Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός σίγουρα κάνει καλό γιατί έχουμε περισσότερες επιλογές αλλά στο συγκεκριμένο θέμα η αλήθεια είναι ότι όντως έχει κουράσει....

2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Αυτοί τρώγονται μεταξύ τους ρε. Θα τους φάει όλους για πλάκα η Microsoft με το store της.

Πολύ χαζό το κάθε studio να έχει το store της. Ο χρήστης δεν θέλει 20 διαφορετικά launchers στο pc του.

Άμα πάνε όλοι ms store θα είναι θετική εξέλιξη πιστεύω.

Η Microsoft στο Store της (Για τα Windows 10) έχει μόνο τα παιχνίδια που φτιάχνουν τα MS Studios και ελάχιστα Third Party. Η MS δεν μπορεί να κάνει καλύτερη προσφορά στους Developers από ότι η Epic Games όποτε δεν πρόκειτε να δούμε δούμε ποικιλία στο MS Store των Windows 10.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άν και ειμαι φανατικός του steam όπως οι περισσότεροι δεν με χαλάει και αλλη μια καινούργια υπηρεσία αν εχει να δώσει καλά παιχνιδάκια.

Προσωπικά δεν με πηράζει να εχω και 2 και 3 launcher αλλα και 1 , το θέμα ειναι τα παιχνίδια , και για καινούργια υπηρεσία 2 παιχνιδάκια ειναι πολύ καλα που έχει και με ενδιαφέρουν , πιστεύω σιγά σιγά θα εμπλουτιστεί

Δημοσ.

Δεν είναι βλάκες στην EPIC. Ξέρουν ότι δύσκολα θα αλλάξει ο πελάτης Store και είναι κάτι φυσιολογικό. Σε εμάς το "τυράκι" είναι τα free games και το υποτιθέμενο curation (στο οποίο το steam τα σκάτωσε εδώ που τα λέμε) - η "φάκα" όμως είναι στους devs με τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Case in point: https://rebel-galaxy.com/rebel-galaxy-outlaw-launching-on-epic-games-store-qa/ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, fytotech είπε

Netflix. Γαμώ τις υπηρεσίες.

Μοιράστηκε σε εκατόν πενήντα streaming services.

Αποτέλεσμα; Πειρατεία.

Συνδρομητική τηλεόραση. Τέλεια  υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις. Μοιράστηκε στα δύο το αθλητικό περιεχόμενο.

Αποτέλεσμα; Πειρατεία.

Steam. Άψογα παιχνίδια, σε καλή τιμή.

GoG, Epic games κλπ.

Μαντέψτε το αποτέλεσμα.

Η πειρατεία υπάρχει γιατί υπάρχει πρόβλημα στο να σου δίνουν αυτό που θες μαζεμένα.

Τρανό παράδειγμα οι μουσικές υπηρεσίες.

Έχω συνδρομή σε Netflix, Deezer και κοντά στα 200 παιχνίδια στο steam (τα περισσότερα AAA).

Αλλά πραγματικά. Όταν με φτάνουν στα όρια να πρέπει να αλλάζω πολλά πολλά, το μόνο που κάνουν είναι να με οδηγούν στην πειρατεία. 

"Η πειρατεία δεν είναι οικονομικό θέμα. Είναι θέμα ποιότητας της υπηρεσίας."

Gaben. 

Δεν ειναι σωστη η συγκριση καθοτι τα Steam, GOG, κτλ δεν ειναι συνδρομητικες υπηρεσιες. Οnline μαγαζια ειναι στην ουσια απο οπου αγοραζεις τα παιχνιδια σου. Το μονο που αλλαζει πλεον ειναι οτι θες μια ντουζινα game clients εγκατεστημενους στο PC σου.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά θετικό ότι μπαίνει ανταγωνισμός απέναντι στο steam. Μακάρι να μπορέσουν να ανταποκριθούν. Δεν έχω πρόβλημα με τους πολλούς clients και δεν με ενδιαφέρει η library. Με ενδιαφέρουν οι τιμές, οι προσφορές, η υποστήριξη, η ασφάλεια και απλά να παίζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα προτιμώ το gog λόγω φιλοσοφίας και drm free. Όμως όταν το steam έχει αρκετά καλύτερες τιμές, τότε ενδίδω. Για να δούμε πως θα τα πάει η epic, φαίνεται να κάνει καλά ανοίγματα και στους gamers αλλά και στους devs. Θα τους στηρίξω αν είναι "σοβαροί".

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Αυτοί τρώγονται μεταξύ τους ρε. Θα τους φάει όλους για πλάκα η Microsoft με το store της.

Πολύ χαζό το κάθε studio να έχει το store της. Ο χρήστης δεν θέλει 20 διαφορετικά launchers στο pc του.

Άμα πάνε όλοι ms store θα είναι θετική εξέλιξη πιστεύω.

Ουτε με σφαίρες. Το ms store είναι ενα ανέκδοτο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, peterako είπε

Ουτε με σφαίρες. Το ms store είναι ενα ανέκδοτο.

Ο Phil Spencer δηλωσε προσφατα οτι ηδη εργαζονται για να το βελτιωσουν και να το κανουν πιο gaming friendly.

Δημοσ.

Συμφωνα με τα σχόλια, κανενας δεν είναι πειρατής. Αναγκάζονται ομως ολοι γιατι είναι πολύ ζόρικο να κανεις 1 κλικ να κλείσεις το Steam και ενα κλικ να ανοιξεις το GoG. Δηλαδη να δώσω 50 ευρω για παιχνιδι μπορώ. Αλλά οχι να πρεπει να κανω και 2 κλικ. Αυτο, η ψυχή μου δεν το ανεχεται. Pirate Bay for life

Δημοσ.

εγω παντως εχω φτιαξει ενα batch με ολους τους clients. το τρεχω μια φορα τον μηνα να κανω update στα παντα, και ξενοιασα. 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε

Συμφωνα με τα σχόλια, κανενας δεν είναι πειρατής. Αναγκάζονται ομως ολοι γιατι είναι πολύ ζόρικο να κανεις 1 κλικ να κλείσεις το Steam και ενα κλικ να ανοιξεις το GoG. Δηλαδη να δώσω 50 ευρω για παιχνιδι μπορώ. Αλλά οχι να πρεπει να κανω και 2 κλικ. Αυτο, η ψυχή μου δεν το ανεχεται. Pirate Bay for life

ειναι θεμα λογικης. αμα το πειρατικο ειναι πιο καλο, θα παω να πληρωσω κι απο πανω? βλεπε ubisoft και τα προβληματα που χε με drm (εχει ακομα αραγε? σταματησα να ασχολουμε απο χρονια). το steam ειναι μεγαλη ευκολια, και λογο αυτου εχω σταματησει τη πειρατια κι ας μη το πιστευεις

50 ευρω για παιχνιδι? εγω τη βγαζω με παιχνιδια του 10ευρου και bundles, με ενα οριο 100-150 ευρω το χρονο. αργεις λιγο να παρεις ΑΑΑ παιχνιδια μ αυτο το τροπο διοτι θελει να περασουν 2+ χρονια, αλλα τουλαχιστο δεν εχουν πλεον 1.000.000 bugs :P

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Istros είπε

Ο ανταγωνισμός είναι θετικός για τον καταναλωτη.Ευγε!

Παιχνίδια σκουπίδια. Δεν κάνει πάντα καλό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

Ο Phil Spencer δηλωσε προσφατα οτι ηδη εργαζονται για να το βελτιωσουν και να το κανουν πιο gaming friendly.

ε αφού το δήλωσε αλήθεια θα είναι. "λεφτά υπάρχουν".

1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

ειναι θεμα λογικης. αμα το πειρατικο ειναι πιο καλο, θα παω να πληρωσω κι απο πανω? βλεπε ubisoft και τα προβληματα που χε με drm (εχει ακομα αραγε? σταματησα να ασχολουμε απο χρονια). το steam ειναι μεγαλη ευκολια, και λογο αυτου εχω σταματησει τη πειρατια κι ας μη το πιστευεις

50 ευρω για παιχνιδι? εγω τη βγαζω με παιχνιδια του 10ευρου και bundles, με ενα οριο 100-150 ευρω το χρονο. αργεις λιγο να παρεις ΑΑΑ παιχνιδια μ αυτο το τροπο διοτι θελει να περασουν 2+ χρονια, αλλα τουλαχιστο δεν εχουν πλεον 1.000.000 bugs :P

εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα με ubi, αν και διάβασα αρκετούς/ες να έχουν, και πήρα και τα assassin's creed τα 2 τελευταία με τα 4 drm την πρώτη βδομάδα το ίδιο και το primal και το 5.

Δημοσ.

οταν θα παρεχουν σερβερς και online υπηρεσιες που μπορουν να ανταπελξεθουν σε αυτην την  stand alone κατάσταση που θελουν να νε τοτε ισως τους προτιμισει ο κοσμος. παραδειγμα παρτε απτο ea και την ubishit . νατανε μονο τα παιχνιδια τους σκατα? οχι δυστηχως ειναι και οι σερβερς τους. τραβατε δωστε το 30% στο steam γιατι μονοι σας.... δεν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...