βιλλ29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Σήμερα έβαλα για πρώτη φορά ssd στον υπολογιστή μου. Πέρασα από την αρχή το λειτουργικό στο ssd και έκανα format στον hdd Ξεκίνησα τον υπολογιστή από την αρχή και είδα πως δεν αναγνωρίζει καθόλου τον hdd ούτε σαν οπτικό μέσο, υπάρχει περίπτωση να χάλασε? θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση?
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Πηγες στον πινακα ελεγχου, εργαλεια διαχειρισης, διαχειριση συστηματος, διαχειριση δισκων και να δεις αν τον βλεπει εκει μεσα; Μηπως απλα εσβυσες το partition και πρεπει να κανεις νεο; (δεν εχω τα Ελληνικα Windows οποτε οι πανω ορολογιες ισως να ειναι λιγο διαφορετικες).
Aris_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 δεν αναγνωρίζει το bios η τα windows το δίσκο ?
βιλλ29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πηγες στον πινακα ελεγχου, εργαλεια διαχειρισης, διαχειριση συστηματος, διαχειριση δισκων και να δεις αν τον βλεπει εκει μεσα; Μηπως απλα εσβυσες το partition και πρεπει να κανεις νεο; (δεν εχω τα Ελληνικα Windows οποτε οι πανω ορολογιες ισως να ειναι λιγο διαφορετικες). 6 ώρες πριν, Aris_ είπε δεν αναγνωρίζει το bios η τα windows το δίσκο ? Καλημέρα, Με μια εντολή εχθές τον βρήκα, επέλεξα κάτι ρυθμίσεις και μου τον εμφανίζει πλέον στον υπολογιστή μου. Το ερώτημα τώρα είναι.. ας πούμε εχθές κατέβασα ένα τραγούδι για να δω ότι όντως αποθηκευονται εκεί, αλλά δεν μου αναγνώριζε το αρχείο σαν mp3 αλλά απλό αρχείο αυτο φτιάχνει κάπως?
sstratos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα για αναπαραγωγή mp3. Ή έχουν χαλάσει οι αντιστοιχιες,
βιλλ29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, sstratos είπε Δεν έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα για αναπαραγωγή mp3. Ή έχουν χαλάσει οι αντιστοιχιες, Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα, έχει το media player πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα?
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δλδ πατας πανω στο αρχειο και κατω κατω στην μπαρα δεν λεει το ονομα του τραγουδιου και διπλα MP3;
βιλλ29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Δλδ πατας πανω στο αρχειο και κατω κατω στην μπαρα δεν λεει το ονομα του τραγουδιου και διπλα MP3; λεει το τραγουδι αλλα δεν λεει τι μορφη ειναι το αρχειο
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κατεβασε το Potplayer εγκατεστησε το και αν τα τραγουδια αναγνωριστουν και ανοιγει με διπλο κλικ τοτε δεν εχεις θεμα.
Silverage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, βιλλ29 είπε καμια ιδεα κανεις? Παίζουν τα mp3; Αν ναι, απλά δεν έχει επιλέξει στα windows να σου δείχνει τις καταλήξεις των αρχείων. Ανοίγεις έναν φάκελο, πηγαίνεις πάνω που λέει προβολή και τικάρεις το κουτάκι "Επεκτάσεις ονόματος αρχείων".
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 9/12/2018 στις 9:04 ΠΜ, βιλλ29 είπε Καλημέρα, Με μια εντολή εχθές τον βρήκα, επέλεξα κάτι ρυθμίσεις και μου τον εμφανίζει πλέον στον υπολογιστή μου. Το ερώτημα τώρα είναι.. ας πούμε εχθές κατέβασα ένα τραγούδι για να δω ότι όντως αποθηκευονται εκεί, αλλά δεν μου αναγνώριζε το αρχείο σαν mp3 αλλά απλό αρχείο αυτο φτιάχνει κάπως? Καλημέρα, επειδή έχω και εγώ έναν τέτοιο "νεκρό" δίσκο, πως τον είδες εσυ;
Salvation81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, επειδή έχω και εγώ έναν τέτοιο "νεκρό" δίσκο, πως τον είδες εσυ; Μονο νεκρος δεν ηταν, partition δεν ειχε απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα