Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ποιος σου είπε ότι φύγαμε; Απλά μαζεύω τα σετάκια/προτάσεις σας των hardware και τα αποθηκεύω ως πακέτο 1,2 κτλ για να βγάλω έπειτα ένα καλό συμπέρασμα!:D 

Asrock J4105-ITX η Asrock J5005-ITX 35 ευρώ διαφορά βγαίνει με τα μεταφορικά. Αξίζει τα 35 ευρώ παραπάνω;

Όχι δεν τα αξίζει εγώ την πήρα γιατί την είχε προσφορά το amazon στην τιμή της 4105... Έχουν περίπου 12% διαφορά στην απόδοση... Δεν αξίζει 27% περίπου διαφορά στην τιμή...

1 ώρα πριν, radiohead είπε

Οποια τηλεόραση και να έχεις, καλύτερο δεν ειναι. Οικονομικότερο είναι απλά.

Σε πολλά είναι καλύτερο, ισχυρότερο δεν είναι σίγουρα, έχει όμως αλλά πλεονεκτήματα... :-)

1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Δηλαδή ακόμα και 4κ τηλεόραση αν είχα (η αν έπαιρνα στο μέλλον) δεν θα έβλεπα καλό 4κ εννοείς;

Ότι και να πάρεις θέλεις hdmi 2.0 έξοδο από την μητρική για να βλέπεις 4k @ 60hz... Αν το έχει αυτό η μητρική μια χαρά το ίδιο 4k θα δεις όταν αποκτήσεις τηλεόραση 4k και από τα δύο συστήματα...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ναι, όπως λένε και για το μέγεθος που δε μετράει 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Ναι. Επιδόσεις αναβαθισιμοτητα σε αυτά είναι καλύτερη επιλογή.

Δεν εφυγε το ίδιο πρότεινε ο terry.

Σε αναβαθμισιμοτητα γιατί είναι καλύτερη επιλογή είπαμε; Και στο embeded μητρική επεξεργαστή πακέτο θα αλλάξει... Μια χαρά αναβαθμισιμοτητα έχει... Πιο αδύναμο είναι στα υπόλοιπα δεν υστερεί πουθενά.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναβαθμισιμότητα λένε ίδια μητρική και αλλαγή επεξεργαστή-ραμ-gpu κλπ. Είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτό που πρότειναν τα παιδιά αλλα μη του βγάζεις τα μάτια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αναβαθμισιμότητα λένε ίδια μητρική και αλλαγή επεξεργστή-ραμ-gpu κλπ. Είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτό απο πρότειναν τα παιδιά αλλα μη του βγάζεις τα μάτια.

Καταλαβαίνεις ότι στην τιμή που θα πάρεις έναν καινούργιο επεξεργαστή για την am4 πλατφόρμα θα αλλάξεις μητρική επεξεργαστή στην άλλη ε αν πας πάλι σε embeded; Μια χαρά αναβαθμισιμοτητα είναι αυτό όταν δεν θες gaming...Ποιος του βγάζει τα μάτια που προτείνετε για htpc 2200g χωρίς να θέλει gaming δεν ξέρω...α και για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει πιο αδύναμος ο j5005... Όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά...

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Silver-J5005-vs-AMD-Athlon-200GE/m487063vsm592714 είναι 10% πιο αργός από τον 200ge που προτείνατε εδώ...ε μην λέμε κουφά που ο άνθρωπος ήθελε 200-250 ευρώ να δώσει και τον φτάσαμε στα 300... Μια χαρά θα κάνει άψογα την δουλειά του και με τον j4105, τέρμα αθόρυβα... Που για πολλούς σε σαλόνι μετράει... Χωρίς καν να υπάρχει ανάγκη να τον κλείνει τόσο που καταναλώνει... Εγώ αυτό που πρότειναν τα παιδιά το έχω στο σαλόνι μου... Δεν μιλάω θεωρητικά...

Edit: άντε confused να το καταλάβω, έχουμε διαφορετική γνώμη. Sad όμως; Γιατί φιλτατε; :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Το σύστημα που πρότεινε ο terry σε καλύπτει σε όλα όσα θες και είναι εντός budget. Αυτό που σου πρότεινα εγώ είναι καλύτερο αλλά εκτός budget. 

End of story.

20€ πρόταση έγινε εκτός budget και το είπα καθαρά και ξάστερα εδώ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, radiohead είπε

20€ πρόταση έγινε εκτός budget και το είπα καθαρά και ξάστερα εδώ

Δεν αναφέρομαι στην δική σου πρόταση εδώ έγιναν και των 300 ευρώ προτάσεις. Πάντως προσωπικά θεωρώ ότι για σαλόνι μετράνε και άλλα πράγματα, όπως ο θόρυβος, η κατανάλωση, το να μπει σε μικρό κουτί, οι θερμοκρασίες που θα φτάνει... Σε αυτά όλα ο j5005 δεν χτυπιέται... Και εγώ σκεφτόμουν για το κουτάκι μου έναν 2200g και το έψαχνα πολύ, είπα να δοκιμάσω τους gemini lake και αν δεν μου έκανε θα το πήγαινα στο xpenology που έχω, το έβαλα σε κουτάκι χωρίς κανέναν ανεμιστήρα και τελικά κατέληξα ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που οι επεξεργαστές αυτή τη στιγμή είναι τόσο καλοί ώστε για ένα pc απλών απαιτήσεων στο 90% των χρηστών αρκεί ένας πρώην atom νυν gemini lake ή ακόμη και appollo lake... Υγεία εύχομαι σε όλους εδώ και δεν χρειάζεται να το στραβώσουμε το θέμα ειδικά μέρες που είναι. :-) Αν έκανα και εγώ κάτι για να δημιουργήσω ένταση την συγνώμη μου.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Δεν αναφέρομαι στην δική σου πρόταση εδώ έγιναν και των 300 ευρώ προτάσεις. Πάντως προσωπικά θεωρώ ότι για σαλόνι μετράνε και άλλα πράγματα, όπως ο θόρυβος, η κατανάλωση, το να μπει σε μικρό κουτί, οι θερμοκρασίες που θα φτάνει... Σε αυτά όλα ο j5005 δεν χτυπιέται... Και εγώ σκεφτόμουν για το κουτάκι μου έναν 2200g και το έψαχνα πολύ, είπα να δοκιμάσω τους gemini lake και αν δεν μου έκανε θα το πήγαινα στο xpenology που έχω αλλά τελικά θεωρώ ότι φτάσαμε σε ένα σημείο που οι επεξεργαστές αυτή τη στιγμή είναι τόσο καλοί ώστε για ένα pc απλών απαιτήσεων στο 90% των χρηστών αρκεί ένας πρώην atom νυν gemini lake ή ακόμη και appollo lake... Υγεία εύχομαι σε όλους εδώ και δεν χρειάζεται να το στραβώσουμε το θέμα ειδικά μέρες που είναι. :-) Αν έκανα και εγώ κάτι για να δημιουργήσω ένταση την συγνώμη μου.

Αδερφέ μαζί σου :)

Spoiler

Ανακαλώ και τα sad και τα confused 

Δημοσ.

Λιγότερο από δύο ώρες σας άφησα μόνους σας και μόνο που δεν πλακωθήκατε!!!!:P 

Αν τελικά το σύστημα του radiohead και του terry έχει την ίδια απόδοση (σαν home cinema χρήση) με διαφορά 20 ευρώ ποιος αναβαθμίζεται καλύτερα στο μέλλον όμως;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Λιγότερο από δύο ώρες σας άφησα μόνους σας και μόνο που δεν πλακωθήκατε!!!!:P 

Αν τελικά το σύστημα του radiohead και του terry έχει την ίδια απόδοση (σαν home cinema χρήση) με διαφορά 20 ευρώ ποιος αναβαθμίζεται καλύτερα στο μέλλον όμως;

Έχουν 20 ευρώ διαφορα γιατί έβαλα λιγότερη μνήμη. Πάρε το σύστημα του devilmaycare-terry και σχολνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχουν 20 ευρώ διαφορα γιατί έβαλα λιγότερη μνήμη. Πάρε το σύστημα του devilmaycare-terry και σχολνα.

Ναι αλλά από την άλλη για 20 ευρώ παραπάνω διαφορά κι εφόσον θα είναι ίδιες οι επιδόσεις  σε ταινίες γιατί να μην εκμεταλλευτώ και το γεγονός ότι θα μπορώ να παίζω και κανά παιχνίδι; 20 ευρώ δεν είναι καμιά μεγάλη διαφορά! Σωστά; Χμμμ πάλι μπερδεύτηκα. :( 

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι αλλά από την άλλη για 20 ευρώ παραπάνω διαφορά κι εφόσον θα είναι ίδιες οι επιδόσεις  σε ταινίες γιατί να μην εκμεταλλευτώ και το γεγονός ότι θα μπορώ να παίζω και κανά παιχνίδι; 20 ευρώ δεν είναι καμιά μεγάλη διαφορά; Σωστά; Χμμμ πάλι μπερδεύτηκα. :( 

Ρε leon ημαρτον ρε τρελέ μου :)

Δημοσ.

Χαχαχα σας ζητώ συγνώμη αν σας ταλαιπωρώ βρε παιδιά αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα από δυνατότητες των hardware κι έχω μπερδευτεί. Θέλω να κάνω μία όσο καλύτερη επιλογή σύνθεσης του pc ώστε μη χτυπάω το κεφάλι μου μετά την αγορά.   

Δημοσ.

Δε θα το χτυπάς. Πάρε αυτό που σου είπαν και αύριο μεθαύριο αν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου, εδώ θα είμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...