Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Μόνο εάν οι πολίτες αρχίσουν να διεκδικούν, θα αρχίσουν οι φαρμακοποιοί να συμπεριφέρονται όπως πρέπει. 

Απλά πράματα. Κλειστό φαρμακείο, ενώ έπρεπε να είναι ανοιχτό γιατί διανυκτερεύει; ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ακόμα και εάν έχει κινητό για κλήση. Δεν είναι εκεί, δεν κάνει την δουλειά του. Κλήση στην αστυνομία. 

Εάν αυτό γίνει συνήθεια, να δούμε πόσοι θα συμμορφοθούν. 

Μαζι σου 100%. Αλλα οταν θα απειτεις απο τον φαρμακοποιο στο 100% νομοτυπο θα πρεπει να το εφαρμοζει και ο πελατης. Δεν ζηταμε να μας κανουν ενεσεις στο φαρμακειο γιατι ειναι παρανομο, φερνουμε παντα τις συνταγες και δεν ζηταμε δανεικα φαρμακα γιατι τελειωσαν και εχουμε ραντεβου σε 10 μερες κλπ κλπ.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xgol είπε

Το επείγον του φαρμακεμπορα ποιο ειναι δηλαδη? Να δωσει το αντιφλεγμονωδες στον πονοδοντο? Αντε, ως εκεί να το δεχτώ. . 

Χαλαρωστε λιγο.

Μαγαζί με εμπόρευμα έχετε, δεν ειστε σε θεση να κρίνετε τι ειναι επείγον και τι οχι. Κανενας με σοβαρο προβλημα δε θα απευθυνθει στον φαρμακοποιό αντί για τον γιατρό. 

Ο φαρμακοποιός δεν είναι απλά έμπορος και έχει αρκετές γνώσεις για να κρίνει αν κάτι είναι επείγον. Επείγουσα είναι μια ένεση ινσουλίνης, επινεφρίνης και μπορώ να παράθεσω δεκάδες άλλα. Χαλαρώστε λίγο και μην γίνεστε ισοπεδωτικοί, ιδίως όταν οι γνώσεις σας είναι περιορισμένες. Και όχι, δεν είμαι φαρμακοποιός.

Επεξ/σία από lightsout
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Οταν ανοιξει το επαγγελμα, και ερθουν ξενες εταιριες και κλεισει ο μικρος φαρμακοποιος, ενα πραγμα ειναι σιγουρο. θα φταινε οι φαρμακοποιοι στο 100%.

Ας ερθουν τα boots της Αγγλιας να γελασουμε ολοι παρεα. Να τρωμε τα φαινομενα να εχουν τα μισα φαρμακα γιατι τα αλλα μισα τα εμπορευεται η απεναντι εταιρεια και μενει ο πελατης με τη συνταγη στο χερι να βρει τι θα παρει και απο που. Δανεικα ενοειται τελος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, opcorsa είπε

το τραγικο ειναι το αλλο.. οτι  κοιτουσα την διανυκτερευση της κυριακης, ενω επρεπε να κοιταξω του σαββατου.... οποτε μαλλον ακυρο το θεμα, ας μεινει αρχειο...

Ειπε ο νηματοθετης...............Αλλα βλεπω οι δικαστες του ινσομνια δεν πτοούνται με τιποτα

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Ειπε ο νηματοθετης...............Αλλα βλεπω οι δικαστες του ινσομνια δεν πτοούνται με τιποτα

εμενα μου θυμιζει κατι τετοιο απο τα παλια με δικαστη τον λεοτσακο

hqdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, primeragt είπε

Μαζι σου 100%. Αλλα οταν θα απειτεις απο τον φαρμακοποιο στο 100% νομοτυπο θα πρεπει να το εφαρμοζει και ο πελατης. Δεν ζηταμε να μας κανουν ενεσεις στο φαρμακειο γιατι ειναι παρανομο, φερνουμε παντα τις συνταγες και δεν ζηταμε δανεικα φαρμακα γιατι τελειωσαν και εχουμε ραντεβου σε 10 μερες κλπ κλπ.

Χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι είναι παράνομο το να μην είναι ο φαρμακοποιός στο φαρμακείο και να μην έχει τα ρολά ανοιχτά. 

Για τα άλλα που λες, είναι θέμα του φαρμακοποιού και κανένα καρφί δεν μου καίγετε. Να κάτσουν οι φαρμακοποιοί να τα βρούνε. 

Το να μην λειτουργεί όμως ΝΟΜΙΜΑ αφορά όλους τους πολίτες. 

Επεξ/σία από Fortistis
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fortistis είπε

ΕΙΣΤΕ. Κάνετε διανυκτέρευση, έχετε υποχρέωση να είστε μέσα, με ρολά ανοιχτά και να περιμένετε τον πελάτη. Θες, δεν θες. 

κατάστημα του φαρμακείου πρέπει να διαθέτει σύστημα ή επαρκή μέσα πυρασφάλειας και να προστατεύεται με ρολά ασφαλείας. Επίσης στην πρόσοψη αυτού πρέπει να υπάρχει θυρίδα ανάρτησης πινάκων εφημερευόντων και διανυκτερευόντων φαρμακείων, με επαρκή φωτισμό και ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρετήσεως του κοινού κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις.

Νόμος του κράτους για τα φαρμακεία. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανοίγουμε τα ρολά το βράδυ. Μάθε πρώτα και μετά φώναξε 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Δε μπορώ να αντιληφθώ κάποια πράγματα...Δε σου ζητάω κ.Φαρμακοποιέ να μου φτιάξεις τσάι, κάποιο φάρμακο ζητάω.

Δηλαδή, αν ξυπνήσω στις 3 τα ξημερώματα από πονόδοντο, δε θα με εξυπηρετήσεις επειδή κανένας δεν πέθανε από πονόδοντο;

Ποτε δεν σε εξυπηρέτησε ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgep71 είπε

οι αστυνομικοι του αλκοτεστ δεκα λεπτα κουβεντα δε φιλοτιμηθηκαν να πιασουν τον ασυρματο να κανουν μια ερωτηση στο κεντρο? Ετσι οπως το διαβασα ουτε αλκοτεστ καναν ουτε επαληθευσαν την ιστορια. Τελικα μηπως αυτοι καναν μουφα ...εφημερια!!? :P  (Περαστικα στον πατερα, καλη αναρωση).

δεν εκαναν αλκοτεστ γιατι καταλαβανε απο την ευφραδεια λογου οτι ειμαι σοβαρος ανθρωπος (λεμε τωρα)

ε μου ειπαν να κανω καταγγελια αλλα αφου το λαθος ηταν τελικα δικο μου...

5 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Καταρχιν περαστικά στον πατέρα σου . Καλή ανάρρωση .

οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις .

1) αν ήταν κλειστός .....= δεν ήταν αγαπητέ κλειστός, είπες μια υπόθεση για να γράψεις μετά την μαγκιά σου ότι θα .....

2) θα ούτε έκλεινες το μαγαζί και θα του επερνες τα σοβρακα = θα του εκλ@@@ μια μάντρα 

Τελος να πούμε και ένα ευχαριστώ σε όλους τους φαρμακοποιούς που εφημερεύουν για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο . 

Προσωπικα δεν έχουν αρνηθεί να με εξυπηρετήσουν ποτε από ασπιρίνη μέχρι σοβαρά φάρμακα και είναι πάντα ευγενικοί και γνωστες τις δουλειάς τους . Επίσης μια φορά που ήταν ανάγκη και δεν υπήρχε το φάρμακο ξύπνησε συνάδελφο του και το έφερε για να με εξυπηρετήσει στις 4 τα ξημερώματα .

ας ηταν κλειστος ενω θα επρεπε να ηταν ανοικτος και θα σου ελεγα εγω..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε

Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός τύπος!

Κατατρόμαξα και μόνο που το διάβασα.

ειμαι τυπε...

δεν ξερω αν φταιει η υπερηφανια ή ο εγωισμος αλλα δεν γουσταρω την κοροιδια..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

δεν εκαναν αλκοτεστ γιατι καταλαβανε απο την ευφραδεια λογου οτι ειμαι σοβαρος ανθρωπος (λεμε τωρα)

ε μου ειπαν να κανω καταγγελια αλλα αφου το λαθος ηταν τελικα δικο μου...

ας ηταν κλειστος ενω θα επρεπε να ηταν ανοικτος και θα σου ελεγα εγω..

Θα πληκτρολογούσες πιο γρήγορα ....

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Θα πληκτρολογούσες πιο γρήγορα ....

απλα θα ηταν μια ενδιαφερουσα δευτερα..κρατα αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, lightsout είπε

Ο φαρμακοποιός δεν είναι απλά έμπορος και έχει αρκετές γνώσεις για να κρίνει αν κάτι είναι επείγον. Επείγουσα είναι μια ένεση ινσουλίνης, επινεφρίνης και μπορώ να παράθεσω δεκάδες άλλα. Χαλαρώστε λίγο και μην γίνεστε ισοπεδωτικοί, ιδίως όταν οι γνώσεις σας είναι περιορισμένες. Και όχι, δεν είμαι φαρμακοποιός.

Απο που κατάλαβες οτι οι γνωσεις μου είναι περιορισμενες?

Επισης την επινεφρινη ποιος θα την κάνει και για ποιο σκοπό αν δεν ειναι ο ιδιος γιατρος?

Θα κανει την επινεφρινη ο φαρμακοποιός???

Μαλλον οι δικες σου γνωσεις είναι περιορισμενες. 

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ.

Τι φαρμακεία πάντως, ψιλικατζίδικα είναι. Περισσότερη κίνηση έχουν οι ''βιταμίνες'' και τα καλλυντικά παρά τα φάρμακα. 

Καλά για την εγκληματική απατεωνιά με τα ομοιοπαθητικά δεν θα τη σχολιάσω γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι....

Ένας γνωστός μου που είχε γκόμενα κόρη φαρμακοποιού μου είχε πει πως ο ευκολότερος τρόπος για να γίνεις εκατομμυριούχος προ κρίσης ήταν να έχεις ένα φαρμακείο σε καλό σημείο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...