tsoutsas7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχω αυτό το κινητό που αναφέρω στον τίτλο και θέλω να ρωτήσω, αν μπορώ να του βάλω την πιο πρόσφατη έκδοση android και miui; (έστω το Oreo, αν δεν γίνεται το Pie και από το miui την 10, αφού έχω ήδη την 9.6). Ευχαριστώ! θα περιμένω τις απαντήσεις σας. Σας επισυνάπτω screenshot από το κινητό μου για να δείτε τις λεπτομέρειες και ποιο από τα 2 πρέπει να κατεβάσω από την επίσημη σελίδα του miui.
bill27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Η πρωτη Ρομ ειναι αυτην που εχεις τωρα, η δευτερη λογικα θα σου ερθει μεσω OTA,δεν χρειαζεται να κανεις κατι
chios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Η πρώτη με την δεύτερη είναι διαφορετική ρομ και πότε δεν θα έρθει ΟΤΑ μην λέμε ότι θέλουμε, για να πας φίλε σε dev rom θέλει factory reset, καλύτερα μείνε στην stable που έχεις και κάποια στιγμή θα βγει και miui 10.
bill27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Η πρωτη ROM ειναι αυτη που εχει στο τηλεφωνο του τωρα ο topic starter ,η δευτερη ειναι dev με MIUI 10.Να περιμενει να του ερθει το MIUI 10 μεσω ΟΤΑ,αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω δεν φταιω εγω
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, tsoutsas7 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω αυτό το κινητό που αναφέρω στον τίτλο και θέλω να ρωτήσω, αν μπορώ να του βάλω την πιο πρόσφατη έκδοση android και miui; (έστω το Oreo, αν δεν γίνεται το Pie και από το miui την 10, αφού έχω ήδη την 9.6). Ευχαριστώ! θα περιμένω τις απαντήσεις σας. Σας επισυνάπτω screenshot από το κινητό μου για να δείτε τις λεπτομέρειες και ποιο από τα 2 πρέπει να κατεβάσω από την επίσημη σελίδα του miui. Μην κάνεις τίποτα. Παρέμεινε με αυτή που είσαι και θα έρθει η αναβάθμιση.
tsoutsas7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, δηλαδή θα πάρει αναβάθμιση το συγκεκριμένο μοντέλο κανονικά; αλλά λογικά μέσα στο 2019; θα πάρει pie (η oreo έστω) και miui 10; Επίσης, αν βάλω το dev rom θα αλλάξει κάτι ή θα κάνω κακό στο κινητό; η εγγύηση δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει, μεταχειρισμένο το έχω πάρει από συγγενικό πρόσωπο. Ούτε για τα αρχεία με νοιάζει γιατί δεν έχω περάσει τίποτα μέσα, ούτε sim δεν έχω ακόμα, οπότε μπορώ να κάνω οτιδήποτε ελεύθερα αρκεί να μην το χαλάσω και δεν μπορώ μετά να το αλλάξω. Αν βάλω το dev rom θα μπορώ μετά να κάνω την κανονική αναβάθμιση όταν έρθει; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από tsoutsas7
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoutsas7 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, δηλαδή θα πάρει αναβάθμιση το συγκεκριμένο μοντέλο κανονικά; αλλά λογικά μέσα στο 2019; θα πάρει pie (η oreo έστω) και miui 10; Επίσης, αν βάλω το dev rom θα αλλάξει κάτι ή θα κάνω κακό στο κινητό; η εγγύηση δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει, μεταχειρισμένο το έχω πάρει από συγγενικό πρόσωπο. Ούτε για τα αρχεία με νοιάζει γιατί δεν έχω περάσει τίποτα μέσα, ούτε sim δεν έχω ακόμα, οπότε μπορώ να κάνω οτιδήποτε ελεύθερα αρκεί να μην το χαλάσω και δεν μπορώ μετά να το αλλάξω. Αν βάλω το dev rom θα μπορώ μετά να κάνω την κανονική αναβάθμιση όταν έρθει; Παρέμεινε στην stable που είναι πιο σταθερή rom γιατί οι dev είναι σαν "πειραματικές". Δεν γνωρίζουμε αν πάρει αναβάθμιση. Το μόνο καλό είναι αν δεν πάρει αναβάθμιση μπορείς να βάλεις τις κοινότητας. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
tsoutsas7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, saruman123 είπε Παρέμεινε στην stable που είναι πιο σταθερή rom γιατί οι dev είναι σαν "πειραματικές". Δεν γνωρίζουμε αν πάρει αναβάθμιση. Το μόνο καλό είναι αν δεν πάρει αναβάθμιση μπορείς να βάλεις τις κοινότητας. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, όταν λες της κοινότητας τι εννοείς; Επίσης, ξέρεις αν υπάρχει στο play store εφαρμογή που μπορείς να βάλεις θέμα η launcher πχ του oreo η pie η του miui; κάτι τέτοιο, κατάλαβες τι εννοώ.
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, όταν λες της κοινότητας τι εννοείς; Τις Xiaomi-miui.gr https://xiaomi-miui.gr/community/?s=9fccdeb0ffa1a83dc0af978228eeb1f5ffa5a41a 38 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Επίσης, ξέρεις αν υπάρχει στο play store εφαρμογή που μπορείς να βάλεις θέμα η launcher πχ του oreo η pie η του miui; κάτι τέτοιο, κατάλαβες τι εννοώ. Αν ψάξεις εχει αρκετά .... Π.χ Spoiler https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dlauncher.mi.launcher%26hl%3Den_US%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlauncher%2Bmiui%2B10%26pcampaignid%3DAPPU_1_Yv4MXPrNFsHIsgHNpZKYAw&ved=2ahUKEwj6huKk1JLfAhVBpCwKHc2SBDMQ8oQBMAF6BAgKEAU&usg=AOvVaw3ZJ1z9UGagCTmjasPLQ9Wv
chios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bill27 είπε Η πρωτη ROM ειναι αυτη που εχει στο τηλεφωνο του τωρα ο topic starter ,η δευτερη ειναι dev με MIUI 10.Να περιμενει να του ερθει το MIUI 10 μεσω ΟΤΑ,αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω δεν φταιω εγω Απάντησα πολύ σωστά σε αυτό που έγραψες και δεν ισχύει φυσικά. Πότε δεν πρόκειται η δεύτερη να έρθει ota. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψες.
bill27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 μα δεν ειπα οτι η δευτερη θα ερθει με ota,ειπα πως το Miui 10 θα ερθει καποια στιγμη με ota
tsoutsas7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 9/12/2018 στις 1:36 ΜΜ, saruman123 είπε Τις Xiaomi-miui.gr https://xiaomi-miui.gr/community/?s=9fccdeb0ffa1a83dc0af978228eeb1f5ffa5a41a Μπορώ να κατεβάσω κάτι από εκεί για το κινητό μου; 1
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε Μπορώ να κατεβάσω κάτι από εκεί για το κινητό μου; Forum είναι για όλα τα Xiaomi . Από απόψεις μέχρι εγκαταστάσεις custom rom,root κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα