d4mage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβασα το app για να τσεκάρω την συσκευή και ενώ το τηλέφωνο βρίσκεται στο κουτί (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, περιμένω θήκες, τζάμια Δευτέρα) ούτε καν το έχω βάλει στην πρίζα, το battery health μου λέει 94.53%. Τι φάση;
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, d4mage είπε Κατέβασα το app για να τσεκάρω την συσκευή και ενώ το τηλέφωνο βρίσκεται στο κουτί (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, περιμένω θήκες, τζάμια Δευτέρα) ούτε καν το έχω βάλει στην πρίζα, το battery health μου λέει 94.53%. Τι φάση; Μη δίνεις σημασία σ αυτό. Κανένα app δεν σου μετράει την υγεία της μπαταρίας με ακρίβεια. Απόλαυσε την συσκευή σου. 1
d4mage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Απόλαυσε την συσκευή σου. Έχω ξετρελαθεί με το τηλέφωνο, μιλάμε για κόλλημα. Πάααρα πολύ καλή δουλειά η Samsung, απλά τέλειο!
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, d4mage είπε Έχω ξετρελαθεί με το τηλέφωνο, μιλάμε για κόλλημα. Πάααρα πολύ καλή δουλειά η Samsung, απλά τέλειο! Τι πήρες; S9 θυμάμαι, σωστά; Περίμενε 1 μήνα ακόμα και θα ξετρελαθείς περισσότερο με το one ui. Είναι ήδη στην beta 2 (έρχεται η 3)
d4mage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, HateMe είπε Τι πήρες; S9 θυμάμαι, σωστά; Ναι, S9 και δεν θέλω να φανώ υπερβολικός άλλα δε νομίζω να φύγω από Samsung, αυτή η οθόνη + κάμερα δεν υπάρχει λέμε. Anyway thanks για την απάντηση σχετικά με το phone info.🙂
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, d4mage είπε Ναι, S9 και δεν θέλω να φανώ υπερβολικός άλλα δε νομίζω να φύγω από Samsung, αυτή η οθόνη + κάμερα δεν υπάρχει λέμε. Anyway thanks για την απάντηση σχετικά με το phone info.🙂 Μια απ τα ίδια. Υπομονή να δεις το νεο update και θα καψουρευτεις περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα