Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Προσφερθηκες να βοηθησεις, αλλα δεν βοηθησες χε τιποτα ουσιαστικο και οταν σου πα να το ψαξεις λιγο παραπανω μεχρι να το βρεις, δε ηθελες να αφιερωσεις χρονο γιατι ειπες οτι στο ατα κατω δεν κερδιζεις τιποτα.

Το προβλημα τελικα στο httpd.conf το βρηκα μομος μου.

Κάποιος προσφέρθηκε να αφιερώσει τον δικό του χρόνο να σε βοηθήσει. Του οφείλεις, στο ελάχιστο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καλοσύνη του. Ανεξάρτητα από το αν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που επιθυμούσες. Αν έχεις υψηλές απαιτήσεις να έχεις έτοιμο και το ανάλογο μπάτζετ. Έτσι λειτουργεί ο "Επαγγελματισμός".

• Like 4
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, randomcat είπε

Ά όντως έχει servers που τρέχουν; Εγώ πίστευα ότι το σάιτ και το thread ήταν τρολλιά 🤣

Είναι παλιός ο thessalonik. Μας επισκεπτόταν συχνά πυκνά στο Linux όταν έφτιαχνε το τωρινό site:

Επεξ/σία από pmav99
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Κάποιος προσφέρθηκε να αφιερώσει τον δικό του χρόνο να σε βοηθήσει. Του οφείλεις, στο ελάχιστο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καλοσύνη του. Ανεξάρτητα από το αν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που επιθυμούσες. Αν έχεις υψηλές απαιτήσεις να έχεις έτοιμο και το ανάλογο μπάτζετ. Έτσι λειτουργεί ο "Επαγγελματισμός".

Τον ειχα εyχαριστησει που ασχοληθηκε λιγο μπαινοντας με ssh, αλλα στην ουσια δεν ειχε βρεθει ακρη στο προβλημα. Του ειπα μα ξαναδοκιμασει αλλα δεν ηεθελε να αφιερωσει περισσοτερο χρονο ή δεν γνωριζε. Και τελικακ ψαχνοντας πολυ βρηκα τη λυση μονος μου.

Γενικα εδω μεσα περισσοτερη μπαινουν για να γραψουν τα ειρωνικα τους σχολια, παρα για να βοηθησουν ουσιαστικα. Μονο εξυπναδες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@thessalonik Επέτρεψε μου να είμαι καυστικός αν και απεχθάνομαι το flamewar.

Το εν λόγο ζήτημα που διαπραγματεύεσαι είναι προϊόν χρόνου, αφιέρωσης και μελέτης που πρέπει για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα να αφιερώσεις χρόνο και προαιρετικά χρήμα. Το να διατηρείς ένα hosting χρειάζεται ένα επαγγελματικό team το οποίο ΚΟΣΤΙΖΕΙ. Πχ. ένα security engineer με μεταπτυχιακό από ΠΑΠΕΙ ίσως να έχει ξοδέψει τουλάχιστον 5.000€ σε δίδακτρα του Παν/μιου ακόμα και ένας που αποφοίτησε από ΤΕΙ έστω και 1 ευρώ θα το έχει ξοδέψει να εισιτήρια για πήγαινε έλα στην σχολή. (1 το κρατούμενο)

Βάση του σχολίου (2 τα κρατούμενα):

Στις 13/12/2018 στις 8:40 ΜΜ, thessalonik είπε

Μπορει καποιος να μου κανει την εξωτερικη σελιδα να μοιαζει επαγγελματικη δωρεαν και εγω να το συνεχισω απο κει και περα?

Ζητάς τσάμπα εργασία από άτομα τα οποία αφιερώνουν χρόνο και ίσως και χρήμα για να φτάσουν σε ένα Α επίπεδο. Άρα όπως και να έχει ή θα πληρώσεις σε χρόνο ή θα πληρώσεις σε χρήμα ή και τα 2. Άρα η λύσεις είναι:

1. Πληρώνεις έναν επαγγελματία.
  2. Αφιερώνεις χρόνο να δεις τι σου λείπει, ίσως να πληρώσεις και κάποιο σεμινάριο / μάθημα.
  3. Η βρίσκεις έναν που να σου κάνει ότι κάνει τσαμπέ αλλά σε κάθε site θα έχει τουλάχιστον 2 Ad slots + Javascript miner για πάντα. (Άρα τον πληρώνεις με resources με το να σε εκμεταλεύετε.)

Ευελπιστώ να είμαι κατανοητός. Ακόμα και και Theme να πάρεις γι αυτό που θες, κοστίζει:  http://preview.themeforest.net/item/arka-host-whmcs-hosting-shop-corporate-theme/full_screen_preview/12774797

Άρα καλύτερα να ανοίξεις το πορτοφόλι σου η και τα μάτια σου και να μάθεις τεχνολογίες.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν διαφωνω με αυτα που λες. Θα στησω ενα WordPress μαζι με ενα free hosting theme και θα πειραξω τα δεδομενα. Αν δεν πετυχεια τα αφηνω οπως ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Γενικα εδω μεσα περισσοτερη μπαινουν για να γραψουν τα ειρωνικα τους σχολια, παρα για να βοηθησουν ουσιαστικα. Μονο εξυπναδες....

Τότε μην σπαταλάς τον χρόνο σου με "εξυπνάδες". Αγοράζεις ένα template, κάνεις μια εγκατάσταση wordpress, κάνεις κάποιες προσαρμογές,  και σε 2 ή 3 μέρες το πολύ θα έχεις τελειώσει. Και θα έχεις πετύχει αυτό που θέλεις επενδύοντας τον δικό σου χρόνο. Μη μου πεις ότι ο χρόνος σου είναι τόσο πολύτιμος που δεν μπορείς να τον σπαταλήσεις στην "Επαγγελματική" σελίδα σου;

Πέρα από αυτά με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίον υποτιμάς τις προσπάθειες ενός ατόμου που σου πρόσφερε βοήθεια.

"Ασχολήθηκε λίγο"

"Δεν βρήκε άκρη"

"Δεν γνώριζε"

"Δεν ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο"

Τα λες αυτά λες και έχει ο κόσμος όλος την υποχρέωση να εξυπηρετήσει την τσαμπατζίδικη αφεντιά σου. Μη μου κλαίγεσαι λοιπόν για τα ειρωνικά σχόλια. Και λίγα σου είπαν! 

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
  • Like 4
Δημοσ.

Μην μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα. Δεν ειπα οτι ο κοσμος εχει την υποχρεωση να μου διορθωσει το προβλημα, σαφως και οχι.

Ο φιλος μομος του προσφερθηκε μεν, αλλα απο την αλλη δε προσπαθησε αρκετα για να το φτιαξει, πιο πολυ μπκηε να δει τι συμβαινει.

Και οσο για το τζαμπα, ναι αν καποιος ξερει ας κανει και κατι απλο δωρεαν, δεν ειναι απαραιτητο να πληρψνουμε τα παντα και τους παντες για μια μικρη εξυπηρετηση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thessalonik είπε

ας κανει και κατι απλο δωρεαν, δεν ειναι απαραιτητο να πληρψνουμε τα παντα και τους παντες για μια μικρη εξυπηρετηση

Φτιαξε μου εναν shared και δωστον μου δωρεαν για 6 μηνες

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Predatorkill είπε

Φτιαξε μου εναν shared και δωστον μου δωρεαν για 6 μηνες

Κανε μου μια απλη ελκυστικη σελιδα παρουσιασης και θα σου ανοιξω αccount για 6μηνες στον server.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισο γιατι μας μπερδεψες, πιο πανω λες ας κανει κατι καποιος τσαμπα χωρις ανταλαγμα, και τωρα ζητας ανταλαγμα ρε κωλοτουμπα;

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Μην μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα. Δεν ειπα οτι ο κοσμος εχει την υποχρεωση να μου διορθωσει το προβλημα, σαφως και οχι.

Ο φιλος μομος του προσφερθηκε μεν, αλλα απο την αλλη δε προσπαθησε αρκετα για να το φτιαξει, πιο πολυ μπκηε να δει τι συμβαινει.

Και οσο για το τζαμπα, ναι αν καποιος ξερει ας κανει και κατι απλο δωρεαν, δεν ειναι απαραιτητο να πληρψνουμε τα παντα και τους παντες για μια μικρη εξυπηρετηση.

Well θα ξαναγίνω καυστικός, το εν λόγο άτομο έκανε ότι μπορούσε ΔΩΡΕΑΝ είτε ήξερε είτε όχι και προσφέρθηκε με την καλή καρδιά να βοηθήσει. Και εγώ ρωτώ στο forum διάφορα αλλά εαν δεν λάβω από εδώ ικανοποιητική απάντηση τουλάχιστον δεν προσβάλλω τον άλλον. Ρωτώ και αλλού ή παράλληλα παλεύω για την λύση.

Ακόμη να είσαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ γι αυτό που μπόρεσε όσο μπόρεσε, έστω που πήρε access για να δει το πρόβλημά σου, ξέρεις το να εντοπίσεις το πρόβλημα είναι η μίση λύση. Εάν έκανε εσκεμμένα και εκούσια ζημιά, τότε το αλλάζει το πράγμα, αλλά μπήκε και πήγε να σε βοηθήσει ΔΩΡΕΑΝ. Άρα αυτό που κάνεις είναι αχαριστία και Bossiliki σε άτομα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ σου.

Ναι μες είμαι τρίτος ΑΛΛΑ θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους συμφορουμίτες και ζητώ να σταματήσει αυτό το flamewar ΑΜΕΣΑ. Είναι άσκοπη σπατάλη χώρου στους servers του Insomnia το να γεμίζουμε τέτοιου είδους σχόλια. Και ξέρεις @thessalonik καμιά φορά δεν χρειάζεται να πληρώσεις αλλά μπορείς να πεις ένα ευχαριστώ, και αυτό δωρεάν είναι.

Τέλος η συμπεριφορά κατ εμέ όσο και δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω άλλα άτομα με εξοργίζει λόγο ότι @thessalonik δείχνει μια εικόνα ενός τσαμπατζή, κακοπληρωτή εργοδότη, ατόμου που θέλω να τον εκμεταλευτώ από εκδίκηση για να του πάρω μέχρι και το τελευταίο cent.

22 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Μην ενοχλείστε από εμένα

giphy.gif

Carry on

E δώσε και σε μένα όχι μόνο εσύ να μας φας όλα τα popcorn.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λαθος καταλαβες. Που την ειδες την κωλοτουμπα?

Αναδιατυπωνω.

Αν καποιος απο την καλη του την καρδια θελησει να με βοηθησει φτιαχνοτνας μου ΜΙΑ μονο σελιδα παρουσιασης, εγω για να τον ευχαριστησω θα του ανοιξω απο μερια μου ενα shell account στον server διαρκειας 6 μηνων.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Είχε δηλαδή την υποχρέωση να προσπαθήσει περισσότερο! Τι και αν είχε και τις δικές του τις δουλειές; Τι και αν δεν του έμενε περισσότερος χρόνος;

Έπρεπε να τα αφήσει όλα για να ικανοποιήσει εσένα. Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου φίλε!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...