pavloa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα.. Έχω έναν ssd samsung 850 evo 250gb. Τον αγόρασα πριν 6-7 μήνες. Έχω περάσει τα windows 10. έχω μερικούς φακέλους με τα setup διάφορων προγραμμάτων.. ΄όταν πάω να ανοίξω έναν τέτοιο φάκελο ο υπολογιστής κολλάει για 20 δευτερόλεπτα και μετά μου εμφανίζει τα προγράμματα. Δοκίμασα να βάλω ένα μικρό πρόγραμμα σε έναν φάκελο και κάνει το ίδιο. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγω αυτούς τους φακέλους. Στα windows 7 με μηχανικό δίσκο και με τους ίδιους φακέλους δεν μου το κάνει. Τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ίσως το antivirus ελέγχει τα exe αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, accipio είπε Ίσως το antivirus ελέγχει τα exe αρχεία. Μόνο αυτό των windows έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Antivirus έχω μόνο αυτό των windows.. Ανοίγω τον φάκελο περιμένω πόση ώρα να ξεκολλήσει. Μετά μπαίνει κανονικά όσες φορές και αν ανοίξω τον φάκελο. Αν όμως μετά απο μισή ώρα πάω να μπω στον φάκελο τότε κάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε να μετατρέψεις/συμπιέσεις σε zip ή rar ή 7z τα exe αρχεία (αν θέλεις, τα κάνεις όλα ένα μεγάλο συμπιεσμένο αρχείο)· αφού το κάνεις αυτό, διάγραψε τα exe αρχεία ώστε να μείνουν μόνο τα συμπιεσμένα και δες αν καθυστερεί και πάλι. Αν όχι, η αιτία προφανώς είναι ο έλεγχος που κάνει το antivirus στα εκτελέσιμα αρχεία· αν καθυστερεί και πάλι, κάτι άλλο φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, accipio είπε Δοκίμασε να μετατρέψεις/συμπιέσεις σε zip ή rar ή 7z τα exe αρχεία (αν θέλεις, τα κάνεις όλα ένα μεγάλο συμπιεσμένο αρχείο)· αφού το κάνεις αυτό, διάγραψε τα exe αρχεία ώστε να μείνουν μόνο τα συμπιεσμένα και δες αν καθυστερεί και πάλι. Αν όχι, η αιτία προφανώς είναι ο έλεγχος που κάνει το antivirus στα εκτελέσιμα αρχεία· αν καθυστερεί και πάλι, κάτι άλλο φταίει. Τα συμπίεσα και πράγματι σταμάτησε να κολλάει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω σε εξαίρεση αυτούς τους φακέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δες αυτό για προσθήκη εξαίρεσης στο Windows Defender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα