Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, geioannou είπε οταν κανει περισσοτερο θορυβο απο αυτο της μαμας εξατμησης, εχεις την ευκαιρια να σε ακουνε παραπανω τα αυτοκινητα, πραγμα που σε κανει να σε καταλαβαινουν καλυτερα τα αυτοκινητα και οχι μονο Πατα μονιμα κορνα η βαλε σειρηνα αερος οπως τα stuka Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από Ntinaras
mp123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, geioannou είπε οταν κανει περισσοτερο θορυβο απο αυτο της μαμας εξατμησης, εχεις την ευκαιρια να σε ακουνε παραπανω τα αυτοκινητα, πραγμα που σε κανει να σε καταλαβαινουν καλυτερα τα αυτοκινητα και οχι μονο εμενα μου ακουγετε απολυτα λογικο αυτο που γραφεις . μην ακους τι λενε οι αλλοι.δεν ξερουν. 2
geioannou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, mp123 είπε εμενα μου ακουγετε απολυτα λογικο αυτο που γραφεις . μην ακους τι λενε οι αλλοι.δεν ξερουν. και φυσικα δεν ακουω τι λενε. οποιος οδηγαει μηχανη καταλαβαινει και οποιος οδηγει και μηχανη και αυτοκινητο καταλαβαινει ακομη περισσοτερο! 12 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πατα μονιμα κορνα η βαλε σειρηνα αερος οπως τα stuka ελπιζω εσυ να μην εισαι ενας απο αυτους που η κορνα ειναι η προεκταση του χεριου τους!!!! 1
xrhstosiak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1) θανατο σε οποιον πατα κορνα για πλακα ή για να χαιρετισει το φιλαρακι του που ειδε στο απεναντι πεζοδρομιο 2) λογικο αυτο για τον ηχο ... αλλα ειναι και λεπτο το οριο μερικες φορες ή ο καθενας το οριζει διαφορετικα το ποτε γινεται ενοχλητικο και ποτε θα αρχισει να κουραζει και σενα τον ιδιο προσωπικά πιο νοημα εχει να με αντιλαμβάνονται μερικοι πεζοι, τα αυτοκινητα τα εχω διαγραψει απο την λιστα ειδικα χειμωνα, με ραδιοφωνα κινητα σφραγισμενα παραθυρα και καλοριφερ στο τερμα , μην στηριζεσαι οτι θα σε ακουσουν γενικα προτιμώ το προς το αθορυβο (εκτος αν ειχα ducati ) γιατι και κατα κανονα σημαινει ανοικτη εξατμιση και συνηθως και μεγαλυτερη καταναλωση + οτι γινεσαι και καλυτερος στοχος για τα μπλοκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα