Mpiftekis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Έχω γυρίσει καταψύκτη, τον οποίο αγόρασα online, με υπαναχώρηση γιατί ήταν ραγισμένο το χερούλι. Δηλαδή άνοιξα τη συσκευασία. Χρεώθηκα τα μεταφορικά της επιστροφής συν την κολλητική ταινία ασφαλείας που αγόρασα για να ξανακολλήσω τη συσκευασία του, που ευτυχώς δεν πέταξα. Τα λεφτά μου τα πήρα πίσω αλλά έχασα τα μεταφορικά επιστροφής.
Salvation81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vanni είπε Μπορείς να το γυρίσεις στα αγγλικά και να διαβάσεις την πρωτότυπη οδηγία η οποία είναι Ευρωπαϊκός νόμος και δεν υπάρχουν αμφιβολίες περί αυτού την στιγμή μάλιστα που μπορείς πολύ απλά να πάρεις online κάτι και να το διαπιστώσεις και μόνος σου δεν είναι και πυρηνική φυσική. Νομος ξε-νομος εχει πολλα παραθυρακια που σιγουρα τα εχουν αφησει για συγκεκριμενους σκοπους. Πχ πως μπορει να αποδειξει καποιος οτι μια συσκευη την χρησιμοποιησε απλα ελαχιστα απλα για να δει αν του κανει και οχι μερες ολοκληρες; Και το αντιθετο φυσικα. 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε Έχω γυρίσει καταψύκτη, τον οποίο αγόρασα online, με υπαναχώρηση γιατί ήταν ραγισμένο το χερούλι. Δηλαδή άνοιξα τη συσκευασία. Χρεώθηκα τα μεταφορικά της επιστροφής συν την κολλητική ταινία ασφαλείας που αγόρασα για να ξανακολλήσω τη συσκευασία του, που ευτυχώς δεν πέταξα. Τα λεφτά μου τα πήρα πίσω αλλά έχασα τα μεταφορικά επιστροφής. Οταν υπαρχουν προβληματα αυτο ειναι αυτονοητο, το θεμα ειναι τι γινεται με τον καθε κουτοπονηρο που παιρνει μια συσκευη, την χρησιμοποιει για τους λογους που θελει και εντος 14 ημερων την στελνει πισω. Τωρα να χασει καποιος τα μεταφορικα δεν λεει κατι αν μιλαμε για ενα πολυ ακριβο προιον.
vanni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 χάνεις διπλά μεταφορικά καθώς σου επιστρέφουν μόνο το ποσό του προϊόντος οπότε έξοδα αποστολής αρχικά συν έξοδα αποστολής για την επιστροφή (και τι σημασία έχει αν την χρησιμοποίησες μέρες ποιο το όφελος το δικό σου ή του οποιουδήποτε ) ; 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vanni είπε χάνεις διπλά μεταφορικά καθώς σου επιστρέφουν μόνο το ποσό του προϊόντος οπότε έξοδα αποστολής αρχικά συν έξοδα αποστολής για την επιστροφή (και τι σημασία έχει αν την χρησιμοποίησες μέρες ποιο το όφελος το δικό σου ή του οποιουδήποτε ) ; Καποιοι αναφεραν ηδη ποιο το ωφελος καποιων. Τωρα οσο αφορα τα μεταφορικα δλδ αν φερω εγω κατι αξιας 600ε και φεσωθω 40ε αυτο ειναι το θεμα;
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Salvation81 είπε Καποιοι αναφεραν ηδη ποιο το ωφελος καποιων. Τωρα οσο αφορα τα μεταφορικα δλδ αν φερω εγω κατι αξιας 600ε και φεσωθω 40ε αυτο ειναι το θεμα; αν αναφέρεσαι στο unboxing είναι τουλάχιστον αστείο, οι youtubers που κάνουν unboxing (σοβαρά κανάλια και με πολλούς viewers ) τους τα στέλνουν οι εταιρείες για τζάμπα διαφήμιση και δεν τα πληρώνουν. Τι να εννοείς θα φέρεις κάτι 600 ευρώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ωραία και το έφερες και τι κέρδισες με το να φεσωθείς 40 ευρώ ; Ότι θέλετε λέτε μου φαίνεται δεν υπάρχει κανένα νόημα και κέρδος για κάποιον να το κάνει επίτηδες.
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vanni είπε αν αναφέρεσαι στο unboxing είναι τουλάχιστον αστείο, οι youtubers που κάνουν unboxing (σοβαρά κανάλια και με πολλούς viewers ) τους τα στέλνουν οι εταιρείες για τζάμπα διαφήμιση και δεν τα πληρώνουν. Τι να εννοείς θα φέρεις κάτι 600 ευρώ δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ωραία και το έφερες και τι κέρδισες με το να φεσωθείς 40 ευρώ ; Ότι θέλετε λέτε μου φαίνεται δεν υπάρχει κανένα νόημα και κέρδος για κάποιον να το κάνει επίτηδες. Αφενος δεν μιλαμε για σοβαρα καναλια αφετερου ακομα και τα σοβαρα καναλια δεν εχουν προσβαση σε οτι θα ηθελαν οποτε ανετα μια χασουρα ακομα και μερικων εκατονταδων ευρω ειναι μια επενδυση. 1
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αφενος δεν μιλαμε για σοβαρα καναλια αφετερου ακομα και τα σοβαρα καναλια δεν εχουν προσβαση σε οτι θα ηθελαν οποτε ανετα μια χασουρα ακομα και μερικων εκατονταδων ευρω ειναι μια επενδυση. Και που καταλήγουμε δηλαδή ότι δεν ισχύει ο νόμος γιατί μπορεί 100 youtubers να μην τους δώσουν οι εταιρείες τζάμπα 10-20 προϊόντα για να κάνουν unboxing; Δεν είναι όχι απλά σοβαρό επιχείρημα αλλά ούτε άξιο αναφοράς.
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, vanni είπε Και που καταλήγουμε δηλαδή ότι δεν ισχύει ο νόμος γιατί μπορεί 100 youtubers να μην τους δώσουν οι εταιρείες τζάμπα 10-20 προϊόντα για να κάνουν unboxing; Δεν είναι όχι απλά σοβαρό επιχείρημα αλλά ούτε άξιο αναφοράς. Καταληγουμε στο οτι καλα κανει και εχει παραθυρακια αυτος ο νομος ωστε οι εταιρειες να μπορουν να αποφυγουν τετοια κρουσματα. Και δεν ειναι μονο οι YouTubers, μπορει εγω πχ να θελω να κανω ενα παρτυ σπιτι μου, παραγγελνω ενα ηχειο LG η SONY των 500ε, ερχεται κανω την δουλεια μου και το στελνω πισω με χασουρα εγω σου λεω 50-100ε. Παλι κερδισμενος βγαινω απο το να το αγοραζα για 1 βραδυ η να το νοικιαζα. Υπαρχουν αμετρητα παραδειγματα καταχρησης αυτου του νομου. 1
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 και τι έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω αν εσύ θες να μπεις σε αυτή την διαδικασία πρόβλημα σου ο κερδισμένος γιατί είσαι δεν κατάλαβα αν για παράδειγμα κάνεις το πάρτι και συμβεί η στραβή τι κάνεις; σου μένει το ηχείο και το βλέπεις; Δεν είναι σοβαρά πράγματα και επιχειρήματα αυτά που παρουσιάζεται
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, vanni είπε και τι έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω αν εσύ θες να μπεις σε αυτή την διαδικασία πρόβλημα σου ο κερδισμένος γιατί είσαι δεν κατάλαβα αν για παράδειγμα κάνεις το πάρτι και συμβεί η στραβή τι κάνεις; σου μένει το ηχείο και το βλέπεις; Δεν είναι σοβαρά πράγματα και επιχειρήματα αυτά που παρουσιάζεται AΝ σου συμβει η στραβη το κρατας, αν οχι ομως το στελνεις πισω. Μου κανει εντυπωση που ολοι γνωριζουμε τον λαο μας και ομως τετοια παραδειγματα μας κανουν εντυπωση. Εχουμε ατομα ακομα και εδω μεσα που εχουν παραδεχτει οτι εχουν κανει τρελες καφριλες αλλα και παλι πεφτουμε απο τα συννεφα οταν ακουμε καποια παραδειγματα. 1
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι μιλάμε λαογραφικά γιατί αν είναι έτσι είναι ακόμη πιο άτοπο το παράδειγμα των youtubers καθώς είναι σχεδόν ανύπαρκτοι Έλληνες σοβαροί unboxers επίσης τι σχέση έχει με το αν ισχύει η όχι με το τι κάνουν διάφοροι κουτοπόνηροι. Δηλαδή το κάθε eshop λέει αααα από Ελλάδα παραγγελία τα ηχεία τα ήθελε για να κάνει πάρτι οπότε δεν του επιστρέφουμε τα χρήματα...
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vanni είπε Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι μιλάμε λαογραφικά γιατί αν είναι έτσι είναι ακόμη πιο άτοπο το παράδειγμα των youtubers καθώς είναι σχεδόν ανύπαρκτοι Έλληνες σοβαροί unboxers επίσης τι σχέση έχει με το αν ισχύει η όχι με το τι κάνουν διάφοροι κουτοπόνηροι. Δηλαδή το κάθε eshop λέει αααα από Ελλάδα παραγγελία τα ηχεία τα ήθελε για να κάνει πάρτι οπότε δεν του επιστρέφουμε τα χρήματα... Και όμως έχουμε φαέι μαυρο σαν χώρα απο μεγάλες αλυσίδες στο εξωτερικό γιατί υπήρχαν άτομα που κάνανε τέτοιες πρακτικές.
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και όμως έχουμε φαέι μαυρο σαν χώρα απο μεγάλες αλυσίδες στο εξωτερικό γιατί υπήρχαν άτομα που κάνανε τέτοιες πρακτικές. για πες γιατί μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω φάει άκυρο από κανένα μεγάλο κατάστημα, και συγκεκριμένα δηλαδή έχουν άλλους όρους σε Έλληνες;
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vanni είπε για πες γιατί μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω φάει άκυρο από κανένα μεγάλο κατάστημα, και συγκεκριμένα δηλαδή έχουν άλλους όρους σε Έλληνες; Πολλά που στέλνανε Ελλάδα παλιά, πλέον δεν στέλνουν. Δεν υπάρχει καν επιλογή.
vanni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Πολλά που στέλνανε Ελλάδα παλιά, πλέον δεν στέλνουν. Δεν υπάρχει καν επιλογή. πες μου ένα μην κάνουμε κουβέντα με το τσιγκέλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα