Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα,

εχω εναν υπολογιστη και τον συνδεσα σε μια τηλεοραση 42αρα,

εχω windows 10,,, μπορει καποιος να μ πεις τι πρεπει να κανω ωστε τα παιχνιδια να τρεχουν οπως και στην προηγουμενη οθονη που ειχα μια 22αρα? γτ το συνδεω και μου ψιλοκολλαει... υποψην εχω ηδη παει την αναλυση στα 1920χ1080... συγκεκριμενα το παρατηρω το κολλημα στο FIFA..

τελος μου βγαζει ενα μνμ οτι αν θελω να ρυθμιστει η οθονη ωστε να εξαφανιζει το blury τι ειναι αυτο; περα απο τα αναφερομενα... στην οθονη μου εμφανιζονται κτ ασπρακια πολυ αραια... ειναι η ποιοτητα καλωδιου hdmi που εχω; εχετε να προτεινετε ενα καλο hdmi για τετοιες μεγαλες οθονες ωστε να εχουν και ''κρυσταλυνη'' εικονα;

ευχαριστω πολυ

• Confused 1
Δημοσ.

Γύρνα την τηλεόραση σε PC mode.Τωρα για τα κολλήματα δε νομίζω να ευθύνεται η τηλεόραση καθεαυτή.Γυρνα τη σε pc mode και δες αν συνεχίζονται τα κολλήματα.

Δημοσ.

καλημερα και στους 2.. λοιπον μπηκα στις ρυθμισεις της ati, και ενεργοποιησα το upscaling, αποτελεσμα ηταν να εχω 1080p και να πιανει ολη την οθονη, οποτε νομιζω ειμαι μια χαρα...

ενα αλλα θεμα το οποιο ακομα υπαρχει και δεν ξερω τι ειναι... εχει να κανει με κτ ασπρακια σαν χιονακια που εμφανιζεται στην οθονη και πιο εντονο ειναι αυτο το φαινομενο σε μαυρες σκηνες... εχει να κανει με το καλωδιο hdmi? θελω καποιο αλλο πιο ποιοτικο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

καλημερα και στους 2.. λοιπον μπηκα στις ρυθμισεις της ati, και ενεργοποιησα το upscaling, αποτελεσμα ηταν να εχω 1080p και να πιανει ολη την οθονη, οποτε νομιζω ειμαι μια χαρα...

ενα αλλα θεμα το οποιο ακομα υπαρχει και δεν ξερω τι ειναι... εχει να κανει με κτ ασπρακια σαν χιονακια που εμφανιζεται στην οθονη και πιο εντονο ειναι αυτο το φαινομενο σε μαυρες σκηνες... εχει να κανει με το καλωδιο hdmi? θελω καποιο αλλο πιο ποιοτικο;

φίλε μην κάνεις fit την οθόνη από τις ρυθμίσεις του radeon, υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει στα 30fps και να έχεις τρελό stutter

ψάξε και βρες από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να κάνει fit την εικόνα από το hdmi στην οθόνη και στο radeon άστο στο 0% (την κλιμάκωση hdmi όπως το λέει στα ελληνικά, αυτό μην το πειράζεις ποτέ) 

αν δε μιλάμε για πολύ παλιά τηλεόραση θα μπορεί να το κάνει η τηλεόραση, το άλλο είναι λύση ανάγκης 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Just now, logistoulis said:

φίλε μην κάνεις fit την οθόνη από τις ρυθμίσεις του radeon, υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει στα 30fps και να έχεις τρελό stutter

ψάξε και βρες από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να κάνει fit την εικόνα από το hdmi στην οθόνη και στο radeon άστο στο 100%

αν δε μιλάμε για πολύ παλιά τηλεόραση θα μπορεί να το κάνει 

το μοντελος ειναι μια lg uk6200pla ειναι καινουργια.

απλα δεν θελω να τρεχω σε 4k γτ απλα δεν το σηκωνει το pc..οποτε πρεπει να τρεχω σε 1080p και σε fitted οθονη... αποτιβλεπω δεν εχω ουτε shuttering και ειμαι και στα 60fps.

οσον αφορα τα χιονακια εχει κανεις καμια ιδεα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, ikaruga24 said:

Πρέπει να γυρίσεις την τηλεόραση σε PC Mode οπωσδήποτε αλλιώς έχεις τρελά κολλήματα. 

την γυρισα την τηλ σε pc mode αλλα δεν ειδα καποια διαφορα...παντως ξαναλεω το εκανα upscaling σε 1080p και δεν εχω κανενα θεμα περα απο τα χιονακια τα οποια μου εμφανιζονται απο την πρωτη στιγμη ειτε σε κανονικη αναλυση 4κ ειτε σε 1080p

Επεξ/σία από Tzini_Gr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tzini_Gr είπε

πως την γυρναω? παντως ξαναλεω το εκανα upscaling σε 1080p και δεν εχω κανενα θεμα περα απο τα χιονακια τα οποια μου εμφανιζονται απο την πρωτη στιγμη ειτε σε κανονικη αναλυση 4κ ειτε σε 1080p

Ανάλογα την μάρκα και το μοντέλο. Δες τις οδηγίες στο Google για την δική σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...