα πρέπει μόνο να δοκιμάσει κάποιο ρούχο και δεν θα πρέπει να του επιτραπεί να το φορέσει. Κατά συνέπεια, ο καταναλωτής θα πρέπει να χειρίζεται και να εξετάζει τα αγαθά με τη δέουσα προσοχή στη διάρκεια της περιόδου υπαναχώρησης. Οι υποχρεώσεις του καταναλωτή σε περίπτωση υπαναχώρησης δεν θα πρέπει να αποθαρρύνουν τον καταναλωτή από την άσκηση του δικαιώματός του να υπαναχωρήσει.

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vanni είπε

ανυπόφορος γιατί δεν μιλάτε με στοιχεία και επιχειρήματα και λέτε μόνο βλακείες; όπως ο από πάνω που λέει μου είπαν εμένα και αυτό είναι επιχείρημα; πιο μαγαζί φίλε μου τι πήρες ; αν είναι απλά να λέτε για να λέτε οκ ;

MYSTEMS εγω το ανοιξα το τοπικ - εισαι αλλου χαμενος φιλε μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...