Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά κι αυτός την ήθελε αλλά κολλάμε στο αν έχει μαζί τις κεραίες η χώρια και που θα τις βρούμε αν είναι χώρια.:(

Από κάρτα ήχου βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 80 ευρώ που κοστίζει. Έχω home cinema 5.1 θα δω διαφορά στον ήχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Έλα ρε φίλε!!!:o Μας έφτιαξες!!!:D Που είσαι φίλε Dimo να δεις...Όρμαααααα:D

Σε ευχαριστώ φίλε radiohead!!!

Δεν ξέρω αν έρχεται με bracket όμως το λαμάκι δηλαδή για να σου στέκεται στο κουτί. Στο αμερικάνικο έχει και ένα τέτοιο που είναι ανταπτορας https://www.amazon.com/Fenvi-Wireless-Converter-Including-Networking/dp/B01MFGYAX6/ref=pd_aw_fbt_147_img_3/144-4339691-7166927?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01MFGYAX6&pd_rd_r=616da6d3-5e88-11e9-97cc-7fd3667cd97a&pd_rd_w=D2XhV&pd_rd_wg=Hyufq&pf_rd_p=3ecc74bd-d08f-44bd-96f3-d0c2b89f563a&pf_rd_r=294K6Z8AAAE7V2FAWZGX&psc=1&refRID=294K6Z8AAAE7V2FAWZGX

Περίμενε να σου απαντήσει ο ίδιος η ένα από τα παιδιά που την έχει μήπως βρήκαν λύση.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται κανονικά με bracket το backplate της μητρικής με τις θέσεις έτοιμες για κεραίες... Ίσως χτυπήσω εγώ για να δοκιμάσω κάρτα και κεραίες... Αν και εκεί μέσα στο κουτάκι που τον έχω (antec isk110) γίνεται τέτοιος χαμός από καλώδια που δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την εγκαταστήσω. :-) το έχω μπροστά μου τώρα... Θέλουν βγάλσιμο βέβαια τα λαμακια... Και είναι 3 οι υποδοχές.... Αν και μου φαίνονται λίγο μικρές σε διάμετρο ρε σεις....

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Περίμενε σε λέω να απαντησουν μήπως βρήκανε λύση.

Α, οκ:D

2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Έρχεται κανονικά με bracket το backplate της μητρικής με τις θέσεις έτοιμες για κεραίες... Ίσως χτυπήσω εγώ για να δοκιμάσω κάρτα και κεραίες... Αν και εκεί μέσα στο κουτάκι που τον έχω (antec isk110) γίνεται τέτοιος χαμός από καλώδια που δεν ξέρω πόσο εύκολα θα την εγκαταστήσω. :-) το έχω μπροστά μου τώρα... Θέλουν βγάλσιμο βέβαια τα λαμακια... Και είναι 3 οι υποδοχές.... Αν και μου φαίνονται λίγο μικρές σε διάμετρο ρε σεις....

Καλώς τον!:D Άρα θα χρειαστούμε την κάρτα και τις κεραίες σωστά; Έχει το λαμάκι ε;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Έτσι πρέπει να είναι μικρες.

Σύγκρινε λίγο με την εικόνα M-2-NGFF-Wireless-Card-To-PCI-e-1X-Deskt

Δημοσ.

Λέγε μου τέτοια, λέγε μου τέτοια...:D 

Υ.Γ. Καμιά κάρτα ήχου βρε παιδιά για καλύτερο ήχο σε ταινίες και μουσική έχετε να προτείνεται; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...