Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 € ΜΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΘΕΛΩ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ DDR3 RAM ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ HARDWARE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ GAMING BUILD ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ SSD ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Αφου διαβασα αυτα που εγραψες : αρχικα στειλε τις μνημες,μετα πας σε ενα build με 2600,asrock B450pro,ripjawsV 16GB κατω απο 500 βγαινει

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

Αφου διαβασα αυτα που εγραψες : αρχικα στειλε τις μνημες,μετα πας σε ενα build με 2600,asrock B450pro,ripjawsV 16GB κατω απο 500 βγαινει

εχεις να προτεινεις απο που να τα αγορασω αυτα ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 3DJIN είπε

Αντί για τις RipV καλύτερα τις SniperX.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να πάρεις αν κρατήσεις την 550, δε θα δεις προκοπή. Είναι κάρτα για esports και low/medium 1080p gaming. Επίσης νέο build και ddr3 δε πάνε μαζί, εδώ περιμένουμε σε 1-2 χρόνια και ddr5.

Κάνε οικονομία και όταν θα έχεις στο σύνολο περισσότερα χρήματα, κάνε post εδώ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2018 στις 5:14 ΜΜ, Klaus38 είπε

εχεις να προτεινεις απο που να τα αγορασω αυτα ?

Διάβασε και τα σχετικά θέματα για τον προτεινόμενο επεξεργαστή. Τα  bios updates , τι είναι το agesa , τα σχετικά με προτιμήσεις σε μνήμες κτλ , τα στοιχεία του προσωπικού κάθε εταιρίας κατασκευαστή μητρικών αφού υπάρχει καθημερινή ανταλλαγή email με αυτούς κτλ .

Επεξ/σία από Dr_73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...