JcD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Notches, πολλά notches έλεγε ένα θέμα εδώ πριν λίγο καιρό και ξεσάλωναν τα μηλόπαιδα...που είναι τα notches οεο? Κάνα νέο για το headphone jack υπάρχει?
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 45 minutes ago, d4mage said: Εγώ πάλι άλλο δεν κατάλαβα, ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσουν S10 Lite; Δηλαδή ποιος θα το πάρει, όταν θα ξεκινήσουν πολύ κοντά στις τιμές μεταξύ τους τα μοντέλα και μετέπειτα θα πέσουν τόσο πολύ που ο καθένας (όσοι τέλος πάντων θέλουν να επενδύσουν ένα Χ ποσό σε ένα καλό τηλέφωνο) θα μπορούσε να το αγοράσει. Anyway, normal διαστάσεις. p.s το S10 Lite δεν μου κολλάει, είτε σε διαστάσεις, είτε σε όλα. Είναι λες και πήραν ένα άκυρο τηλέφωνο και το πέταξαν μέσα στην S σειρά. Αυτό που θα κάνουν είναι να αυξήσουν απλά τις τιμές των S10 & S10 Plus και το Lite να το αφήσουν όσο θα κόστιζε το S10 εάν δεν υπήρχε το Lite. Μου θυμίζει το 5c της Apple, εντελώς πανάκριβο, εντελώς άκυρο. Μόνο που στην περίπτωση της apple οι τιμές δεν παίζουν σε μείωση, οπότε εκεί όσοι ήθελαν iphone πήγαιναν στο δήθεν οικονομικότερο σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα μοντέλα, στην περίπτωση της Samsung που πλέον αγοράζεις το S9 ξεφτίλα χωρίς καν να έχει βγει το S10... δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική! πολυ απλη λογικη.καποιος που θελει να ειναι in στο οτι εχει samsung 10 που ειναι το τελευταιο μοντελο αλλα δινει λεφτα για το lite. ειναι ο ιδιος που παιρνει apple 5c διοτι θελει απλα να ειναι apple. ολο και καποιος θα το παρει.γουστα υπαρχουν για ολα τα κινητα. 22 minutes ago, gustom2008 said: Αυτες τις οθονες τηλεκοντρολ υπαρχει περιπτωση ποτε να τις καταργησουν?Ελεος!Γυριστε στις οθονες 16:9!!Πηρα το xiaomi mi a2 lite για δευτερη συσκευη και το πουλησα αμεσως.Αηδια φορμα! οτι δεν αρεσει σε εναν δεν σημαινει οτι δεν αρεσει σε αλλους.:) 4 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, spgkountis είπε καινοτομία!!! οθόνη μεγαλύτερη;;; τώρα να πω πως η Xiaomi είχε το Mi Max 6.44'' πριν χρόνια; καλημέρα.... Στον κοσμο που κατοικείς, σε πιο σημείο ακριβώς η Samsung λεει πως οι 6,4 ιντσες ειναι καινοτομια; Για να μην πω καν για το γεγονος πως οταν η Samsung εφτιαξε την κατηγορια phablet η Xiaomi ηταν ακομα μολις μερικους μηνες εταιρεια 53 λεπτά πριν, dali13gr είπε Μ@λ@κια, έπρεπε να είναι 6.5" το μεγάλο για να μην έχουμε αμφιβολίες αν αντιγράφει το product placement της Apple. Επειδή το μονο που είστε ικανοί να κάνετε ειναι να κράζετε, τουλάχιστον κάντε ενα ρημαδι google search ώστε να μην εκτιθεστε. Η Samsung βγαζει πολλαπλες συσκευες (lite, main, plus, active) της ναυαρχίδας εδώ και χρονια. Ο αδερφος μου ειχε το Galaxy S2 Lite το 2012. Αυτό το "προβάτιασμα" που σας εχει κανει η Apple και νομιζετε οτι πριν τα μηλα δεν υπηρχε τεχνολογία με ξεπερνα 25 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Αυτες τις οθονες τηλεκοντρολ υπαρχει περιπτωση ποτε να τις καταργησουν?Ελεος!Γυριστε στις οθονες 16:9!!Πηρα το xiaomi mi a2 lite για δευτερη συσκευη και το πουλησα αμεσως.Αηδια φορμα! Γιατι να καταργήσουν κατι που εμφανεστατα αρέσει στον κοσμο; Ολες οι εταιρειες πανε σε 18+:9. Επομενως αν περιμενεις να καταργηθει συντομα είσαι σε λαθος κατηγορία
newton91 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, kundi είπε Το Α-Ω ειναι το λογισμικο χωρις αυτο δεν πας πουθενα samsung . Τοσες συσκευες χωρις νοημα , Αυτό , δεν ξανά παίρνω Samsung λόγω λογισμικού και πολύ καθυστερημένων ενημερώσεων. 1 3
spgkountis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Στον κοσμο που κατοικείς, σε πιο σημείο ακριβώς η Samsung λεει πως οι 6,4 ιντσες ειναι καινοτομια; Για να μην πω καν για το γεγονος πως οταν η Samsung εφτιαξε την κατηγορια phablet η Xiaomi ηταν ακομα μολις μερικους μηνες εταιρεια Στον κόσμο που κατοικείς... ποιός σου είπε πως η μεγαλύτερη αγορά είναι η δυτική; Ασιατική αγορά σου λέει κάτι; Όταν η Samsung έφτιαχνε τα phablet? με τι μέγεθος οθόνη;;; εδώ θα είμαστε να δούμε μαζί ΤΙ ΝΕΟ θα μας παρουσιάσει η samsung ... εκτός το μέγεθος οθόνης και τον νεο επεξεργαστή.... μετά τα ξαναλέμε... Υ.Γ. Προσωπικά πάντως το όνομα Xiaomi μου βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά παρά το Samsung... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από spgkountis 2 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, d4mage είπε Εγώ πάλι άλλο δεν κατάλαβα, ποιος ο λόγος να κυκλοφορήσουν S10 Lite; Δηλαδή ποιος θα το πάρει, όταν θα ξεκινήσουν πολύ κοντά στις τιμές μεταξύ τους τα μοντέλα και μετέπειτα θα πέσουν τόσο πολύ που ο καθένας (όσοι τέλος πάντων θέλουν να επενδύσουν ένα Χ ποσό σε ένα καλό τηλέφωνο) θα μπορούσε να το αγοράσει. Anyway, normal διαστάσεις. p.s το S10 Lite δεν μου κολλάει, είτε σε διαστάσεις, είτε σε όλα. Είναι λες και πήραν ένα άκυρο τηλέφωνο και το πέταξαν μέσα στην S σειρά. Αυτό που θα κάνουν είναι να αυξήσουν απλά τις τιμές των S10 & S10 Plus και το Lite να το αφήσουν όσο θα κόστιζε το S10 εάν δεν υπήρχε το Lite. Μου θυμίζει το 5c της Apple, εντελώς πανάκριβο, εντελώς άκυρο. Μόνο που στην περίπτωση της apple οι τιμές δεν παίζουν σε μείωση, οπότε εκεί όσοι ήθελαν iphone πήγαιναν στο δήθεν οικονομικότερο σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα μοντέλα, στην περίπτωση της Samsung που πλέον αγοράζεις το S9 ξεφτίλα χωρίς καν να έχει βγει το S10... δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική! Πιθανοτατα γιατί οι ναυαρχιδες Samsung, Apple (και συντομα Huawei) δεν ειναι πλεον απλα τηλεφωνα. Ειναι fashion statements, status symbols και ultra premium. Ναι, φυσικα δεν αξιζουν 1300 Ευρω. Αλλα αν παρεις το S10+ η το iPhone XS αγοράζεις κατι που υποτιθεται οτι λιγοι μπορουν να παρουν. Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που βαζουν σε 60 δοσεις ενα τηλεφωνο και δεν εχουν μετα καρτα για data, αλλα εδω μιλαμε για σοβαρους αγοραστες. Ναι στην κοινοτητα μας, δεν θα ερθεις πχ εσυ με υφακι σε μενα επειδη εχεις S10. Στους καθημερινους χρηστες ομως γινεται
d4mage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Ghost buster είπε Το Huawei mate 10 lite σου κολλάει? Μιλάς για ένα τηλέφωνο των 190,00€ ή κάνω λάθος; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, spgkountis είπε Στον κόσμο που κατοικείς... ποιός σου είπε πως η μεγαλύτερη αγορά είναι η δυτική; Ασιατική αγορά σου λέει κάτι; Όταν η Samsung έφτιαχνε τα phablet? με τι μέγεθος οθόνη;;; εδώ θα είμαστε να δούμε μαζί ΤΙ ΝΕΟ θα μας παρουσιάσει η samsung ... εκτός το μέγεθος οθόνης και τον νεο επεξεργαστή.... μετά τα ξαναλέμε... Ξερεις πιστευω οτι η Samsung δεν ειναι δυτική εταιρεία αλλά Ασιατική ε; Εκτος αν η Κορέα μετακόμισε στην Καλιφορνια. Kαι ξαναρωτω. Σε ποιο σημειο του αρθρου μιλαει για καινοτομια
spgkountis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BorrowedTime είπε Ξερεις πιστευω οτι η Samsung δεν ειναι δυτική εταιρεία αλλά Ασιατική ε; Εκτος αν η Κορέα μετακόμισε στην Καλιφορνια. Kαι ξαναρωτω. Σε ποιο σημειο του αρθρου μιλαει για καινοτομια ΑΓΟΡΑ....γράφω.... αγορά...
d4mage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, poulinos είπε πολυ απλη λογικη.καποιος που θελει να ειναι in στο οτι εχει samsung 10 που ειναι το τελευταιο μοντελο αλλα δινει λεφτα για το lite. Μα το λες και μόνος, in θα είναι τελευταίο μοντέλο όμως θα πάρουν την εντελώς δευτεράντζα της S10 σειράς.😅
Stamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δεν διάβασα/γνωρίζω όλα τα χαρακτηριστικά του αλλά βλέπω ένα πολύ όμορφο τηλέφωνο. Και μένα με ενοχλεί το τόσο μακρόστενο αλλά γούστα είναι αυτά.
vagosd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, spgkountis είπε Στον κόσμο που κατοικείς... ποιός σου είπε πως η μεγαλύτερη αγορά είναι η δυτική; Ασιατική αγορά σου λέει κάτι; Όταν η Samsung έφτιαχνε τα phablet? με τι μέγεθος οθόνη;;; εδώ θα είμαστε να δούμε μαζί ΤΙ ΝΕΟ θα μας παρουσιάσει η samsung ... εκτός το μέγεθος οθόνης και τον νεο επεξεργαστή.... μετά τα ξαναλέμε... Υ.Γ. Προσωπικά πάντως το όνομα Xiaomi μου βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά παρά το Samsung... Τώρα σοβαρά συγκρίνεις τη xiaomi με τη Samsung? Είπαμε να τα τσουβαλιαζουμε όλα, αλλά όχι και έτσι. Ακόμα και η Huawei που είναι ανώτερη της Xiaomi έχει δε θεωρείται άμεσος ανταγωνιστής.
dinos234 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, d4mage είπε Και εμένα μ`αρέσει το Note το θεωρώ εντελώς ολοκληρωμένο τηλέφωνο με τα όσα υπάρχουν έως τώρα στην αγορά, παρόλα αυτά, είναι πολύ μεγάλο και δύσχρηστο για καθημερινή χρήση (προσωπική γνώμη). Βέβαια ο καθένας κοιτάζει με τις ανάγκες του, κάποιοι θεωρούν μεγάλο και ένα S9. Είχα πάρει το s8 όταν βγήκε και μετά που είδα το s8 + το μετάνιωσα λίγο για 100 ευρώ διαφορά περισσότερο επειδή έχω μικρα χέρια δεν θα με βόλευε αλλά μετά όταν έπιασε το plus και το note μου άρεσε αλλά πλέον είπα ότι θα κοιτάξω κάτι με μεγαλύτερη οθόνη και γενικά τα note όπως είπες είναι ποιο ολοκληρωμένα συνήθως διορθώνουν κάποιες ατέλειες των S.
Christos c_k Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Να κοιτάξουν να βαλουν πιο μεγαλες μπαταριες σε ολα τα μοντέλα... Δεν ειναι δυνατον να τα εχει ολα καλα και να μην εχει δυνατη μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα