Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα έβαλα για πρώτη φορά ssd στον υπολογιστή μου.

Πέρασα από την αρχή το λειτουργικό στο ssd και έκανα format στον hdd

Ξεκίνησα τον υπολογιστή από την αρχή και είδα πως δεν αναγνωρίζει καθόλου τον hdd ούτε σαν οπτικό μέσο, υπάρχει περίπτωση να χάλασε? θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση?

Δημοσ.

Πηγες στον πινακα ελεγχου, εργαλεια διαχειρισης, διαχειριση συστηματος, διαχειριση δισκων και να δεις αν τον βλεπει εκει μεσα; Μηπως απλα εσβυσες το partition και πρεπει να κανεις νεο;

(δεν εχω τα Ελληνικα Windows οποτε οι πανω ορολογιες ισως να ειναι λιγο διαφορετικες).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Πηγες στον πινακα ελεγχου, εργαλεια διαχειρισης, διαχειριση συστηματος, διαχειριση δισκων και να δεις αν τον βλεπει εκει μεσα; Μηπως απλα εσβυσες το partition και πρεπει να κανεις νεο;

(δεν εχω τα Ελληνικα Windows οποτε οι πανω ορολογιες ισως να ειναι λιγο διαφορετικες).

6 ώρες πριν, Aris_ είπε

δεν αναγνωρίζει το bios η τα windows το δίσκο ? 

Καλημέρα,

Με μια εντολή εχθές τον βρήκα, επέλεξα κάτι ρυθμίσεις και μου τον εμφανίζει πλέον στον υπολογιστή μου.

Το ερώτημα τώρα είναι.. ας πούμε εχθές κατέβασα ένα τραγούδι για να δω ότι όντως αποθηκευονται εκεί, αλλά δεν μου αναγνώριζε το αρχείο σαν mp3 αλλά απλό αρχείο
αυτο φτιάχνει κάπως?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sstratos είπε

Δεν έχεις εγκαταστήσει πρόγραμμα για αναπαραγωγή mp3.  Ή έχουν χαλάσει οι αντιστοιχιες,  

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα, έχει το media player
πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Δλδ πατας πανω στο αρχειο και κατω κατω στην μπαρα δεν λεει το ονομα του τραγουδιου και διπλα MP3;

λεει το τραγουδι αλλα δεν λεει τι μορφη ειναι το αρχειο

Δημοσ.

Κατεβασε το Potplayer εγκατεστησε το και αν τα τραγουδια αναγνωριστουν και ανοιγει με διπλο κλικ τοτε δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, βιλλ29 είπε

καμια ιδεα κανεις?

Παίζουν τα mp3;

Αν ναι, απλά δεν έχει επιλέξει στα windows να σου δείχνει τις καταλήξεις των αρχείων.

Ανοίγεις έναν φάκελο, πηγαίνεις πάνω που λέει προβολή και τικάρεις το κουτάκι "Επεκτάσεις ονόματος αρχείων".

Δημοσ.
Στις 9/12/2018 στις 9:04 ΠΜ, βιλλ29 είπε

Καλημέρα,

Με μια εντολή εχθές τον βρήκα, επέλεξα κάτι ρυθμίσεις και μου τον εμφανίζει πλέον στον υπολογιστή μου.

Το ερώτημα τώρα είναι.. ας πούμε εχθές κατέβασα ένα τραγούδι για να δω ότι όντως αποθηκευονται εκεί, αλλά δεν μου αναγνώριζε το αρχείο σαν mp3 αλλά απλό αρχείο
αυτο φτιάχνει κάπως?

Καλημέρα, επειδή έχω και εγώ έναν τέτοιο "νεκρό" δίσκο, πως τον είδες εσυ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλημέρα, επειδή έχω και εγώ έναν τέτοιο "νεκρό" δίσκο, πως τον είδες εσυ;

Μονο νεκρος δεν ηταν, partition δεν ειχε απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...