ZAFIRIOSNT Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 2:46 ΜΜ, Sheogorath είπε Χωρίς Gpu τι περιμένεις να δεις; Κάρτα γραφικών χρειάζεσαι. ΕΠΟΣ
aorus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εγω πάλι δεν κατανοώ την πρακτική/αντίληψη ίσως πολλών με μια ας το πω ευγενικά επιδερμική στην καλύτερη γνώση του αντικειμένου να ξεκινούν στήσιμο ολόκληρου μηχανήματος λες και είναι τουβλάκια lego...Δεν λέω να μην ασχοληθεί κάποιος το αντίθετο, αλλά να βλέπεις κάποιον να αποκαλεί τις τάσεις ρεύματα, να θεωρεί προαιρετική μια τροφοδοσία της κάρτας γραφικών, να μην ξέρει καν πόσα pci-x lanes έχει διαθέσιμα η μητρική του, ή να αδειάζει μισο σωληνάριο πάστα στον επεξεργαστή είναι κάπως...
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, aorus είπε Εγω πάλι δεν κατανοώ την πρακτική/αντίληψη ίσως πολλών με μια ας το πω ευγενικά επιδερμική στην καλύτερη γνώση του αντικειμένου να ξεκινούν στήσιμο ολόκληρου μηχανήματος λες και είναι τουβλάκια lego...Δεν λέω να μην ασχοληθεί κάποιος το αντίθετο, αλλά να βλέπεις κάποιον να αποκαλεί τις τάσεις ρεύματα, να θεωρεί προαιρετική μια τροφοδοσία της κάρτας γραφικών, να μην ξέρει καν πόσα pci-x lanes έχει διαθέσιμα η μητρική του, ή να αδειάζει μισο σωληνάριο πάστα στον επεξεργαστή είναι κάπως... Όσο δεν είναι καταστροφικά λάθη, καλά κάνουν και μαθαίνουν. Εσυ σε βιβλίο τα διάβασες ή τα έπιασες στα χέρια σου και τα έμαθες; 1
aorus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Αφού ρωτάς σοβαρά να σου λύσω την απορία, διάβασα αρκετά σε περιοδικά της εποχής καθώς δεν υπήρχε καν ίντερνετ, βρήκα γνωστούς στο περιβάλλον μου που πρώτα μου έδειξαν τι είναι τι και μάλιστα πήγαινα από χόμπι σε φίλο του πατέρα μου που είχε κατάστημα με pc και έβλεπα, αφού λοιπόν έμαθα να μην πετάω βατράχια και να μην μάθω σου κασίδι το κεφάλι άρχισα να πειράζω το hardware του δικού μου αρχικά υπολογιστη μάλιστα η πρώτη εργασία που είχα κάνει στο σύστημα μου ήταν η αντικατάσταση hdd st-238r, σε ηλικία 14 χρονών...
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, aorus είπε Αφού ρωτάς σοβαρά να σου λύσω την απορία, διάβασα αρκετά σε περιοδικά της εποχής καθώς δεν υπήρχε καν ίντερνετ, βρήκα γνωστούς στο περιβάλλον μου που πρώτα μου έδειξαν τι είναι τι και μάλιστα πήγαινα από χόμπι σε φίλο του πατέρα μου που είχε κατάστημα με pc και έβλεπα, αφού λοιπόν έμαθα να μην πετάω βατράχια και να μην μάθω σου κασίδι το κεφάλι άρχισα να πειράζω το hardware του δικού μου αρχικά υπολογιστη μάλιστα η πρώτη εργασία που είχα κάνει στο σύστημα μου ήταν η αντικατάσταση hdd st-238r, σε ηλικία 14 χρονών... Και εγώ κάπως ετσι έμαθα, 13-14 χρόνων με hardware 12ετιας, έχοντας διαβασει περιοδικά της εποχής. Αλλα δεν έχουν όλοι τα μέσα, ή το hardware για "κάψιμο". Βάπτισμα πυρός που λένε, θα μάθουν, στην πράξη. 1
Sange Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Οπως θα δειτε στη φωτογραφια που ανεβασα ποιο επανω, η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι κανονικη απο 22-50 βαθμους?
Sheogorath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Sange είπε Οπως θα δειτε στη φωτογραφια που ανεβασα ποιο επανω, η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι κανονικη απο 22-50 βαθμους? Απολύτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα