Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ασχετοσύνη μερικών εδώ μέσα είναι τόσο μεγάλη που συγκρίνουν τη Xiaomi με τη Samsung.Προφανώς και δεν έχουν ανοίξει τηλέφωνο να δουν τι έχει μέσα αλλά δεν πειράζει. Αυτό πάλι που νομίζετε ότι η Samsung ενδιαφέρεται για την αγορά της Ελλάδας με ξεπερνάει... Θεωρεί κάποιος από δω ότι προορίζει η Samsung κινητά των 900+ € σε αγορά που ο μέσος μισθός είναι 500ευρώ; Τώρα το αν κάποιος θέλει να βάλει 200 δόσεις και να βάζει 5 ευρώ κάρτα να κάνει αναπάντητες είναι άλλο θέμα.

Όσο και να μας ξινίζει η Samsung στην Ελλάδα θέλει να πουλάει τα J και τα Α. Ειδικά τα τελευταία J με τις ψευτοAMOLED πουλάνε σαν τρελά.

Τώρα για το αν καινοτομεί η Xiaomi απέναντι στη Samsung το θεωρώ τουλάχιστον γελίο... Όποιος έχει ανοίξει ένα huawei και ένα Xiaomi βλέπει ξεκάθαρα ότι η 2η αντιγράφει πιστά την 1η.

Η Samsung βγάζει τσιπς, η Samsung βγάζει οθόνες που ακόμα και μετά από μια 5ετία η LG αδυνατεί να βγάλει ίδιας ποιότητας οθόνες. Αυτό από μόνο του λέει πολλά(την πλήρωσαν οι χρήστες Iphone βέβαια που είδαν ότι το XS max έχει καλύτερη οθόνη από το XS). Πήγε η Xiaomi να βγάλει ακουστικό κάτω από την οθόνη όπως μάλλον κάνει η Samsung στο S10 και γελούσαν και τα μπετά... Έχει κάποιος από εσάς εδώ το συγκεκριμένο μοντέλο; Σίγουρα όχι, ξέρετε γιατί; Γιατί πήγε ΑΠΑΤΟ.

Όντας κάποια χρόνια στο χώρο και έχοντας αλλάξει τουλάχιστον 8 διαφορετικές μάρκες τα τελευταία 3 αγοράζω Samsung (s7,s8,s9). Ναι έχουν τις αδυναμίες τους και πάντα θα υπάρχει κάτι που να λείπει! Κανείς δεν είναι τέλειος! Αν κρατήσει και το headphone jack στο s10 ψάχνω να πουλήσω από τώρα το s9plus μου :)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 3
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν υπάρχουν κολλήματα στο One UI και στο λέει heavy user.

Απ την beta 1 μέχρι την 2 και την 3 (θα βγει next week για το ευρωπαικο μοντελο, τo US model κλπ είναι ήδη στην 3η) δεν έχω το παραμικρό κόλλημα.

Έχουν αλλάξει τα πάντα, είναι σαν να έχεις stock android πλέον.

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. 

ΥΓ. Την φοράω στο S9 απ τον περασμένο μήνα μέχρι σήμερα.

Εγώ πάντως στο S9 των 4Gb Ram έβλεπα κάποια κολλήματα, το κινητό δεν ρόλαρε καλά σε σχέση με το Mi8 που είχα δίπλα δίπλα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Άντε να το δεχτώ για την samsung που είναι τόσα χρόνια στον χώρο, με τις κάμερες, με τις τηλεοράσεις, με τις οθόνες, με τα μέσα αποθήκευσης κλπ. Η huawei σε τι είναι ανώτερη ακριβώς από την Xiaomi; Στο μυαλό του μέσου Έλληνα που ξέρει μόνο ότι βλέπει στην τηλεόραση ίσως, για πέρνα από forums, xda κλπ. που τα παιδιά ξέρουν 2 πράγματα παραπάνω να δεις τι προτείνεται και σε τι δουλεύουν οι devs. 

η Huawei έχει βγάλει συσκευές όπως p20pro και Mate 20 Pro που κατατάσσονται μέσα στις καλύτερες τις χρονιάς. Η Xiaomi δε μπορεί να παίξει σε αυτά τα επίπεδα και στοχευει σε low , mid συσκευές. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Εγώ πάντως στο S9 των 4Gb Ram έβλεπα κάποια κολλήματα, το κινητό δεν ρόλαρε καλά σε σχέση με το Mi8 που είχα δίπλα δίπλα 

Εντελώς άτοπο και υποκειμενικό. Τι εννοείς "δεν ρόλαρε καλά" ;

Εγώ προσωπικά χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει αρκετά την συσκευή, βλέπω πως όλα δουλεύουν ρολόι και είναι ότι πιο vfm στα 380,00€ που αγόρασα. Εδώ το Redmi Note 5 είχα και δεν με πρόδωσε ποτέ το άτιμο, ούτε στιγμή σε τίποτα. Εσύ δηλαδή που κόλλησες;

• Like 1
Δημοσ.

Oτι γράψω αναφέρεται μονο σε χρήστες Samsung συσκευών. Τα τελευταία 5 χρονια ειμαι χρηστης Samsung οπότε δεν μπορώ να ξέρω για αλλες.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τετοια ψύχωση με τα updates; Η Samsung εχει skin με δικά της apps, services και features. Οτι έχει δώσει η Google στο Android 6,7 και 8, το skin της Samsung (ειτε λεγεται TW, Samsung Experience ή One UI) τα έχει ήδη εδώ και καιρό. Ποιο θελετε; Floating Windows; Multitasking; Να μην γράφω πολλά. Ναι τα security features να διαμαρτυρομαστε (αν και αυτα τα δινει κανονικα καθε μηνα). Αλλα με τη νεα εκδοση του λειτουργικου τι ακριβώς κερδιζετε εκτος απο διαφορετικο αριθμο στο release; Προσοχή. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την Samsung και τον απαραδεκτο τροπο που χειριζεται τα updates. Απλά αναρωτιέμαι γιατι τοσο κολλημα για κατι που δεν προσφερει σχεδον τιποτα στην συσκευη

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Με το One UI; 

Μιλάμε για το One UI, το καινούριο λογισμικό της Samsung που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην final version του. 

Ακόμα και με την προηγούμενη (την oreo) δεν υπήρχαν κολλήματα.

Εδώ δεν υπάρχουν στο S8 και στο S7 ρε παιδιά. 

ΥΓ. Την έχω στο S9 των 4gb. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως να περιμέναμε να δούμε και χαρακτηριστικά και όχι μόνο τι σκέφτεται ένας κατασκευαστής θηκών απλώς;

άμα πχ. έχει fingerprint scanner κάτω από το display, την κάμερα κάτω από το display και τα displays αυτά που αντέχουν τα χτυπήματα με το σφυρί κάτι θα λέει νομίζω.

2ojjjx.jpg.8bf7b03a333303051f0bf59281cf8098.jpg

Επεξ/σία από yokki
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ghost buster είπε

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν είναι το 10 και 20 lite για τον ίδιο λόγο θα βγει το S10 lite.

Εμείς εδώ συζητάμε για ένα τηλέφωνο 2 μισθών, κάποιος που δίνει ένα Χ ποσό για ένα καλό τηλέφωνο το οποίο κοστίζει 500,600,700 ευρώ δεν κολλάει στο αν θα δώσει 50, 100 πάνω. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Διότι οι διαφορές τόσο θα είναι όχι 200,300 κάτω. 

Είναι λες και πας να πάρεις το καινούργιο το Α class και ενώ διαθέτεις 35 χιλιάρικα κολλάς στα 38.000 με έξτρα την πανοραμική οροφή. Το θέμα δεν είναι το Lite σαν Lite άλλα ο τρόπος σκέψης ενός ανθρώπου που θα πάει όταν κυκλοφορήσει ειδικά να το αγοράσει. Στην τελική από την κυκλοφορία και έπειτα μέσα σε 1-2 μήνες το τηλέφωνο θα πέσει στα 100 τουλάχιστον κάτω από αυτά που ήθελε να γλιτώσει κάποιος παίρνοντας το S10 Lite, έναντι του S10.

Τέλος πάντων περί ορέξεως, μια απορία είχα δεν θα παρεξηγηθούμε κιόλας.

Δημοσ.

O γνωστός και αξιόπιστος Evan Blass (@evleaks) 

πλέον είναι υδραυλικός τόσες διαρροές που έχει βρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, d4mage είπε

Εγώ πάλι άλλο δεν κατάλαβα, ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσουν S10 Lite; Δηλαδή ποιος θα το πάρει, όταν θα ξεκινήσουν πολύ κοντά στις τιμές μεταξύ τους τα μοντέλα και μετέπειτα θα πέσουν τόσο πολύ που ο καθένας (όσοι τέλος πάντων θέλουν να επενδύσουν ένα Χ ποσό σε ένα καλό τηλέφωνο) θα μπορούσε να το αγοράσει.

Anyway, normal διαστάσεις.

p.s το S10 Lite δεν μου κολλάει, είτε σε διαστάσεις, είτε σε όλα. Είναι λες και πήραν ένα άκυρο τηλέφωνο και το πέταξαν μέσα στην S σειρά.

Αυτό που θα κάνουν είναι να αυξήσουν απλά τις τιμές των S10 & S10 Plus και το Lite να το αφήσουν όσο θα κόστιζε το S10 εάν δεν υπήρχε το Lite. Μου θυμίζει το 5c της Apple, εντελώς πανάκριβο, εντελώς άκυρο. Μόνο που στην περίπτωση της apple οι τιμές δεν παίζουν σε μείωση, οπότε εκεί όσοι ήθελαν iphone πήγαιναν στο δήθεν οικονομικότερο σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα μοντέλα, στην περίπτωση της Samsung που πλέον αγοράζεις το S9 ξεφτίλα χωρίς καν να έχει βγει το S10... δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική!

Εγώ ψήνομαι για το Lite πάντως απλώς γιατί δεν θέλω πολύ μεγάλο τηλέφωνο. Πέρυσι η διαφορά μεταξύ των δύο S9 ήταν μικρή αν θυμάμαι καλά κι αν αγόραζα θα αγόραζα το μικρό παρότι δεν συμφέρει. Φέτος βέβαια το δίλημμα είναι πιο μεγάλο γιατί μού αρέσει ο σένσορας για το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη. 

Επεξ/σία από panathatube
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...