VANIC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Παιδια γειά σας Το προβλημά είναι οτι το dvd player μου κατά την αναπαραγωγή αντιγράφων παίζει τα vob's με λάθος σειρά. Έτσι βλέπω πρώτα το τέλος της ταινίας και μετά τα υπόλοιπα μέρη. Επίσης δεν μου επιτρέπει να δω τα menu's. Κάποια μάλιστα κολλάνε. Σημειώνω οτι στο pc παιζουν μια χαρά. Επίσης σημειώνω ότι στα παλιότερα αντίγραφα που έφτιαξα με τον ίδιο τρόπο δεν είχα πρόβλημα, ούτε τώρα έχω στην αναπαραγωγή τους στο dvd player. Τις εγγραφές τις κάνω πάντα σε ίδιας μάρκας δισκάκια. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων λόγω φορμαρίσματος του δίσκου. Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν 1.Μεταφορά στον σκληρό με dvd decrypter. 2.Απ'ευθείας εγγραφή με το Easy cd Creator μια και το μέγεθος ήταν μόνο 4.2 gb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δεν μπορω να ξερω τι δεν πηγε καλα....αλλα αφου το ξεκινας καλα με το dvd decrypter γιατι δεν το τελειωνεις κιολας με το ιδιο προγραμμα?( το dvd decrypter ειναι το software με τα πιο συμβατα αντιγραφα ασφαλειας κοινως δεν κατεβαζει μονο την ταινια στο σκληρο αλλα τη γραφει κιολας )mode-write Κατεβασε κιολας την τελευταια εκδοση http://www.doom9.org/Soft21/Rippers/SetupDVDDecrypter_3.2.0.0.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VANIC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ευχαριστώ πολύ adams Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει. Θα προσπαθήσω με την έκδοση 3.2 και θα ενημερώσω αν πέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 ok good luck και πες μας τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VANIC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 η έκδοση 3.2 του decrypter προς το παρόν δεν κατεβαίνει από την διεύθυνση που μου έδωσες ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 η έκδοση 3.2 του decrypter προς το παρόν δεν κατεβαίνει από την διεύθυνση που μου έδωσες ευχαριστώ και πάλιkane apla check for update apo to idio to decrypter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VANIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ενταξει παιδιά το πρόβλημα ήταν τελικά στο "κάψημο" με το Easy CD Creator . Χρησιμοποίησα το RecordΝow και όλα καλά. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.