iliasnet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω το ASUS GL752vw 2 περίπου χρόνια. Όταν το αγόρασα και αφου έγινε η εγκατάσταση των windows κολλούσε τελείως χωρίς να κάνει επανεκκίνηση, το στέλνω πίσω και από ότι κατάλαβα έκαναν ξανά εγκατάσταση των Windows . Κολλούσε πάντα όταν ήταν σε ηρεμία δηλαδή δεν έτρεχε κάποιο πρόγραμμα μόνο ότι τρέχουν τα windows. Όταν μου τον έφεραν ξανά πίσω φαίνεται ότι έφτιαξε εκτός από κάποιες επανεκκινήσεις. Τώρα τελευταία θα κάνει τουλάχιστον μία επανεκκίνηση την ημέρα ή θα πετάξει μπλε οθόνη και επανεκκίνηση. Δεν μου έκανε ποτέ επανεκκίνηση όταν τρέχω κάποιο πρόγραμμα Έχω κάνει εγκατάσταση το Advanced system care 12 και η εποπτεία απόδοσης όταν είναι σε ηρεμία, μετά απο μερικά λεπτά η cpu, Gpu & Μητρική γίνονται πορτοκαλί (cpu 83 - Gpu 85 - μητρική 77) όταν κουνήσω το ποντίκι ή κάνω κάτι σε λίγα δευτερόλεπτα πέφτει η θερμοκρασία και γίνονται άσπρο χρώμα (cpu 50 - Gpu 53 - μητρική 46) Έχετε κάποια ιδέα από πού μπορεί να προέρχεται το πρόβλημα; Τώρα έχει ένα δίσκο Samsung M.2 2280 128GB και σκέφτομαι να το αλλάξω με έναν μεγαλύτερο αλλα το manual του κατασκευαστή από ότι καταλαβαίνω γράφει μέχρι 256 GB - εκτός αν εννοεί κάτι άλλο αν βάλω έναν 500-512GB λέτε να έχω πρόβλημα; Ο λόγος που σκέφτομαι να τον αλλάξω είναι, εκτός από την χωρητικότητα, μήπως φταίει αυτός για τις επανεκκινήσεις που κάνει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από iliasnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα