aorus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ο μηχανικός πληροφορικής έγραψε "Υπάρχει περίπτωση αν συνδέσω την πρόεκταση του ΗΔΗ συνδεδεμένου καλώδιου τροφοδοσίας pcie στην 6pin θύρα( την προαιρετική της κάρτας) να κάψω τίποτα? Μήπως έτσι απαλοίψω και τον ήχο? (ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ γιατί μου φαίνεται οτι αν συνδέσω δυο φορές το ίδιο καλώδιο στην ίδια κάρτα, μου φαίνεται σαν κλειστό κύκλωμα και φοβάμαι μην κάνει κάποιο βραχυκυκλωμα)." Δηλαδή ρώτησε απλούστερα Αν έχει η Αγγλία Καλαμάτα? Δηλαδή και ψεύτης και ηλίθιος......, Ψεύτης γιατί όσο έχεις τελειώσει εσυ μηχανικός πληροφορικής άλλο τόσο είμαι έγω αστροναύτης και ανόητος γιατι ενω δεν ξέρεις που σου παν τα τεσσερά νομίζεις ότι μπορεί να κοροιδέψεις κάποιους άλλους γράφοντας ότι έχει σπουδάσει κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα, τόσο λοιπόν....μπορεί φυσικά να κοροιδέψεις κανα ανηψάκι σου ή την γιαγιά σου ίσως....
GBorb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα την εγκαταστησω και εγω σημερα. Το τροφοδοτικο μου (550 w) δινει μονο ενα καλωδιο για pci-e. Θα το συνδεσω στην θεση με το 6αρι+2 βυσμα που ειναι και το βασικο νομιζω. Θα δουμε αν εχω θεμα και ισως παω σε αλλαγη τροφοδοτικου. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από GBorb
GBorb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρα δουλευει εδώ και 6 ωρες μονο με το 8αρι pin
GBorb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Επανέρχομαι στο θέμα. Δουλεύει κανονικά με το 8αρι βυσμα χωρίς να κλείσω το pc 4 μέρες τώρα. Θερμοκρασίες όλες κανονικές.
geormitk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Τα κολλήματα συνεχίζουν σε ένα απο τα δύο Pc. Υπενθυμίζω, η κάρτα έχει εγκατασταθεί σε δύο συστήματα. Στο δικό μου που συμπεριφέρεται σώστα και σε ένα άλλο. Όσο αυτό το άλλο είναι στο σπίτι μου, το σύστημα λειτουργεί κανονικά. Οταν πάω το σύστημα στο σπίτι του φίλου, καθώς ανοίγει το game (και συγκεκριμένα την DOTA 2), κάποιες φορές κλείνει το game και κάποιες άλλες(περισσότερες) ενώ είναι in game, κολλαει η οθόνη για 2-4 δευτερόλεπτα και επανέρχεται. Του είπα να αλλάξει καλώδιο δικτύου και συνεχίζει να υφίσταται. Του είπα να αλλάξει και πολύμπριζο για να το δούμε. Επόμενη κίνηση θα είναι η αλλαγή σε ασύρματη σύνδεση, και στην συνέχεια αν δεν λειτουργήσει και αυτό, σε αλλαγή router. 1
donblunts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, geormitk είπε Τα κολλήματα συνεχίζουν σε ένα απο τα δύο Pc. Υπενθυμίζω, η κάρτα έχει εγκατασταθεί σε δύο συστήματα. Στο δικό μου που συμπεριφέρεται σώστα και σε ένα άλλο. Όσο αυτό το άλλο είναι στο σπίτι μου, το σύστημα λειτουργεί κανονικά. Οταν πάω το σύστημα στο σπίτι του φίλου, καθώς ανοίγει το game (και συγκεκριμένα την DOTA 2), κάποιες φορές κλείνει το game και κάποιες άλλες(περισσότερες) ενώ είναι in game, κολλαει η οθόνη για 2-4 δευτερόλεπτα και επανέρχεται. Του είπα να αλλάξει καλώδιο δικτύου και συνεχίζει να υφίσταται. Του είπα να αλλάξει και πολύμπριζο για να το δούμε. Επόμενη κίνηση θα είναι η αλλαγή σε ασύρματη σύνδεση, και στην συνέχεια αν δεν λειτουργήσει και αυτό, σε αλλαγή router. Και αν δεν φτιάξει με την αλλαγή ρούτερ, αλλαγή σπιτιού; 2
geormitk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Πραγματικά, μπορείς να μου πείς για ποιο λόγο είσαι ειρωνικός? Συμμετέχετε σε ενα forum αλληλοβοήθειας, και αντί να προτείνεις τη δική σου εκδοχή στην λύση του προβλήματος, γράφεις αυτή την απίστευτή ατάκα. Συγχαρητήρια, κέρδισες το βραβείο.
donblunts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, geormitk είπε Πραγματικά, μπορείς να μου πείς για ποιο λόγο είσαι ειρωνικός? Συμμετέχετε σε ενα forum αλληλοβοήθειας, και αντί να προτείνεις τη δική σου εκδοχή στην λύση του προβλήματος, γράφεις αυτή την απίστευτή ατάκα. Συγχαρητήρια, κέρδισες το βραβείο. Ευχαριστώ κράτησε το εσυ. Σαν μηχανικός πληροφορικής λοιπόν που είσαι, τι θέλεις να σου σχολιάσω, όταν απ'το πρόβλημα με την GPU, έχεις καταλήξει να αλλάζεις πολύπριζα και ρούτερ; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από donblunts
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Αντί να παιδεύεσαι γιατί δεν το πας σε κάποιο μαγαζί να το δουν τεχνικοί μην γίνει καμιά ανεπανόρθωτη ζημιά που δεν καλύπτει η εγγύηση ?
aorus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Θα φάω το καπέλο μου που έλεγε ο Ρομπαξ........ Μου έστειλες και μήνυμα πάνω στο ειρωνικό μου πόστ σχετικά με την ιδιότητα που επικαλέστηκες ότι έχεις του "μηχανικού πληροφορικής" προτίμησα να μην σου απαντήσω καν, αλλά δεν με αφήνεις να αγιάσω....συνεχίζεις το ίδιο βιολί και νευριάζεις και από πάνω επειδή κάποιοι συνφορουμίτες ειρωνεύονται αυτά που γράφεις...... Επειδή γνωρίζω δια ζώσης παράδειγμα ανθρώπου που έχει πτυχίο από το τμήμα πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών , και το τελείωσε στα 14 έτη με σκονάκια παρακαλετό κλπ.....και δεν έχει ιδέα να γράψει ούτε μία γραμμή κώδικα στην C++, ΜΠΟΡΕΙ (μικρή πιθανότητα όμως) να έχεις πτυχίο και εσύ ΑΛΛΑ με τέτοια έλλειψη γνώσεων και τέτοιο βαθμό αμάθειας είναι απλώς ο ορισμός του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας...... Εσύ δεν γνωρίζεις ούτε μπορείς να ξεχωρίσεις το συνεχές ρεύμα, γράφεις βατράχια που δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό και θα έπρεπε να τα γνωρίζει και απόφοιτος γυμνασίου και παρ' όλα αυτά πετάς συνέχεια την ιδιότητα "μηχανικός πληροφορικής" επειδή ουτέ ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει πραγματικά τι από τα δύο ισχύει είτε δηλαδή είσαι μυθομανείς ή απλά έβγαλες μια σχολή με όποιο τρόπο την έβγαλες ΜΑΘΕ να μην εκτίθεσαι και είτε δήλωσε άσχετος (που είσαι προφανώς), είτε μάθε δυο πράγματα βασικά από τα βιβλία φωτοτυπίες (ότι διάολο σας έδιναν )στην σχολή που λες πως έβγαλες και μην χρησιμοποιείς τον όρο "μηχανικός πληροφορικής" μέχρι τότε, το ποσταρισμα μου δεν είναι καθόλου ειρωνικό όπως το προηγούμενο και απλά λέω τα αυτονόητα, ΑΝ νιώθεις τι γράφω βελτίωσε λίγο τον εαυτό σου και άσε εγωισμούς (Μα εγώ έχω πτυχίο) και ηλίθιες δικαιολογίες (Μα δεν μας τα έμαθαν) όταν πας σε μία σχολή οφείλεις να έχεις ένα μινιμουμ γνώσεων για το αντικείμενο, αλλιώς πηγαίνεις και μαθαίνεις μια τέχνη, τσοπάνης π.χ. και δεν κοκορεύεσαι ότι έχεις πτυχίο Τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Υ.Γ. Το παραπάνω το έγραψα με αφορμή και τον δημιουργό του θέματος και του προσωπικού μυνήματος που έλαβα, ΑΛΛΑ και τον εκνευρισμό που είχα από τα χρόνια που σπούδαζα που ΠΟΛΛΟΙ πρωτοετείς είχαν την απαίτηση να τους μάθει ο καθηγητής την μέθοδο των τριών, ή βασικές αρχές ηλεκτρισμού γιατί δεν καταλάβαιναν έτσι ώστε να παρακολουθήσουν το μάθημα....γι' αυτό και τα πτυχία πλέον έχουν αξία κωλόχαρτου και οι κάτοχοι τους (πολλοί εξ' αυτών) δεν ξέρουν καν τι σπούδασαν, αλλά όταν ανοίγεις και στο τελευταίο χωριό (στρατόπεδο-τει-σουβλατζίδικα) ΑΥΤΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ 3
geormitk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Πουθενά δεν υποστήριξα οτι γνωρίζω τα πάντα. Όπως σου είπα και στο προσωπικό μήνυμα, οτι έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτό που σπόυδασα. Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, και ξέρω οτι οι γνώσεις μου επι του θέματος είναι μηδαμινές. Επι του θέματος όμως, αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, και εσύ ως έμπειρος στον χώρο των υπολογιστών (δεν έχει καμία ειρωνεία αυτό που γράφω), θα μπορούσες να μου πείς το εξής? Πως γίνεται στον δικό μου χώρο να λειτουργεί εντελώς λειτουργικά το μηχάνημα, να το αποσυνδέω και να το πηγαίνω στον χώρο του φίλου και να λειτουργεί με κολλήματα ? Και οι δύο έχουμε ακριβώς την ίδια οθόνη αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Με λίγα λόγια, πως γίνεται σε μένα να λειτουργεί άψογα, και οταν το πηγαίνω στο σπίτι φίλου να λειτουργεί λάθος. ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. Πως σκατά συμβαίνει μπορείς να φανταστείς?
Sheogorath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 1:53 ΜΜ, geormitk είπε Πουθενά δεν υποστήριξα οτι γνωρίζω τα πάντα. Όπως σου είπα και στο προσωπικό μήνυμα, οτι έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτό που σπόυδασα. Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, και ξέρω οτι οι γνώσεις μου επι του θέματος είναι μηδαμινές. Επι του θέματος όμως, αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, και εσύ ως έμπειρος στον χώρο των υπολογιστών (δεν έχει καμία ειρωνεία αυτό που γράφω), θα μπορούσες να μου πείς το εξής? Πως γίνεται στον δικό μου χώρο να λειτουργεί εντελώς λειτουργικά το μηχάνημα, να το αποσυνδέω και να το πηγαίνω στον χώρο του φίλου και να λειτουργεί με κολλήματα ? Και οι δύο έχουμε ακριβώς την ίδια οθόνη αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Με λίγα λόγια, πως γίνεται σε μένα να λειτουργεί άψογα, και οταν το πηγαίνω στο σπίτι φίλου να λειτουργεί λάθος. ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. Πως σκατά συμβαίνει μπορείς να φανταστείς? Κάτι παίζει ξεκάθαρα με το ρεύμα, ή γενικά με την μονάδα του φίλου σου. Αν μπορείς πήγαινε τον υπολογιστή σου εκείνα δεις αν λειτουργεί.
cpc464 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 1:53 ΜΜ, geormitk είπε Πως γίνεται στον δικό μου χώρο να λειτουργεί εντελώς λειτουργικά το μηχάνημα, να το αποσυνδέω και να το πηγαίνω στον χώρο του φίλου και να λειτουργεί με κολλήματα ? Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ρεύματος, από την πρίζα μέχρι και κάποια συσκευή που είναι στην ίδια γραμμή,εμένα μου έχει τύχει να συμπεριφέρεται παράξενα pc που ήταν στην ίδια γραμμή με ανεμιστήρα οροφής, εν ανάγκη θα μπορούσε να βάλει ένα ups να ομαλοποιήσει την τάση,αν φυσικά δεν μπορεί να βρει τι φταίει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα