Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην αναπαραγωγή dvd's

VANIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γειά σας

Το προβλημά είναι οτι το dvd player μου κατά την αναπαραγωγή αντιγράφων παίζει τα vob's με λάθος σειρά. Έτσι βλέπω πρώτα το τέλος της ταινίας και μετά τα υπόλοιπα μέρη. Επίσης δεν μου επιτρέπει να δω τα menu's. Κάποια μάλιστα κολλάνε. Σημειώνω οτι στο pc παιζουν μια χαρά. Επίσης σημειώνω ότι στα παλιότερα αντίγραφα που έφτιαξα με τον ίδιο τρόπο δεν είχα πρόβλημα, ούτε τώρα έχω στην αναπαραγωγή τους στο dvd player. Τις εγγραφές τις κάνω πάντα σε ίδιας μάρκας δισκάκια. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων λόγω φορμαρίσματος του δίσκου. Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν 1.Μεταφορά στον σκληρό με dvd decrypter. 2.Απ'ευθείας εγγραφή με το Easy cd Creator μια και το μέγεθος ήταν μόνο 4.2 gb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να ξερω τι δεν πηγε καλα....αλλα αφου το ξεκινας καλα με το dvd decrypter γιατι δεν το τελειωνεις κιολας με το ιδιο προγραμμα?( το dvd decrypter ειναι το software με τα πιο συμβατα αντιγραφα ασφαλειας κοινως δεν κατεβαζει μονο την ταινια στο σκληρο αλλα τη γραφει κιολας )mode-write

Κατεβασε κιολας την τελευταια εκδοση

http://www.doom9.org/Soft21/Rippers/SetupDVDDecrypter_3.2.0.0.exe

Ενταξει παιδιά

το πρόβλημα ήταν τελικά στο "κάψημο" με το Easy CD Creator .

Χρησιμοποίησα το RecordΝow και όλα καλά.

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...