vrwmiaris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Τυπε, μπαίνεις στο αυτοκίνητο σου και φεύγεις για το επόμενο.μανούρα δεν μπορείς να κάνεις 1
cumulus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Συγγνώμη ρε παιδιά τι ρόλο παίζει αν υπήρχε και άλλο ανοιχτο;Αν ήταν πραγματικά εφημερεύον έπρεπε να είναι ανοιχτό και ας υπήρχαν αλλά 200 ανοιχτά στην περιοχή. Όποιος ανοίγει φαρμακείο ξέρει ότι θα έχει εφημερίες,οπότε άμα δε τις θέλει να κάνει άλλο επάγγελμα. 2 1
Lakou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή μένω και εγώ επαρχία τώρα υπάρχει και εδώ αυτό το φαινόμενο ΑΛΛΑ μετά τις δώδεκα το βραδυ κλείνουν, αφήνουν όμως κάποιο τηλεφωνο επικοινωνίας και επειδή το χρειάστηκα απάντησε ευγενικοτατα και σε πέντε λεπτά ήταν στο φαρμακείο. Εγώ εξυπηρετήθηκε πάντως και αυτό έχει σημάσια για μένα. Όσον αφορά τον φίλο δύσκολο μου φαίνεται μόνο ένα φαρμακείο να διανυκτερεύει ποσό μάλλον να μην έχει τηλ. Και να έχει ξηλώσει και την λίστα άλλα φυσικά όλα μπορεί να συμβουν 1
opcorsa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα παιδες το λοιπον ναι μονο ενα στο νομο διανυκτερευει καθολο το βραδυ... εκει που μανουριασα ειναι οτι ηταν ανοικτος ο σταυρος ο πρασινος , μεσα κατακλειστα, τηλ πουθενα, και δεν υπηρχε η λιστα με τα φαρμακεια της κυριακης... εντωμεταξυ μετα ειμαι τοσο γκαντεμης που με σταματησαν για αλκοτεστ, τους εξηγησα τι και πως και καθομασταν 10 λεπτα και τα λεγαμε και δεν μου κανανε και αλκοτεστ.. το τραγικο ειναι το αλλο.. οτι κοιτουσα την διανυκτερευση της κυριακης, ενω επρεπε να κοιταξω του σαββατου.... οποτε μαλλον ακυρο το θεμα, ας μεινει αρχειο... αυτα παθαινεις οταν εισαι 3 μερονυκτα αυπνος με πυρετους .....και πατερα στο νοσοκομειο με εγχειριση αυτες τις ημερες.... προφανως αν πηγαινα την "σωστη" ημερα και ηταν κλειστο -γιατι μονο 1 ειναι ολο το βραδυ- θα του ειχα κλεισει το μαγαζι... οχι μονο καταγγελια στον συλλογο θα εκανα αλλα θα του ειχα παρει τα σωβρακα... αλλα εδω μιλαμε για δικη μου αφελεια μιας και μετα που κοιμηθηκα 2 ωρες και ξυπνησα πιο φρεσκος καταλαβα την λαλακια μου 3 1 3
nipoa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, opcorsa είπε το τραγικο ειναι το αλλο.. οτι κοιτουσα την διανυκτερευση της κυριακης, ενω επρεπε να κοιταξω του σαββατου.... οποτε μαλλον ακυρο το θεμα, ας μεινει αρχειο... μολις ειδα το τοπικ αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη. τυπικο λαθος ημερομηνιας.. γελαω ακομα με τις καγκουρικες απαντησεις των δικαστων του ινσομνια 4 2 3
Lakou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή αναφέρθηκε το θέμα με το Σταύρο που αναβοσβήνει μπορώ να πω ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό να είναι κλειστά τα φαρμακεία και να αναβοσβήνει ο Σταύρος..... 2
vrwmiaris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nipoa είπε μολις ειδα το τοπικ αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη. τυπικο λαθος ημερομηνιας.. γελαω ακομα με τις καγκουρικες απαντησεις των δικαστων του ινσομνια Υπερθεματιζω
Fortistis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sstratos είπε Οι φαρμακοποιοί κάνουμε διανυκτερευση για τα επείγοντα περιστατικά. Οχι για τα liposan «Οι φαρμακοποιοί κάνουν διανυκτέρευση» τελεία. Ο νόμος σε υποχρεώνει να είσαι ανοιχτός, πρέπει να είσαι. Δεν σου επιτρέπει να επιλέγεις τα περιστατικά. Πρέπει να είσαι ανοιχτός το βράδυ της διανυκτέρευσης, τελεία. Ακόμα και αυτό με το τηλέφωνο, είναι παρανομία. Πρέπει το μαγαζί να είναι ανοιχτό. Αλλιώς να απολαμβάνετε τα οφέλη της διανυκτέρευσης μόνο για το ακριβές χρονικό διάστημα που λειτουργεί το μαγαζάκι και όχι για όλη την νύχτα και να μην λέτε «κάνω διανυκτέρευση» αλλά «εξυπηρέτηση κατόπιν αίτησης». Είναι φάκιν διαφορετικά πράγματα. Συνεπώς, εάν όλοι αρχίσουν να διεκδικούν να τους σέβονται οι φαρμακοποιοί και να είναι στην θέση τους όταν έχουν διανυκτέρευση, τότε θα σταματήσουν να τους δουλεύουν. Δηλαδή, ακόμα κι εάν έχει τηλέφωνο για ανάγκη, καταγγελία. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Fortistis 7
sstratos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διανυκτερευση από το σπίτι είναι λάθος. Πρέπει να είναι εκεί. Οι ιατροι στα νοσοκομεία όμως που το κάνουν δεν λέτε τίποτα... Το να έρχονται όμως στις 4 το βράδυ και να απαιτουν να σηκώσουμε τα ρολά για να διαλέξεις liposan είναι γαιδουριά, και εμείς άνθρωποι είμαστε και στις Διανυκτερευσεις δουλεύουμε 29-30 ώρες σερί, θέλουμε να ξεκουραστουμε. Για άλλη μια φορά θα πω #ελα στη θέση μας# Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από sstratos 4 3 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσες φορές σου έχει κάτσει να έρθει τέτοιος nolifer για να διαλέξει Liposan τα ξημερώματα? 😛 Λογικά να το σκεφτεί κάποιος είναι η εξαίρεση στον κανόνα τέτοια περίπτωση, οπότε μην την χρησιμοποιείς σαν "κανόνα". Από εκεί και πέρα το θέμα της διανυκτέρευσης είναι κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια αν όχι δεκατίες αν δεν κάνω λάθος. Μην ξεχνάς ότι δεν είστε οι μόνοι που διανυκτερεύετε... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 8
BritGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Βρέθηκα στο Πέραμα Αττικής σχετικά πρόσφατα, και βρήκα εφημερεύον φαρμακείο στις 00.30, από εφαρμογή στο κινητό. Ήθελα να πάρω ένα Ronal γιατί ήμουν φουλ κρυωμένος και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Βλέπω τον φαρμακοποιό μέσα χτυπάω το κουδούνι και ο τύπος έγινε έξαλλος μόλις έμαθε τι ήθελα. Μου είπε ότι στο συμβούλιό τους έχουν συμφωνήσει στις εφημερίες τους να εξυπηρετούν μόνο τα σοβαρά και επείγοντα περιστατικά και ότι θα με εξυπηρετούσε χαριστικά γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να ξενυχτούν για να πουλάνε αποσυμφορητικά, άρα την επόμενη φορά να το γνωρίζω. Ίσως έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρουμε; Επίσης, άλλος φαρμακοποιός μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένα όλα τα φαρμακεία να συμμετέχουν στις διανυκτερεύσεις και έτσι κάποια δεν κάνουν ποτέ. Δεν ξέρω τι ισχύει. 1
dtzgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nipoa είπε γελαω ακομα με τις καγκουρικες απαντησεις των δικαστων του ινσομνια Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σ' εμένα, η αρχική ανάρτηση στην οποία και απαντήσαμε, δεν ανέφερε τίποτα για λάθος ημερομηνίες. Κατάλαβες, κατόπιν εορτής προφήτη; Αν όχι, διευκρίνισε. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από dtzgr
primeragt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Κανονικα τα φαρμακεια εφημερευουν μονο για τα πραγματικα επειγοντα περιστατικα και οχι για οτι "μ@λ@κι@" ξεχασε να παρει ο οποιοσδηποτε και γυρνωντας πχ απο τη βολτα του περασε να το αγορασει. Στην Αττικη τουλαχιστον ειναι πολυ συνηθες το φαινομενο αυτο. Δεν ειναι υποχρεομενος να εξυπηρετησει για κατι που δεν ειναι αναγκης. Ο νομος εχει προβλεψει και για αυτους γιαυτο κραταει πλεον αρκετα φαρμακεια ανοικτα μεχρι και τις 12 το βραδυ και μετα περναει σε αυτους που διανυκτερευουν. Αν το πραταμε οπως ειναι και στην υπολοιπη ευρωπη που οτι δεν ειναι απο νοσοκομειο τραβανε και μια επιπλεον αμοιβη (δια νομου) οι περιπτωσεις αυτες θα ειχαν εκλποιψει. Εμενα μου ειχε τυχει περιστατικο οπου βλαμενος περασε στις 11 το βραδι και ρωτησε για υγρα φακων, του λεω τοσο εχουν και μου λεει επιστεφω. Ε επεστεψε στις 4 το πρωι και καταληξαμε στο τμημα οπου περασε το βραδι του μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες και μενα με επιστρεψανε πισω να συνεχισω.
xgol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, cumulus είπε Συγγνώμη ρε παιδιά τι ρόλο παίζει αν υπήρχε και άλλο ανοιχτο;Αν ήταν πραγματικά εφημερεύον έπρεπε να είναι ανοιχτό και ας υπήρχαν αλλά 200 ανοιχτά στην περιοχή. Όποιος ανοίγει φαρμακείο ξέρει ότι θα έχει εφημερίες,οπότε άμα δε τις θέλει να κάνει άλλο επάγγελμα. Μα είναι τόσο δύσκολο και κουραστικό επαγγελμα, με πενιχρες απολαβες, ειδικα τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλαδα.. Τους ζητας να κανουν και εφημεριες...?? Σε λιγο θα τους ζητησεις να σταματήσουν να δινουν αλογιστα αντιβωσεις κτλ κτλ, εχεις μεγαλο θράσος!!! 1 ώρα πριν, sstratos είπε Διανυκτερευση από το σπίτι είναι λάθος. Πρέπει να είναι εκεί. Οι ιατροι στα νοσοκομεία όμως που το κάνουν δεν λέτε τίποτα... Το να έρχονται όμως στις 4 το βράδυ και να απαιτουν να σηκώσουμε τα ρολά για να διαλέξεις liposan είναι γαιδουριά, και εμείς άνθρωποι είμαστε και στις Διανυκτερευσεις δουλεύουμε 29-30 ώρες σερί, θέλουμε να ξεκουραστουμε. Για άλλη μια φορά θα πω #ελα στη θέση μας# Ο ιατρος κανει τι στο νοσοκομείο...? Ποιος γιατρος?? Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν ασθενη να περιμενει στο νοσοκομειο και μετα να ειδοποιειται ο γιατρος να προσελθει απο το σπιτι του! 2
christos4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, primeragt είπε Κανονικα τα φαρμακεια εφημερευουν μονο για τα πραγματικα επειγοντα περιστατικα και οχι για οτι "μ@λ@κι@" ξεχασε να παρει ο οποιοσδηποτε και γυρνωντας πχ απο τη βολτα του περασε να το αγορασει. Στην Αττικη τουλαχιστον ειναι πολυ συνηθες το φαινομενο αυτο. Δεν ειναι υποχρεομενος να εξυπηρετησει για κατι που δεν ειναι αναγκης. Ο νομος εχει προβλεψει και για αυτους γιαυτο κραταει πλεον αρκετα φαρμακεια ανοικτα μεχρι και τις 12 το βραδυ και μετα περναει σε αυτους που διανυκτερευουν. Αν το πραταμε οπως ειναι και στην υπολοιπη ευρωπη που οτι δεν ειναι απο νοσοκομειο τραβανε και μια επιπλεον αμοιβη (δια νομου) οι περιπτωσεις αυτες θα ειχαν εκλποιψει. Εμενα μου ειχε τυχει περιστατικο οπου βλαμενος περασε στις 11 το βραδι και ρωτησε για υγρα φακων, του λεω τοσο εχουν και μου λεει επιστεφω. Ε επεστεψε στις 4 το πρωι και καταληξαμε στο τμημα οπου περασε το βραδι του μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες και μενα με επιστρεψανε πισω να συνεχισω. έτσι από περιέργεια και για καλύτερη ενημέρωση όλων, που ορίζεται αυτό που γράφεις και αν ορίζεται κάπου, ποιος είναι ο ορισμός του επείγοντος; θα πρέπει να έχει χαρτί γιατρού, θα πρέπει να έχει χαρτί δημοσίου νοσοκομείου..; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις