Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Τραγικό επιχείρημα. Δηλαδή, μας λες ότι ο γιατρός πληρώνεται από το κράτος αλλά όχι από λεφτά που έρχονται από τους φόρους των πολιτών. Μάλιστα. Από πού έρχονται τα λεφτά τότε;

Τέλος, ένας δημόσιος υπάλληλος εφόσον κρίνει ότι δεν του κάνει ο μισθός του, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ να δουλεύει ούτε και δουλεύει επιλεκτικά. Πάει στον ιδιωτικό τομέα. 

Το ιδιο λεμε. Πληρωστε μας, αφου εσεις είστε οι εργοδοτες μας και εμεις οι υπαλληλοι σας.

Υ.Γ. οτι ο ειδικευομενος πρεπει να κανει ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ σε δημοσιο νοσοκομειο ΧΩΡΙΣ να έχει άλλη επιλογη, πρωτη φορα το ακους ετσι?

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Τ

Το θέμα είναι όμως ότι έτσι κ πάει με αυτά τα μυαλά και την απόδοση στον ιδιωτικό τομέα κ με τις αμοιβές που παρέχει ο τελευταίος, ζήτημα είναι αν θα φτουρίσει για πάνω απο μερικούς μήνες...

Ναι, σκοτώνονται στα ιδιωτικά από τα πολλά περιστατικά.. Ό,τι να 'ναι

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lightsout είπε

Ναι, σκοτώνονται στα ιδιωτικά από τα πολλά περιστατικά.. Ό,τι να 'ναι

Αν θεωρείς τον δημόσιο υποστελεχωμένο, που να δεις σε ιδιωτικές κλινικές τι γίνεται. Άλλα έτσι κι αλλιώς αν είναι πιο άνετα γιατί δεν πάει εκεί; Μήπως επειδή δεν υπάρχει η μονιμότητα; Λέω 'γω τώρα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, De@th L0rd είπε

Αν θεωρείς τον δημόσιο υποστελεχωμένο, που να δεις σε ιδιωτικές κλινικές τι γίνεται. Άλλα έτσι κι αλλιώς αν είναι πιο άνετα γιατί δεν πάει εκεί; Μήπως επειδή δεν υπάρχει η μονιμότητα; Λέω 'γω τώρα...

Τα δημόσια είναι υποστελεχωμένα με υπερπολλαπλάσιο αριθμό περιστατικών από τα ιδωτικά. Δεν υπάρχει σύγκριση. Όποιος θέλει να ασκήσει ιατρική και κυρίως να μάθει, μένει στο δημόσιο. Έχεις ακούσει πολλές φορές εσύ για απολύσεις γιατρών στον ιδιωτικό;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lightsout είπε

Τα δημόσια είναι υποστελεχωμένα με υπερπολλαπλάσιο αριθμό περιστατικών από τα ιδωτικά. Δεν υπάρχει σύγκριση. Όποιος θέλει να ασκήσει ιατρική και κυρίως να μάθει, μένει στο δημόσιο. Έχεις ακούσει πολλές φορές εσύ για απολύσεις γιατρών στον ιδιωτικό;

Δεν έχω ακούσει όχι.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οι υπάλληλοι στα φαρμακεία είναι όλοι φαρμακοποιοί;

Εδω και αρκετα χρονια πρεπει να ειναι ειτε φαρμακοποιοι ειτε βοηθοι φαρμακοποιου (απο ΙΕΚ), το οποιο σημανει οτι καποια (τουλαχιστον) εξιδεικευση πρεπει να εχει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xgol είπε

Το ιδιο λεμε. Πληρωστε μας, αφου εσεις είστε οι εργοδοτες μας και εμεις οι υπαλληλοι σας.

Υ.Γ. οτι ο ειδικευομενος πρεπει να κανει ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ σε δημοσιο νοσοκομειο ΧΩΡΙΣ να έχει άλλη επιλογη, πρωτη φορα το ακους ετσι?

Όχι. Εγώ σε ρώτησα και εσύ συνεχίζεις να λες άκυρα επιχειρήματα, επειδή αυτά (νομίζεις ότι) συμφέρουν την ρητορική σου. 

Ξαναρωτάω, από πού έρχονται τα λεφτά του κράτους που πληρώνονται οι γιατροί;

Από εκεί και πέρα, εάν δεν μπορείς να καταλάβεις έννοιες όπως «το κράτος διαχειρίζεται τα λεφτά των πολιτών», τότε δημιουργείται (εύλογα) η απορία για την δυνατότητά σου να αντιληφθείς άλλα, πιο περίπλοκα θέματα. 

Και αγροτικό πρέπει, υποχρεωτικά, να κάνει. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες στην Ελλάδα. Εάν δεν σου άρεσαν, έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. Το «έκανα την επιλογή μου και γκρινιάζω εκ των υστέρων» είναι αρκετά κάπως. 

1 ώρα πριν, lightsout είπε

LOL! 

Οι ιδιωτικοί γιατροί είτε θα έχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ιατρείο, είτε θα είναι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σε ιδιωτικές κλινικές. 

Ποιος και από πού να τους απολύσει; Μας δουλεύεις;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Malthador είπε

Σε όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα κάνουμε «κρα» για να ανεβάσουμε τους τζίρους μας, αλλά μόνο από φαρμακοποιό έχω ακούσει να λέει «ήρθε η ηλίθια στις 2 τη νύχτα να πάρει βρεφικό γάλα». Wtf δηλαδή...

Μαλλον δεν θυμασαι ακριβως τι σου ειπαν. Το πιο πιθανο ειναι καπως ετσι: "Θυμηθηκε η ηλιθια στις 2 το βραδυ οτι το παιδι ξεμεινε απο γαλα γιατι κωλοβαρουσε ολη την ημερα και βαριοταν να παει να παρει, οποτε οταν πηγε στο ενα φαρμακειο που ηταν ανοιχτο δεν ειχαν το γαλα που παιρνει το παιδι και αυτη εβαλε φασαρια".

Και μια επισημανση, μην εμπιστευεστε 100% τις online λιστες με τα εφημερευοντα φαρμακεια γιατι για αλλαγες στο προγραμμα αυτες συνηθως ΔΕΝ ενημερωνονται. Κατεβειτε σε ενα οποιοδηποτε φαρμακειο και δειτε τον πινακα. Αλλα μαθετε να ξεχωριζετε τι μερα ειναι, οτι σαν τον TS που απο βλακεια και μονο εκανε ολοκληρο θεμα να βγαλουν ολοι τα σωψυχα τους εδω μεσα.

Επεξ/σία από oceanborngr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fortistis είπε

Όχι. Εγώ σε ρώτησα και εσύ συνεχίζεις να λες άκυρα επιχειρήματα, επειδή αυτά (νομίζεις ότι) συμφέρουν την ρητορική σου. 

Από εκεί και πέρα, εάν δεν μπορείς να καταλάβεις έννοιες όπως «το κράτος διαχειρίζεται τα λεφτά των πολιτών», τότε δημιουργείται (εύλογα) η απορία για την δυνατότητά σου να αντιληφθείς άλλα, πιο περίπλοκα θέματα. 

Και αγροτικό πρέπει, υποχρεωτικά, να κάνει. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες στην Ελλάδα. Εάν δεν σου άρεσαν, έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. Το «έκανα την επιλογή μου και γκρινιάζω εκ των υστέρων» είναι αρκετά κάπως. 

LOL! 

Οι ιδιωτικοί γιατροί είτε θα έχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ιατρείο, είτε θα είναι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σε ιδιωτικές κλινικές. 

Προτού σχολιάζεις, ειδικά όταν το κάνεις με τέτοιο στόμφο, διάβαζε όλα τα σχόλια.

Διάβασε λοιπόν σε τι απάντησα και τα ξαναλέμε.

14 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Μαλλον δεν θυμασαι ακριβως τι σου ειπαν. Το πιο πιθανο ειναι καπως ετσι: "Θυμηθηκε η ηλιθια στις 2 το βραδυ οτι το παιδι ξεμεινε απο γαλα γιατι κωλοβαρουσε ολη την ημερα και βαριοταν να παει να παρει, οποτε οταν πηγε στο ενα φαρμακειο που ηταν ανοιχτο δεν ειχαν το γαλα που παιρνει το παιδι και αυτη εβαλε φασαρια".

Και μια επισημανση, μην εμπιστευεστε 100% τις online λιστες με τα εφημερευοντα φαρμακεια γιατι για αλλαγες στο προγραμμα αυτες συνηθως ΔΕΝ ενημερωνονται. Κατεβειτε σε ενα οποιοδηποτε φαρμακειο και δειτε τον πινακα. Αλλα μαθετε να ξεχωριζετε τι μερα ειναι, οτι σαν τον TS που απο βλακεια και μονο εκανε ολοκληρο θεμα να βγαλουν ολοι τα σωψυχα τους εδω μεσα.

Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν ξέρει ότι άλλο το "εφημερεύον" από το "διανυκτερεύον"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fortistis είπε

LOL! 

Καλώς τον έξυπνο!

Λοιπόν για να μας διαβάσουν και κάποιοι που ίσως δε βρίσκονται στον πλανήτη Άρη, αλλά στην Ελλάδα του 2018.

1.       «αν δε σας αρέσει να φύγετε να πάτε αλλού!»

Προφανώς έξυπνε φίλε μου, αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που οδήγησε στην υποστελέχωση των νοσοκομείων. Επειδή σε πολλούς ιατρούς «δεν άρεσε» η κατάσταση, έφυγαν! Αυτό ποιον νομίζεις ότι επηρεάζει περισσότερο? Τον ιατρό που αναγκάζεται να δουλεύει διπλά και τριπλά μόνο? Ή και τον ασθενή, που θα δει ένα νοσοκομείο με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, που θα αναγκαστεί να τον κοιτάξει στα επείγοντα ο ειδικευόμενος του 1μήνα, με 0 εμπειρία και χωρίς ουσιαστική επίβλεψη?

Που θα χρειαστεί να περιμένει διπλάσιο και τριπλάσιο χρονικό διάστημα, γιατί απλά η αναλογία ιατρών/ασθενών είναι τραγική?

Δυο σελίδες πιο πίσω μάλιστα παρατέθηκε περιστατικό που ο ένας γιατρός έλειπε σε διακομιδή, ο άλλος δε μπορούσε να συνοδέψει ασθενή γιατί θα έμενε το Κέντρο Υγείας χωρίς ιατρό (!!), οπότε ο ασθενής διεκομίσθη χωρις συνοδεία γιατρού και εξέπνευσε!

Νομίζεις ότι θα βελτιώσεις τα πράγματα λέγοντας το παραπάνω, ή καταλαβαίνεις σαν «έξυπνος» άνθρωπος που εσύ είσαι, πως σκάβεις το λάκκο σου με τον να προτρέπεις τους ιατρούς να αποδεχτούν την κατάσταση, αλλιώς να φύγουν?

2.       ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ #1

Πρόσφατα εγκαταστάθηκε σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο σύστημα, με το οποίο όλοι οι εργαζόμενοι εντος αυτού θα χτυπούν κάρτα, για να φαίνεται το ωράριό τους. Όλοι?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! Εξαιρούνται οι ιατροί!! Μα γιατί άραγε? Τόσο βύσματα και τόσο αργόσχολοι είναι ε?

Στο ίδιο νοσοκομείο, τώρα για τις γιορτές, και για να πάρουν ένα 5μερο άδεια οι ειδικευόμενοι, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής.

Δευτέρα π.χ. Κλειστή εφημερία, 8 – 8 το πρωι της Τρίτης.

Τρίτη δουλειά μέχρι τις 4 το μεσημέρι, και κατόπιν ΤΕΠ (γιατί οι άλλοι 3 ειδικευόμενοι είναι στην ανοιχτή εφημερία που έχει το νοσοκομείο). Μέχρι τις 4 το πρωί της Τετάρτης (που συνήθως είναι 6-7 το πρωι, μέχρι να διευθετήσεις τα περιστατικά που μπήκαν μέχρι τις 4 που είναι η βάρδια σου). Τετάρτη πρωι δουλεία, μέχρι τις 7-8 το απόγευμα, επειδή έλειπες από την κλινική και πρέπει να ενημερωθείς και να φτιάξεις τους ασθενείς σου, για την επόμενη επίσκεψη.

Άρα Δευτέρα 8πμ μέχρι Τετάρτη 8μμ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΥΠΝΟΣ.

Το θέμα δεν είναι αν θα κάνεις λάθη, είναι πόσα θα κάνεις και τι βαρύτητας θα είναι, ακόμα και αν είσαι ιατρός – Θεός. Εις βάρος ποιανού θα είναι τα λάθη έξυπνε φίλε μου? 2-0.

3.       Σε αυτές τις συνθήκες ακούς λοιπόν το περιβόητο «εγώ σε πληρώνω».

Δηλαδή, επικαλείσαι πως (έμμεσα ή άμεσα, δεν έχει σημασία), με πληρώνεις, άρα υφίσταται μεταξύ μας η σχέση εργοδότη – υπαλλήλου.

Aυτή η φράση εκστομίζεται από άτομα που περιμένουν 1-2-5-10 ώρες ή όσο κρίνεις εσύ ότι πρέπει να περιμένουν, γιατί παράλληλα έχεις να ασχοληθείς με πιο επείγοντα περιστατικά, ενώ αυτοί θέλουν να τους δεις άμεσα, να παρατήσεις οτιδήποτε άλλο, και ας καίγεται το σύμπαν γύρω σου.

Οπότε αφού λοιπόν εσύ επικαλείσαι τέτοια σχέση, που θα με αναγκάσει να στρέψω τις γνώσεις, την εμπειρία μου σε σένα και να σου αφιερώσω τον χρόνο μου ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΩΣΤΟ, αλλά κατά πως που επιτάσσει η σχέση αφεντικού – υπαλλήλου (που εσύ επικαλείσαι), τι πιο ορθό από πλευράς μου ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ που ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ που πολλές φορές χρονίζουν.

Μονόπλευρα να με πληρώνεις και να απαιτείς θεωρώντας πως έχω υποχρέωση απέναντί σου, αλλά εσύ παράλληλα να μην έχεις καμία απέναντί μου, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, όσο «έξυπνο» και να θεωρείς τον εαυτό σου.

Γκέγκε?

4.       Νομιμότητα #2

Όλο το ΕΣΥ στηρίζεται στους ειδικευόμενους και στην παρανομία εις βάρος τους. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να ζητά ένας ειδικευόμενος, εκτός από το να τηρούνται τα νόμιμα (που δεν τηρούνται ποτέ). Ούτε καν στις πληρωμές και τα δεδουλευμένα (που σε κάποιες περιπτώσεις δε ξεπερνούν τα 2 ευρώ/ώρα).

Ποια είναι τα νόμιμα?

·         Ήρθες στα ΤΕΠ και δεν κρίνω πως έχεις κάτι σοβαρό? Θα σε διώξω και θα πληρώσεις στο νοσοκομείο που με απασχόλησες.

·         Θα υπάρχει πεπερασμένος αριθμός ασθενών που θα εξετάσω (για αποφυγή ιατρικού λάθους). Αν κλείσει το πλαφόν, θα σε δει άλλος, και δεν είμαι υπεύθυνος για το πόσο θα περιμένεις.

·         Ήρθες 8:01, ενώ εφημερεύω μέχρι τις 8, θα πας στο εφημερεύον νοσοκομείο.

·         Θα κάνω νόμιμα όσες εφημερίες που υπολογίζονται βάσει νόμου. Καμία παραπάνω, που και το ιατρικό προσωπικό εξαντλεί, και δεν πληρώνεται (!!!).

·         Θα παίρνω ρεπο από τη δουλειά μου όπως προβλέπεται από τον νόμο (και ποτέ δεν τηρείται), ίσα με τις μέρες που εφημερεύω. Και δεν με απασχολεί αν δεν υπάρχει εφημερεύον νοσοκομείο στο Νομό και πρέπει να ταξιδέψεις 200χλμ για το επόμενο.

·         Δε θα παίρνεις φάρμακα δε θα εξετάζεσαι και δε θα απασχολείς με κανένα τρόπο το ιατρικό/παραιατρικό προσωπικό, αν είσαι συνοδός. Θα συμμορφώνεσαι με τις υποδείξεις του προσωπικού, ή θα σου απαγορεύεται η είσοδος. Και ασθενής να είσαι, αν δεν έχεις περάσει από ΤΕΠ ή τακτικά ιατρεία, δεν θα εξυπηρετείσαι καθ οποιονδήποτε τρόπο.

·         Τραμπουκίζεις, ασχημονείς ή παρακωλύεις με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία του Νοσοκομείου, σε μπουζουριάζουν και γίνεται αυτόματα μήνυση από τη Διοίκησή του. Εκτός αν μου αυξήσουν τον μισθό, αναγνωρίζοντας μου πως λειτουργώ και σαν αστυνόμος.

Καταλαβαίνεις πως μπορώ να συνεχίσω επ άπειρον.

Ένα πράγμα χρειάζεται ο Έλληνας ασθενής. Να τον ταράξεις στην ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Τότε μόνο θα εκτιμήσει κάποια πράγματα που θεωρεί δεδομένα (που όμως είναι μονομερώς εις βάρος κάποιων – χωρίς να είναι και υποχρέωση μας στην τελική).

Γι αυτό έγραψα πιο πάνω, διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, αλλά μάθετε και τις υποχρεώσεις σας!

Επεξ/σία από xgol
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Δουλεύεις σε νοσοκομείο του κράτους? Πληρώνεσαι από το νοσοκομείο? Το κράτος από που πληρώνεται για να στα δώσει? Μην αναφέρουμε και τα γνωστά φακελάκια. Αλλα αυτά δεν κάνουν ούτε για καινούργια BMW, άστα να πάνε. 

Ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση αφεντικού υπαλληλου είναι προφανές. Αλλα να ξέρουμε και από που προέρχονται τα λεφτά που βάζουμε στην τσέπη μας εκτος από τα φακελάκια.

Παιρνεις φακελάκια? Γιατι αν υπονοεις πως παιρνω εγω, θα ζητήσω την ip σου και θα χουμε ασχημα ξεμπερδέματα. 

Δημοσ.

@xgol

Εντάξει, ας κρατάμε το μέτρο λίγο.

Όσο φταις εσύ για τις καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού, άλλο τόσο φταίει ο πολίτης για τις απλήρωτες υπερωρίες σου.

Θα μείνω σε αυτό που αναφέρεις για τους συνοδούς, τους οποίους εσείς (όχι εσύ προσωπικά) επιβάλλατε με τσαμπουκά, αφήνοντας ανθρώπους ανήμπορους να υποφέρουν. Και μη μου πεις για έλλειψη νοσηλευτών, την ώρα που η κάθε κάρια το βράδυ  προτιμά να μπαίνει fb και να πίνει καφέδες και μετά να ωρύεται "κατουρήθηκε ο κολόγερος...Πού είναι ο Θωμάς (άλλος νοσηλευτής) να τον ξεσκατώσει...". Ο Θωμάς είχε πάει νεκροτομείο για κάποιο νεκρό εν τω μεταξύ...

Πόσο τραγικό;

Δόξω τω Θεώ, πέρασα και από νοσοκομεία λόγω στενών συγγενών και τα είδα με τα μάτια μου.

Αν θες, τόλμα να ζητήσεις "συνοδό" στο εξωτερικό. Ούτε λεπτό μετά το επισκεπτήριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

@xgol

Εντάξει, ας κρατάμε το μέτρο λίγο.

Όσο φταις εσύ για τις καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού, άλλο τόσο φταίει ο πολίτης για τις απλήρωτες υπερωρίες σου.

Θα μείνω σε αυτό που αναφέρεις για τους συνοδούς, τους οποίους εσείς (όχι εσύ προσωπικά) επιβάλλατε με τσαμπουκά, αφήνοντας ανθρώπους ανήμπορους να υποφέρουν. Και μη μου πεις για έλλειψη νοσηλευτών, την ώρα που η κάθε κάρια το βράδυ  προτιμά να μπαίνει fb και να πίνει καφέδες και μετά να ωρύεται "κατουρήθηκε ο κολόγερος...Πού είναι ο Θωμάς (άλλος νοσηλευτής) να τον ξεσκατώσει...". Ο Θωμάς είχε πάει νεκροτομείο για κάποιο νεκρό εν τω μεταξύ...

Πόσο τραγικό;

Δόξω τω Θεώ, πέρασα και από νοσοκομεία λόγω στενών συγγενών και τα είδα με τα μάτια μου.

Αν θες, τόλμα να ζητήσεις "συνοδό" στο εξωτερικό. Ούτε λεπτό μετά το επισκεπτήριο.

Μα εγω δεν πηγα να ζητησω τα ρεστα απο κανεναν για τις απληρωτες εφημεριες (οι υπερωριες που ειναι περιπου το 40% του νόμιμου ωραρίου σαφως και δεν πληρωνονται). Αλλά όταν ο αλλος ουρλιαζει "θα με δεις τωρα ΡΕ, εγω σε πληρωνω!!" για ποιο λογο λες να το κάνει??!

Για τους συνοδους δε ξερω τι θες να πεις. Εγω προσωπικά δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους, αρκει να μη με ενοχλουν στη δουλειά μου και να βγαινουν εξω την ωρα της επισκεψης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xgol είπε

Τελεια. Μαζευτειτε 2-3 που θεωρειτε πως με πληρωνετε γιατι μου χρωστάτε εφημερίες Ιουλίου-Σεπτεμβρίου.  

Να ξερω ποιον να κυνηγησω δηλαδη.

Εσύ ποιος νομίζεις ότι σε πληρώνει; Τα βγάζει ο Τσίπρας από το πορτοφόλι του;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Γιατρός είμαι για να πάρω? Και όπως εσύ μπορείς να κανεις υποθέσεις για τους άλλους, έτσι και οι άλλοι μπορούν να κάνουν για σένα. Η μαγεία του internet. Εάν παίρνεις η όχι δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Είναι δικό σου θέμα. Όλα όταν ζητάς από τα ζώα τους πολίτες να μάθουν να συμπεριφέρονται, και να πράττουν τα νόμιμα, και μετά έχεις μια έκθεση για τις νόμιμες διαδικασίες ενός ιατρού, μην ξεχάσεις να αναφέρεις και τις βρωμιές τον ιατρών(όχι όλον προφανώς). Και στο κάτω κάτω, υπονοείς εσύ ότι εγώ δεν ήμουν σωστός απέναντι σε οποιον γιατρό έχω πάει? Από που?

Τέλεια. Και τωρα που εμαθες σε ποιο επιπεδο θα μου μιλας, μπορουμε να συνεχισουμε τον διαλογο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...