radiohead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Θα δώσεις παραπάνω από όσο έχει η μητρική και επεξεργαστής για κάρτα ήχου ρε συ; Αμαρτία.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Θα δώσεις παραπάνω από όσο έχει η μητρική και επεξεργαστής για κάρτα ήχου ρε συ; Αμαρτία. Δεν υπάρχει φθηνότερη; Ούτε από Amazon?
dimoskoutr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Να τονίσω εδώ ότι για να παίξει η intel 9260 wifi θέλει να έχεις κάνει update στο τελευταίο bios, δηλαδή στο 1.40...εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη...οπότε προς το παρόν δεν σκοπεύω να πάρω...δεν την χρειάζομαι κιόλας την wifi...φυσικά αν πάρει κάποιος στήσει και μας πει αποτέλεσμα καλό θα είναι και για άλλους χρήστες που ενδιαφέρονται...αν και όπως το βλέπω 3-4 είμαστε που έχουμε τέτοια μητρική...και αξίζει πολύ περισσότερο από όσο έχει διαφημιστεί σαν προϊόν.
radiohead Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Δεν υπάρχει φθηνότερη; Ούτε από Amazon? Σε τι δεν καλύπτει η onboard;
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, radiohead είπε Σε τι δεν καλύπτει η onboard; Ξέρω κι εγώ...Να, μου φαίνεται πως δεν έχει καλή ποιότητα ήχου. Πχ για να ακούσεις ένα τραγούδι κάπως δυνατά, βάζω τέρμα το volume και είναι σαν να ακούγεται αν το είχα στο μισό. Καθαρός και ποιοτικός ήχος, σαν να παίζει από cd πχ, δεν είναι! Πόσο μάλλον όταν βλέπω ταινίες και έχω τέρμα τον ήχο του home cinema, μου φαίνεται κι εκεί ότι δεν είναι δυνατός και καθαρός ο ήχος! Τεσπα, μπορεί να φταίνε και τα ηχεία του home cinema ποιος ξέρει.
DioNiSis_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Έρχεται κανονικά με bracket το backplate της μητρικής με τις θέσεις έτοιμες για κεραίες... Ίσως χτυπήσω εγώ για να δοκιμάσω κάρτα και κεραίες... Αν και εκεί μέσα στο κουτάκι που τον έχω (antec isk110) γίνεται τέτοιος χαμός από καλώδια που δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την εγκαταστήσω. το έχω μπροστά μου τώρα... Θέλουν βγάλσιμο βέβαια τα λαμακια... Και είναι 3 οι υποδοχές.... Αν και μου φαίνονται λίγο μικρές σε διάμετρο ρε σεις.... μολις μετρησα τις 3 θέσεις για τις κεραίες στο backplate με ενα RP-SMA Pigtail που εχω, και επιβεβαιώνω οτι χωράνε. δεν χρειάζεται bracket. 4 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ξέρω κι εγώ...Να, μου φαίνεται πως δεν έχει καλή ποιότητα ήχου. Πχ για να ακούσεις ένα τραγούδι κάπως δυνατά, βάζω τέρμα το volume και είναι σαν να ακούγεται αν το είχα στο μισό. Καθαρός και ποιοτικός ήχος, σαν να παίζει από cd πχ, δεν είναι! Πόσο μάλλον όταν βλέπω ταινίες και έχω τέρμα τον ήχο του home cinema, μου φαίνεται κι εκεί ότι δεν είναι δυνατός και καθαρός ο ήχος! Τεσπα, μπορεί να φταίνε και τα ηχεία του home cinema ποιος ξέρει. για τον ηχο, αν δε σε καλύπτει, σκέψου και το ενδεχόμενο σαν πιο ολοκληρωμένη λυση να παρεις ενα σετ ενισχυτή-ηχείων και να κάνεις pass-through τον ηχο απο την hdmi, να γίνεται το decoding στον ενισχυτή. βέβαια ειναι υψηλο το κοστος αλλα ειναι κατι που θα εχεις για χρονια ακομα και αν αλλάζεις pc. 1
dimoskoutr Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, DioNiSis_000 είπε μολις μετρησα τις 3 θέσεις για τις κεραίες στο backplate με ενα RP-SMA Pigtail που εχω, και επιβεβαιώνω οτι χωράνε. δεν χρειάζεται bracket. Τι χρήση του κάνεις; Htpc ή τίποτα serverάκι για κάτι άλλο;
DioNiSis_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Τι χρήση του κάνεις; Htpc ή τίποτα serverάκι για κάτι άλλο; htpc, fileserver, κατεβαστηρι, και γενικα σαν desktop για σερφαρισμα κλπ, ειναι αρκετα δυνατό . τελευταία χρησιμοποιούσα ενα λαπτοπ με i5 σαν κυριο pc , αλλα πλέων το χρησιμοποιώ ελάχιστα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα