Προς το περιεχόμενο

MI 4K DRONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα τι εννοείς απλά θα περιμένω να μου απαντήσει και το gearbest αύριο μην χάσω την εγγύηση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου μάλλον θα κάνω αυτό που λες θα ποσταρω τα αποτελέσματα

Επεξ/σία από hiphoper13
Δημοσ.

πρεπει να τραβηξεις καλυτερη φωτο για να κανω ζουμ

οτι εχει σχεση με εκπομπη βιντεο πρεπει να ειναι στη πλευρα που ειναι το μαυρο καπακι

οι ταινιες ειναι καλα κουμπωμενες ??? ειναι λιγο μυστηριες γιαυτο προσεχε και μη χρησιμοποιεις αιχμηρα αντικειμενα

Δημοσ.

Τις κεραίες του RC στο βίντεο που ανέβασες για το πρόβλημα τις έχεις λάθος τελείως..!!

Πρέπει να τις έχεις προς τα κάτω!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Τις κεραίες του RC στο βίντεο που ανέβασες για το πρόβλημα τις έχεις λάθος τελείως..!!

Πρέπει να τις έχεις προς τα κάτω!!!

Ναι αυτό είναι το θεμα λες και δε δοκίμασα αλλιώς 

Δημοσ.

δε λεω οτι μπορει να μην ...αλλα στα 15 μετρα προβλημα λογω πολωσης ειναι λιγο τραβηγμενο 

δε χανεις και τιποτα να δοκιμασεις Hihoper

εγω με χωρις κεραια εχω 100 μετρα ανετα..... μπορει να ειναι ποιο εξιδικευμενη η εκπομπη στο xiaomi....δοκιμασε το ..μην το δενεις

αστο εξω σε ενα τραπεζι και πηγαινε εσυ μακρυα με το r/c και παιξε με τις κεραιες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, hiphoper13 είπε

Ναι αυτό είναι το θεμα λες και δε δοκίμασα αλλιώς 

Ειχα πεσει πάνω σε ενα βιντεάκι που είχε πρόβλημα το χειριστήριο , ειχε φύγει ενα καλώδιο απο το εσωτερικό του 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, drmanakias είπε

Ειχα πεσει πάνω σε ενα βιντεάκι που είχε πρόβλημα το χειριστήριο , ειχε φύγει ενα καλώδιο απο το εσωτερικό του 

το ανοιξα και αυτο

Δημοσ.

εχεις εντοπισει ποια ειναι η κεραια για βιντεο και ποια για τη τηλεκατευθυνση??//

γιατι μιλαμε καθαρα για θεμα επικοινωνιας...εκτος και αν εχουμε πεθαμενο κοντρολερ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νεος κάτοχος του ιπτάμενου αυτου low budget διαμαντιού με καλη δοκιμή σήμερα στα 120 μετρα υψος και 300 μακρος, καθως το εβγαλα απο beginner mode(το ξερω παει πολύ περισσότερο αλλα ειχα χαμηλή μπαταρία εκείνη την στιγμή) με πεντακάθαρη εικονα και παρολο που φυσαγε, πολυ σταθερη!
Αλλα εχω μια απορία... Στην εφαρμογή δεν μου ανοίγει το gps... Δειχνει ενα γκρι φοντο με ενα βελάκι και δεν μου έχει κανενα χάρτη... Τι πρεπει να κανω? Το δοκιμασα και σε 2 διαφορετικα κινητά και τιποτα... 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα ! Έχω κάνει αναβάθμιση το κινητό μου  iPhone 8 Plus σε aios  13 και έχω πρόβλημα ! Δεν συνδέεται. Ενώ με aios 12 πριν γίνει αναβάθμιση πετούσε κανονικά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίζει ή ν’ αλλάξω κινητό ;; 

Sot-eri-a

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sot-eri-a είπε

Καλησπέρα ! Έχω κάνει αναβάθμιση το κινητό μου  iPhone 8 Plus σε aios  13 και έχω πρόβλημα ! Δεν συνδέεται. Ενώ με aios 12 πριν γίνει αναβάθμιση πετούσε κανονικά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίζει ή ν’ αλλάξω κινητό ;; 

Sot-eri-a

ξαναπερασε την εφαρμογη .........οι αναβαθμισεις κανουν κατι τρελλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...