Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/12/2018 στις 10:58 ΠΜ, thessalonik είπε

Να το κανω να μοιαζει επαγγελματικο δεν μπορω, δεν εχω τετοιες γνωσεις HTML + CSS.

Αν εχει διαθεση και λιγο χρονο καποιος μπορω να του δωσω προσβαση να ανεβασει κατι αξιολογο.

Το upstack, upwork, freelance... είναι γεμάτα με άτομα που έχουν και τις γνώσεις και την διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Που είναι το πρόβλημα;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου κανει την εξωτερικη σελιδα να μοιαζει επαγγελματικη δωρεαν και εγω να το συνεχισω απο κει και περα?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Μπορει καποιος να μου κανει την εξωτερικη σελιδα να μοιαζει επαγγελματικη δωρεαν και εγω να το συνεχισω απο κει και περα?

Όχι μόνο επαγγελματική αλλά και δωρεάν!  Γιατί; Επειδη είσαι καλό παιδί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, thessalonik είπε

α) Μπορει να ειναι μιση ωρα δουλεια

β) Οικονομικη στενοτητα

Ζητάς να σου φτιάξει κάποιος δωρεάν την "επαγγελματική" σελίδα από όπου θα πουλάς web design για 300 ευρώ και βάλε; 

superad.png

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
Δημοσ.

Τα λεφτα αυτα ειναι του σχεδιαστη , οχι δικα μου, εγω μονο την φιλοξενια κανω.

Ακομη καιγ ια την δικη μου σελιδα πρεπει να τον πληρωσω.

Τελοσπαντων ρε παιδια ειπα μηπως ειχε κανεις την καλη διαθεση και ηεξερε λιγο wordpress να βοηθησει. Αν δεν θελετε δεν πειραζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Τα λεφτα αυτα ειναι του σχεδιαστη , οχι δικα μου, εγω μονο την φιλοξενια κανω.

Ακομη καιγ ια την δικη μου σελιδα πρεπει να τον πληρωσω.

Τελοσπαντων ρε παιδια ειπα μηπως ειχε κανεις την καλη διαθεση και ηεξερε λιγο wordpress να βοηθησει. Αν δεν θελετε δεν πειραζει.

Αν θέλεις επαγγελματική και πλήρως λειτουργική σελίδα από όπου θα πουλάς hosting μιλάμε για τουλάχιστον 2 εβδομάδες δουλειά. Αν θέλεις μόνο στατικές σελίδες οπού παρουσιάζεις τα πακέτα/υπηρεσιες σου και έχεις και μια φόρμα επικοινωνίας μιλάμε για τουλάχιστον 2 μέρες δουλειά. Θα σου πάρει ώρες απλά για να επικοινωνήσεις το τι ακριβώς οραματίζεσαι.  Αν νομίζεις ότι μια "επαγγελματική" σελίδα φτιάχνεται σε μισή ώρα μην ασχολείσαι καθόλου με το ίντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω μεν αλλα επισης υπαρχει η εκδοχη να στησει καποιος ενα Wordpress με ενα web hosting theme στο οποιο θα αναφερει τα πακετα φιλοξενιας. Αυτο δεν θελει πολυ κοπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Συμφωνω μεν αλλα επισης υπαρχει η εκδοχη να στησει καποιος ενα Wordpress με ενα web hosting theme στο οποιο θα αναφερει τα πακετα φιλοξενιας. Αυτο δεν θελει πολυ κοπο.

Δεν ξέρεις πώς να το κάνεις αλλά είσαι βέβαιος ότι "δεν θέλει πολύ κόπο"! H εγκατάσταση wordpress μπορεί να γίνει ρεαλιστικά μέσα σε μισή ώρα αλλά μπορεί να σου φάει και 5 ή 6 ώρες. Ακολούθησε τις οδηγίες και εγκατάστησε το στο server σου. Υπάρχουν και επαγγελματικά templates για αυτό που θέλεις να κάνεις. Όπως αυτό: 

http://preview.themeforest.net/item/cloudy-7-hosting-service-whmcs-wordpress-theme/full_screen_preview/22648412

Αφιερώνεις δυο, τρεις μέρες από τον δικό σου χρόνο και 50 ευρώ για ένα καλό template και κάνεις την δουλειά σου. Μην περιμένεις να σου τα κάνει κάποιος στο τσάμπα. Ξεκίνα τώρα και σε 3 μέρες θα λες με περηφάνια:  

What is now proved was at first only imagined! 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, thessalonik είπε

Πριν απο λίγο καιρό είδα ...νομίζω γελοιογραφία...που κάποιο "αφεντικό" έλεγε για τον προγραμματιστή.."μα καλά μας πήρε 1000€" για 10 λεπτά δουλειά...και η απάντηση του προγραμματιστή ήταν "απο πίσω απο τα 10 λεπτά κρύβονται 10 χρόνια διάβασμα - εμπειρία"....οπότε άλλο να κάνουμε μια ερώτηση και να παίρνουμε μια πρώτη αρχή και άλλο να ζητάμε κάτι σαν και αυτό που ζητάς...εγώ θα προτείνω κάτι άλλο...να ζητήσεις κάποιος να σου φτιάξει μια σελίδα δωρεάν όπως την θες αλλα και εσύ να του παρέχεις Web Hosting π.χ δωρεάν για πάντα αφού θες να αποφύγεις την "πληρωμή"...ουσιαστικά μια κατάσταση του "το ένα χέρι νίβει το άλλο"...

Και φυσικά υπάρχει και ο νόμος "ότι πληρώσεις παίρνεις"...

Και επίσης μην ξεχνάμε ότι η "τσιγγουνιά" πάντα πληρώνεται στον χώρο...δεν θα ξεχάσω ποτέ μια χαζή περίπτωση με κάποιον "εξυπνάκια"...έκανε μια βλακεία και έπαθε μια χοντρή "ζημιά" στον SAN  ....αν θυμάμαι καλά έγγραφε : " η εταιρεία απλώς δεν δουλεύει γιατι δεν λειτουργεί το SAN"...η γενική μου φιλοσοφία  είναι ότι αν έχεις πάρει "φωτιά" τότε πληρώνεις όσο όσο για να την σβύσεις...η  σύσταση μου ήταν να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία του SAN (ήταν και κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο...είχε ποστάρει το πρωί και η 1η απάντηση ήταν η δικιά μου το βράδυ...σαν απλή σύσταση καθώς δεν είχα ξανακούσει για κάτι παρόμοιο)....αυτός "προσβλήθηκε" ...μου έκανε αναφορά στους Mod για ανάρμοστη σύσταση και τα λοιπά...4 μέρες μετά η ζημιά δεν είχε αποκατασταθεί.....είπα να γράψω στο CEO του για να ξέρει τι βλάκα άνθρωπο έχει στην δούλεψη του ..αλλά ...

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία ο "κύριος" Thessalonik ψάχνει κοροιδα.

Πριν κάποιους μήνες προσφέρθηκα να του προσφέρω δωρεάν κάποιες υπηρεσίες για κάποια web sites που φιλοξενούσε μέσω ssh προσβασης και αφού έκανα κάποιες αρκετές βελτιώσεις στον apache server του στο τέλος αντι για τουλάχιστον ένα ευχαριστώ που τα site του γίναν ασφαλέστερα και πιο αποκρίσιμα μου είπε:

"E και τι έγινε δεν έκανες τίποτα εσυ όλα εγώ τα κανα..."

Επεξ/σία από mad-proffessor
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Προσφερθηκες να βοηθησεις, αλλα δεν βοηθησες χε τιποτα ουσιαστικο και οταν σου πα να το ψαξεις λιγο παραπανω μεχρι να το βρεις, δε ηθελες να αφιερωσεις χρονο γιατι ειπες οτι στο ατα κατω δεν κερδιζεις τιποτα.

Το προβλημα τελικα στο httpd.conf το βρηκα μομος μου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Προσφερθηκες να βοηθησεις, αλλα δεν βοηθησες χε τιποτα ουσιαστικο και οταν σου πα να το ψαξεις λιγο παραπανω μεχρι να το βρεις, δε ηθελες να αφιερωσεις χρονο γιατι ειπες οτι στο ατα κατω δεν κερδιζεις τιποτα.

Το προβλημα τελικα στο httpd.conf το βρηκα μομος μου.

Χικ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...