Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xgol είπε

Να κατσεις να αντιληφθεις.

Και να μην τα βγαζεις "χαζομαρες" επειδη εισαι ημιμαθης.

ΔΕΝ υπαρχει γενική εφημερία χωρις ακτινολογο, ειδικευόμενο ή ειδικό. 

Τελεία. 

Τωρα αν καποια κλινική κρίνει πως ο ειδικός θα εφημερευει απο το σπίτι του και θα του σταλεί στο mail αν παραστεί η αναγκη, κάποια εξεταση που εχει λεπτα σημεια και χρίζει διαφοροδιαγνωσης (που συνηθως θα χρειαστει σε δευτερο χρονο), εσενα σαν ασθενή που σε επηρεάζει? 

Και γνωριζω πως καποιες κλινικες ειναι υποστελεχωμενες και λειτουργούν έτσι. Και καλα κάνουν. 

Θελετε παντως καποιον να σας ταραξει στη νομιμότητα. 

-Μου ρθες 8:01? Εφυγες, εφημερευει άλλο νοσοκομείο. 

-Μου ρθες επειδη πονας 20 μερες ή για να δω ενα εξανθημα που χεις 2 μηνες? Έφυγες, κλεισε ραντεβου σε τακτικά. Και ΠΛΗΡΩΣΕ στο νοσοκομειο, που απασχολησες ιατρικο/παραϊατρικο προσωπικο για κατι ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝ (αμην και ποτε να νομοθετηθει το συγκεκριμενο).

-Εχω κανει τις εφημεριες που προβλεπονται απο τον Νομο (και που πληρωνονται), για τις υπολοιπες μερες που δεν υπαρχει ιατρος, ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ. (Γιατί να κατσω να κανω παραπανω εφημεριες - ενιοτε απληρωτες??)

Ξαναλεω, περιμενω να μου πεις νοσοκομειο που φτανει ασθενης-επειγον περιστατικό και δεν εξεταζεται αμεσα απο ιατρο, επειδη αυτος ειναι στο σπιτι του. Αλλιως είσαι συκοφαντης.

Τι εννοεις με αυτο? Ποιον θεωρεις οτι πληρώνεις? 

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/701395/o-efimereuon-giatros-tou-kedrou-ugeias-stauroupolis-apousiaze-o-asthenis-apeviose

https://www.thessaliatv.gr/news/6448/xamos-sta-trikala-me--giatro-poy-eleipe-apo-efhmeria/

Υπαρχουν γιατροι και γιατροι.Οχι οτι δεν γινονται στα νοσοκομεια της αθηνας αλλα και να λειπει λογω του οτι ο χρονος εξετασης ειναι τεραστιος η απουσια του δεν ειναι αισθητη.

Σαφως μιλαμε για υπηρεσιες που γινονται με παρουσια στην κλινικη και οχι me stanb by στο σπιτι.

Για τα λοιπα που αναφερεις +1 απο μενα.Εχυν γεμισει τα νοσοκομεια τσαμπατζηδες ..

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vasilllis είπε

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/701395/o-efimereuon-giatros-tou-kedrou-ugeias-stauroupolis-apousiaze-o-asthenis-apeviose

https://www.thessaliatv.gr/news/6448/xamos-sta-trikala-me--giatro-poy-eleipe-apo-efhmeria/

Υπαρχουν γιατροι και γιατροι.Οχι οτι δεν γινονται στα νοσοκομεια της αθηνας αλλα και να λειπει λογω του οτι ο χρονος εξετασης ειναι τεραστιος η απουσια του δεν ειναι αισθητη.

Σαφως μιλαμε για υπηρεσιες που γινονται με παρουσια στην κλινικη και οχι me stanb by στο σπιτι.

Για τα λοιπα που αναφερεις +1 απο μενα.Εχυν γεμισει τα νοσοκομεια τσαμπατζηδες ..

Διαβασες το 1ο λινκ που παραθετεις? Αντιγραφω :

"Ωστόσο απουσίαζε σε περιστατικό ασθενούς με ισχαιμία μυοκαρδίου με αποτέλεσμα ο έτερος εφημερεύων ιατρός να αποφασίσει τη διακομιδή του ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς ωστόσο συνοδεία ιατρού, όπως προβλέπεται σχετικώς, δεδομένου ότι εν απουσία του εγκαλούμενου ιατρού αδυνατούσε ο ίδιος να εγκαταλείψει το Κέντρο Υγείας προκειμένου να συνοδέψει τον ασθενή."

Ποιο ειναι το ρεζουμε? Οτι φταιει ο γιατρος που ειχε παραλληλα και αλλο περιστατικό, κατ' εσενα.

(επισης μιλας για κεντρο Υγειας οχι νοσοκομειο).

Στο 2ο λινκ ελειπε γιατρος υποειδικοτητας. Να τιμωρηθει 100%.

Ωστοσο ο ασθενης εξεταστηκε κανονικοτατα ή κανω λαθος? Υπηρχαν ή οχι οι γιατροι πρωτης γραμμης που οφειλαν να στελεχωσουν το νοσοκομείο? 

Τωρα αν καποιος αναίσθητος και ασυνειδητος δρασει αυτοβουλως και εξαφανιστει, αυτο νομιζεις πως χαρακτηριζει τον ιδιο αποκλειστικά  ή το συνολο των ιατρων που σκιζονται στην εφημερια?

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

«ήρθε η ηλίθια στις 2 τη νύχτα να πάρει βρεφικό γάλα». Wtf δηλαδή...

Ειδικά για το γάλα μπορεί ο "αποκρυπτογράφος" ιατρικών συνταγών (γιατί αυτό ουσιαστικά είναι....και τίποτε περισσότερο) να κάνει τούμπες μιας και το πουλάνε σε διπλάσια τιμή από τα σούπερ.

Σκέτο φαρμακείο λέμε....Oh wait :lol: 

Είμαι σφόδρα υπέρ των shop in a shop ήτοι φαρμακείο σε σούπερ να ξεμπερδεύουμε και με αυτούς. Κανέναν γραφικό προεξέχοντα στιλ βαψομαλλιά σαν τους ταρίφες έχουν να δούμε στο ytube να γελάσει το χειλάκι μας;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chill είπε

Είμαι σφόδρα υπέρ των shop in a shop ήτοι φαρμακείο σε σούπερ

Με φαρμακοποιό να δουλεύει εκεί ή να πετάγεται η κοπέλα από τα τυριά όποτε έχει πελάτη ; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Με φαρμακοποιό να δουλεύει εκεί ή να πετάγεται η κοπέλα από τα τυριά όποτε έχει πελάτη ; 

Ε προφανως απο το χερακι του φαρμακοποιου το ΙΔΙΟ σκευασμα που εχε συνταγογραφησει ο ΙΔΙΟΣ ιατρος, αποκτα μαγικες ιδιοτητες, σε σχεση με το αν το δωσει απλος υπαλληλος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα ιερογλυφικά των ιατρών και η "τυρού" no problem!!!!

• Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, AristidisZ said:

Οι υπάλληλοι στα φαρμακεία είναι όλοι φαρμακοποιοί;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οι υπάλληλοι στα φαρμακεία είναι όλοι φαρμακοποιοί;

Πάντως οι ιδιοκτήτες δεν είναι τυρέμπορες...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Τι εννοεις με αυτο? Ποιον θεωρεις οτι πληρώνεις? 

Ο πολίτης πληρώνει τον ιατρό του δημοσίου μέσα από τους φόρους του. Αν θεωρεί πως πληρώνεται λίγα ή δεν πληρώνεται να ανοίξει ιδιωτικό ιατρείο να σπάσει στο χρήμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Άσε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να εξυπηρετείς, δεν το γνωρίζω και δεν με νοιάζει.

Επειδή το έχω ακούσει κι από γνωστό μου φαρμακοποιό αυτό το εξωφρενικό (του τη σπάει να διανυκτερεύει και να του ζητάνε παραφάρμακα), λύσε μου την απορία αν θες: έχεις μαγαζί και είσαι ανοιχτός. For the life of me, για ποιόν λόγο μπορεί να ξενερώνεις άμα μπαίνουν μέσα και σου ζητάνε υπερκοστολογημένες μαλακιούλες που τις χρεώνεις όσο θέλεις; Αφού είσαι που είσαι εκεί, γιατί βρίσκεις τόσο εκνευριστικό να κάνεις 100 ή 200 ευρώ τζίρο παραπάνω; Και εν τέλει, αν είναι τόσο ξενερωτικό να έρχεται ο άλλος στις 3 τη νύχτα να σου δίνει τα λεφτά του, γιατί κλαίγεστε -ως κλάδος- όταν σας λένε ότι τα έχετε κονομήσει;

Σε όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα κάνουμε «κρα» για να ανεβάσουμε τους τζίρους μας, αλλά μόνο από φαρμακοποιό έχω ακούσει να λέει «ήρθε η ηλίθια στις 2 τη νύχτα να πάρει βρεφικό γάλα». Wtf δηλαδή...

μάλλον δεν έχει μωρά γιαυτό 

τα ίδια έχω πάθει άλλα πήρα τηλέφωνο και ευτυχώς άνοιξέ (κοιμόταν μέσα η κ@ριολ@)

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, De@th L0rd είπε

Ο πολίτης πληρώνει τον ιατρό του δημοσίου μέσα από τους φόρους του. Αν θεωρεί πως πληρώνεται λίγα ή δεν πληρώνεται να ανοίξει ιδιωτικό ιατρείο να σπάσει στο χρήμα. 

Τελεια. Μαζευτειτε 2-3 που θεωρειτε πως με πληρωνετε γιατι μου χρωστάτε εφημερίες Ιουλίου-Σεπτεμβρίου.  

Να ξερω ποιον να κυνηγησω δηλαδη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fortistis είπε

Άλλη μία φορά. 

ΔΕΝ φταίνε ούτε οι φαρμακοποιοί αλλά ούτε και οι γιατροί. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ. 

Όταν γίνονται τέτοια και κανείς δεν κάνει έστω και μία καταγγελία, τότε γιατί να σταματήσουν να γίνονται; Αφού κανείς δεν ενοχλείται, κανείς δεν νοιάζεται. 

Θα συνεχίζουν οι φαρμακοποιοί και γιατροί να φέρονται όπως φέρονται. 

Αμήν! Συμφωνώ 100%. Αλλά από την άλλη έχουν τα συνδικάτα τους κάτι συλλόγους, κάτι ΠΟΕΔΗΝ κομματόσκυλα, κτλ κτλ, που τους καλύπτουν πάντα. Η μόνη μέθοδος που μπορεί κάποιος να τους εκθέσει είναι με ντοκουμέντα.

3 λεπτά πριν, xgol είπε

Τελεια. Μαζευτειτε 2-3 που θεωρειτε πως με πληρωνετε γιατι μου χρωστάτε εφημερίες Ιουλίου-Σεπτεμβρίου.  

Ρε φίλε αντιτάσσεσαι σε μένα κ γενικά τους πολίτες; Πως μπορώ εγώ να διαπραγματευτώ; Ο εργοδότης σου είναι το κράτος το οποίο πληρώνει ο πολίτης τι δε καταλαβαίνεις; Αν τώρα το κράτος δε κάνει σωστή διαχείρηση και μου προσλαμβάνει καθαρίστριες (που γίνονται γραμματείς κ υφυπουργοί στη πορεία), κηπουρούς, φροντιστές κ δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, εγώ τι φταίω που λεφτά που μου στερεί δε τα δίνει σε σένα. Κανονικά θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η απεργία στο δημόσιο, γι αυτό κ μόνο το λόγο.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xgol είπε

Τραγικό επιχείρημα. Δηλαδή, μας λες ότι ο γιατρός πληρώνεται από το κράτος αλλά όχι από λεφτά που έρχονται από τους φόρους των πολιτών. Μάλιστα. Από πού έρχονται τα λεφτά τότε;

Τέλος, ένας δημόσιος υπάλληλος εφόσον κρίνει ότι δεν του κάνει ο μισθός του, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ να δουλεύει ούτε και δουλεύει επιλεκτικά. Πάει στον ιδιωτικό τομέα. 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τ

5 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Τραγικό επιχείρημα. Δηλαδή, μας λες ότι ο γιατρός πληρώνεται από το κράτος αλλά όχι από λεφτά που έρχονται από τους φόρους των πολιτών. Μάλιστα. Από πού έρχονται τα λεφτά τότε;

Τέλος, ένας δημόσιος υπάλληλος εφόσον κρίνει ότι δεν του κάνει ο μισθός του, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ να δουλεύει ούτε και δουλεύει επιλεκτικά. Πάει στον ιδιωτικό τομέα. 

Το θέμα είναι όμως ότι έτσι κ πάει με αυτά τα μυαλά και την απόδοση στον ιδιωτικό τομέα κ με τις αμοιβές που παρέχει ο τελευταίος, ζήτημα είναι αν θα φτουρίσει για πάνω απο μερικούς μήνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...