Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δίσκο ssd

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.. Έχω έναν ssd samsung 850 evo 250gb. Τον αγόρασα πριν 6-7 μήνες.

Έχω περάσει τα windows 10.

έχω μερικούς φακέλους με τα setup διάφορων προγραμμάτων.. ΄όταν πάω να ανοίξω έναν τέτοιο φάκελο ο υπολογιστής κολλάει για 20 δευτερόλεπτα και μετά μου εμφανίζει τα προγράμματα.

Δοκίμασα να βάλω ένα μικρό πρόγραμμα σε έναν φάκελο και κάνει το ίδιο.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγω αυτούς τους φακέλους.

Στα windows 7 με μηχανικό δίσκο και με τους ίδιους φακέλους δεν μου το κάνει.

Τι μπορεί να φταίει?

Χωρίς τίτλο.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Antivirus έχω μόνο αυτό των windows..

Ανοίγω τον φάκελο περιμένω πόση ώρα να ξεκολλήσει. Μετά μπαίνει κανονικά όσες φορές και αν ανοίξω τον φάκελο.

Αν όμως μετά απο μισή ώρα πάω να μπω στον φάκελο τότε κάνει το ίδιο.

Δοκίμασε να μετατρέψεις/συμπιέσεις σε zip ή rar ή 7z τα exe αρχεία (αν θέλεις, τα κάνεις όλα ένα μεγάλο συμπιεσμένο αρχείο)· αφού το κάνεις αυτό, διάγραψε τα exe αρχεία ώστε να μείνουν μόνο τα συμπιεσμένα και δες αν καθυστερεί  και πάλι. Αν όχι, η αιτία προφανώς είναι ο έλεγχος που κάνει το antivirus στα εκτελέσιμα αρχεία· αν καθυστερεί και πάλι, κάτι άλλο φταίει.

19 λεπτά πριν, accipio είπε

Δοκίμασε να μετατρέψεις/συμπιέσεις σε zip ή rar ή 7z τα exe αρχεία (αν θέλεις, τα κάνεις όλα ένα μεγάλο συμπιεσμένο αρχείο)· αφού το κάνεις αυτό, διάγραψε τα exe αρχεία ώστε να μείνουν μόνο τα συμπιεσμένα και δες αν καθυστερεί  και πάλι. Αν όχι, η αιτία προφανώς είναι ο έλεγχος που κάνει το antivirus στα εκτελέσιμα αρχεία· αν καθυστερεί και πάλι, κάτι άλλο φταίει.

Τα συμπίεσα και πράγματι σταμάτησε να κολλάει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω σε εξαίρεση αυτούς τους φακέλους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...