babality Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες κανα 2 πραγματακια που ειδα δεν τα ανεφερε κανεις. Η epic games κραταει απο τον developer 15% των εσοδων και η steam 30%. Ειναι ζητημα χρονου πολλες indie εταιρειες να γυρισουν πανω στην epic για καινουρια games οπου υπενθυμιζω στην indie βιομηχανια αυτη τη στιγμη γυριζει καλο χρημα. Δευτερον οποια παιχνιδια χρησιμοποιουν Unreal Engine (δηλαδη το 1/3 της βιομηχανιας) τα εσοδα πανε στην epic κι ας αγοραζοντε μεσω steam. beat that Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από babality
lnwolfgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, babality είπε παιδες κανα 2 πραγματακια που ειδα δεν τα ανεφερε κανεις. Η epic games κραταει απο τον developer 15% των εσοδων και η steam 30%. Ειναι ζητημα χρονου πολλες indie εταιρειες να γυρισουν πανω στην epic για καινουρια games οπου υπενθυμιζω στην indie βιομηχανια αυτη τη στιγμη γυριζει καλο χρημα. Δευτερον οποια παιχνιδια χρησιμοποιουν Unreal Engine (δηλαδη το 1/3 της βιομηχανιας) τα εσοδα πανε στην epic κι ας αγοραζοντε μεσω steam. beat that Και εγώ λεω αν η epic θελήσει να αποσύρει τα παιχνίδια της απο to steam, τα παιχνίδια θα μένουν στην κατοχή μου?. Και για σκέψου να βάλει εμπάργκο στην unreal engine και να πει στους developers αν θέλετε unreal engine θα κυκλοφορεί το παιχνίδι μόνο απο epic store, να την δίνει δωρεάν, μόνο και μόνο να φταχτούν αποκλειστικότητες στο store της. Θα είχε πλάκα. Οσο αυτό για το steam η ερώτηση παραμένει.
babality Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 οχι τα αγορασες τελος. αλλα το εμπαργκο ειναι η επομενη κινηση
lnwolfgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, babality είπε οχι τα αγορασες τελος. αλλα το εμπαργκο ειναι η επομενη κινηση Εχουν εξαφανιστεί παιχνίδια απο το steam. θα έχει χαβάλε η όλη φάση, θέλω να δω που θα πάει με το streaming, σε λίγο θα πληρώνουμε 50 συνδρομές για να παίξουμε κανα παιχνίδι η να δουμε καμιά ταινία. Ετσι όπως το πάνε στο τέλος θα ζητάνε και συνδρομή για να παίζεις online στο pc. Θα έχει πλάκα αν μπεί εμπαργκο. Απο εμένα πάντως έχουν φάει άκυρο, δεν εχω κονσόλα νέας γενιάς και δεν πρόκειτε να πάρω, και υποψιν οτι είναι η μοναδική γενιά που δεν το έκανα. απο το αταρι 2600 και μετά άρχισα με κονσόλες το xbox 360 ήταν η τελευταιά μου κονσόλα, και απο αυτο άρχισα να ξενερώνω. Συνδρομές για online gaming, dlc, ψηφιακα downloads, ο διαχορισμός σε gold και silver, λες και ήμασταν οι φτωχοι συγγενείς έμεις που δεν θελουμε να παίξουμε online (γιατι το δικό μου multiplayer που μεγάλωνα ήταν οι φίλοι στον χόρο και παίζαμε παρέα) και ολα αυτα εμένα με κράτησαν μακριά στο να θέλω να αγοράσω καινουρια κονσόλα και με κρατούν ακόμα. Δεν μεγάλωσα με αυτο το gaming που υπάρχεί σήμερα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από lnwolfgr
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 αν τα παιχνιδια εχουν αγορασθει πριν αποσυρθουν απο το Steam, θα παραμεινουν στη συλλογη σου. τουλαχιστον αυτη ειναι η πολιτικη τους μεχρι σημερα.
lnwolfgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, KilliK είπε αν τα παιχνιδια εχουν αγορασθει πριν αποσυρθουν απο το Steam, θα παραμεινουν στη συλλογη σου. τουλαχιστον αυτη ειναι η πολιτικη τους μεχρι σημερα. Μια χάρα τότε, με αυτο το θέμα κομπλέ. Ασχετο αλλα με Killik Sophitia Και Ivy έχω δώσει της καλύτερες μάχες. 😁 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από lnwolfgr 1
kurkosdr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 4:56 ΜΜ, Έλεος είπε What's you move Steam? Ολοκληρωτικό redesign και ολοκληρωτική αλλαγή στους όρους αμέσως μετά την κυκλοφορία του Half-Life 3.
aypnia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 6:56 ΜΜ, Έλεος είπε What's you move Steam? Νομίζω ότι έχει ήδη ανακοινώσει μείωση του κόστους, πολύ κάτω του 30%, στις εταιρείες AAA παιχνιδιών.
Sir_Teraflop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Αφού το απεχθές exclusivity (το οποίο κάποτε ήταν hardware based και πάλι παιζόταν) έχει οδηγήσει σε ειδεχθή μονοπώλια τύπου Sony στις κονσόλες και το μη exclusivity στα PC αντίστροφα οδήγησε πάλι σε μονοπώλιο (Steam) ήρθε η ώρα να κάτσει ο κάθε "κατεργάρης στον πάγκο" του που λέμε. Το PC gaming αντίθετα με τις προβλέψεις (console gaming is dead) πάει αυτό για φούντο προς έκπληξη μου και σε αυτό δεν βοηθάει η τιμολογιακή πολιτική των nvidia/amd. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σχέδιο τους αλλά αν το PC Gaming των Kings Quest και Loom και Dune 2 κινδυνεύει να μεταλλαχθεί στο "μπάσταδο"(σε εισαγωγικά και μη) είδος του Last of us και Fortnite - ε να πάει να γαμ@@@. Κλείστε το μαγαζί να το τελειώνουμε. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Για τα indy υπάρχει το switch και το/τα αποτυχημένα GPD και λοιποί κλώνοι. Είπαμε για το Star Citizen?
KilliK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 δεν υπαρχει μονοπωλιο στις κονσολες. μπορει η Sony να εχει το μεγαλυτερο κομματι της αγορας, αλλα οι MS και NIN παραμενουν σοβαροι αντιπαλοι. και στην επομενη γενια κονσολων που δεν αργει, η κατασταση μπορει πολυ ευκολα να αντιστραφει για την Sony. οποτε η κατασταση στις κονσολες μπορει να μην ειναι τελειως ιδανικη, αλλα εξακολουθει να υπαρχει υγιης ανταγωνισμος. στην PC πλατφορμα ομως η κατασταση ειναι χειροτερη διοτι το Steam ειναι μονοπωλιο. και μπορει οι μεγαλοι publishers να θελουν να απομακρυνθουν απο αυτο με τις δικες τους υπηρεσιες διανομης, το ιδιο δεν ισχυει και για τους μικρους/μεσαιους ανεξαρτητους publishers. χρειαζεται να υπαρχει μια εναλλακτικη προταση, και αυτην φερνει η EPIC. το να θα πιασει ομως, θα δειξει το μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα