papafigos84 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johni41 είπε Παιδιά για απλη χρήση τύπου browsing, βίντεο από YouTube και άλλες σελίδες, ταινίες ,μουσική κάνα επεξεργαστή κειμένου κλπ να υποθέσω ότι είναι μια χαρά; Με την λογική ότι θα το κρατήσει αρκετό καιρο. Το θέλω για τη νύφη μου. Η έλλειψη dvd όμως δεν είναι σημαντικό; Η οθόνη σαν εικόνα ή γωνια θέασης είναι καλή;; Υποθέτω πολλά πλέον είναι με ενσωματωμένη μπαταρία οπότε το παραβλέπουμε Φιλε αυτα που θελεις, τα κανεις με πολυ πιο αδυναμο μηχανημα. Το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν αστειευεται. Ειναι δυνατο. Βεβαια, παρα τον δυνατο επεξεργαστη και την 8αρα ραμ, θελει εναν ssd για να δειξει τα δοντια του. Η οθονη ειναι tn και αρα οι γωνιες θεασης δεν ειναι καλες. Επισης η μπαταρια βγαζει κανενα 3ωρο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από papafigos84 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στις 9/12/2018 στις 7:00 ΜΜ, zacharis1955 είπε Mόνιμα κουμπομένες πάνω, σπανίζουν πολύ πλέον τα laptops με αποσπώμενη μπαταρία... Βγαίνει εύκολα; Αν το ανοίξεις και την βγάλεις, χάνεις εγγύηση; Χωρίς μπαταρία, με συνδεδεμένο καλώδιο, μπορεί να λειτουργήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Aurumnus είπε Βγαίνει εύκολα; Αν το ανοίξεις και την βγάλεις, χάνεις εγγύηση; Χωρίς μπαταρία, με συνδεδεμένο καλώδιο, μπορεί να λειτουργήσει; Βγαίνει εύκολα (αν δουλεύει το laptop χωρίς μπαταρία δεν ξέρω) αλλα τι νόημα έχει όλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Όταν είσαι σπίτι σου, να βγάζεις την μπαταρία, και να παίρνει ρεύμα το laptop από το καλώδιο/τροφοδοτικό, όπως κάνω αυτή την στιγμή που σου γράφω με το δικό μου laptop.. Για να κρατήσει η μπαταρία περισσότερο. Εκτός αν ισχύει κάποια άλλη παράμετρος που δεν την ξέρω όσον αφορά τις μπαταρίες και τη διάρκεια ζωής τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Όταν είσαι σπίτι σου, να βγάζεις την μπαταρία, και να παίρνει ρεύμα το laptop από το καλώδιο/τροφοδοτικό, όπως κάνω αυτή την στιγμή που σου γράφω με το δικό μου laptop.. Για να κρατήσει η μπαταρία περισσότερο. Εκτός αν ισχύει κάποια άλλη παράμετρος που δεν την ξέρω όσον αφορά τις μπαταρίες και τη διάρκεια ζωής τους. Oι μπαταρίες στα περισσότερα laptops δεν είναι πλέον εξωτερικές αποσπώμενες αλλά εσωτερικές που όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να τις βγάζεις και να τις ξαναβάζεις όποτε θέλεις... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ναι, το παρατήρησα ότι είναι όπως τα λες στα καινούργια laptops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Όταν είσαι σπίτι σου, να βγάζεις την μπαταρία, και να παίρνει ρεύμα το laptop από το καλώδιο/τροφοδοτικό, όπως κάνω αυτή την στιγμή που σου γράφω με το δικό μου laptop.. Για να κρατήσει η μπαταρία περισσότερο. Εκτός αν ισχύει κάποια άλλη παράμετρος που δεν την ξέρω όσον αφορά τις μπαταρίες και τη διάρκεια ζωής τους. γίνεται ακριβώς το ίδιο αλλά με software, σου κρατάει την μπαταρία στο 60% και δουλεύεις με ρεύμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε γίνεται ακριβώς το ίδιο αλλά με software, σου κρατάει την μπαταρία στο 60% και δουλεύεις με ρεύμα Ποιο πρόγραμμα το κάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, Aurumnus said: Ποιο πρόγραμμα το κάνει αυτό; Lenovo Vantage λέγεται. Είναι ενσωματωμένο στο λογισμικο της Lenovo. Εάν δεν υπάρχει μπορείς απλά να το κατεβάσεις απο το store 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Aurumnus είπε Ναι, το παρατήρησα ότι είναι όπως τα λες στα καινούργια laptops. Οι τωρινές laptops μπαταρίες δεν είναι πλέον Νικελίου Καδμίου (NiCd) και Νικελίου Υδριδίου Μετάλου (NiMH) αλλά ή Ιόντων Λιθίου (Li-Ion) ή Πολυμερών Λιθίου (LiPo). Οι μπαταρίες αυτές διαθέτουν ειδικά κυκλώματα τα οποία διακόπτουν την τροφοδοσία προς στην μπαταρία μόλις αυτή φορτίσει πλήρως και το laptop γυρνά αυτόματα στο ρεύμα που σημαίνει ότι κρατώντας ένα συγχρονο laptop συνέχεια στην πρίζα δεν επηρεάζεται -σημαντικά τουλάχιστον- η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από zacharis1955 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα