hiphoper13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα τι εννοείς απλά θα περιμένω να μου απαντήσει και το gearbest αύριο μην χάσω την εγγύηση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου μάλλον θα κάνω αυτό που λες θα ποσταρω τα αποτελέσματα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από hiphoper13
hiphoper13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά ποιο καλώδιο θεωρητικά θα έπρεπε να έχει θέμα;
kostasbm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 πρεπει να τραβηξεις καλυτερη φωτο για να κανω ζουμ οτι εχει σχεση με εκπομπη βιντεο πρεπει να ειναι στη πλευρα που ειναι το μαυρο καπακι οι ταινιες ειναι καλα κουμπωμενες ??? ειναι λιγο μυστηριες γιαυτο προσεχε και μη χρησιμοποιεις αιχμηρα αντικειμενα
gorilas13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τις κεραίες του RC στο βίντεο που ανέβασες για το πρόβλημα τις έχεις λάθος τελείως..!! Πρέπει να τις έχεις προς τα κάτω!!! 1
hiphoper13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, gorilas13 είπε Τις κεραίες του RC στο βίντεο που ανέβασες για το πρόβλημα τις έχεις λάθος τελείως..!! Πρέπει να τις έχεις προς τα κάτω!!! Ναι αυτό είναι το θεμα λες και δε δοκίμασα αλλιώς
kostasbm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 δε λεω οτι μπορει να μην ...αλλα στα 15 μετρα προβλημα λογω πολωσης ειναι λιγο τραβηγμενο δε χανεις και τιποτα να δοκιμασεις Hihoper εγω με χωρις κεραια εχω 100 μετρα ανετα..... μπορει να ειναι ποιο εξιδικευμενη η εκπομπη στο xiaomi....δοκιμασε το ..μην το δενεις αστο εξω σε ενα τραπεζι και πηγαινε εσυ μακρυα με το r/c και παιξε με τις κεραιες
drmanakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, hiphoper13 είπε Ναι αυτό είναι το θεμα λες και δε δοκίμασα αλλιώς Ειχα πεσει πάνω σε ενα βιντεάκι που είχε πρόβλημα το χειριστήριο , ειχε φύγει ενα καλώδιο απο το εσωτερικό του
Marknikol1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά.... Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω κεραία για το xiaomi mi drone;
hiphoper13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, drmanakias είπε Ειχα πεσει πάνω σε ενα βιντεάκι που είχε πρόβλημα το χειριστήριο , ειχε φύγει ενα καλώδιο απο το εσωτερικό του το ανοιξα και αυτο
drmanakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, hiphoper13 είπε το ανοιξα και αυτο Τελικά τι έγινε , έβγαλες άκρη?
kostasbm Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 εχεις εντοπισει ποια ειναι η κεραια για βιντεο και ποια για τη τηλεκατευθυνση??// γιατι μιλαμε καθαρα για θεμα επικοινωνιας...εκτος και αν εχουμε πεθαμενο κοντρολερ
jasonas21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Νεος κάτοχος του ιπτάμενου αυτου low budget διαμαντιού με καλη δοκιμή σήμερα στα 120 μετρα υψος και 300 μακρος, καθως το εβγαλα απο beginner mode(το ξερω παει πολύ περισσότερο αλλα ειχα χαμηλή μπαταρία εκείνη την στιγμή) με πεντακάθαρη εικονα και παρολο που φυσαγε, πολυ σταθερη! Αλλα εχω μια απορία... Στην εφαρμογή δεν μου ανοίγει το gps... Δειχνει ενα γκρι φοντο με ενα βελάκι και δεν μου έχει κανενα χάρτη... Τι πρεπει να κανω? Το δοκιμασα και σε 2 διαφορετικα κινητά και τιποτα...
Sot-eri-a Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα ! Έχω κάνει αναβάθμιση το κινητό μου iPhone 8 Plus σε aios 13 και έχω πρόβλημα ! Δεν συνδέεται. Ενώ με aios 12 πριν γίνει αναβάθμιση πετούσε κανονικά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίζει ή ν’ αλλάξω κινητό ;; Sot-eri-a
kostasbm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, Sot-eri-a είπε Καλησπέρα ! Έχω κάνει αναβάθμιση το κινητό μου iPhone 8 Plus σε aios 13 και έχω πρόβλημα ! Δεν συνδέεται. Ενώ με aios 12 πριν γίνει αναβάθμιση πετούσε κανονικά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίζει ή ν’ αλλάξω κινητό ;; Sot-eri-a ξαναπερασε την εφαρμογη .........οι αναβαθμισεις κανουν κατι τρελλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα