Agelos1976 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Έχω μητρικήgigabytex58 udr3 έχω μου βγάζει συνέχεια ερορ 0xc00000e9 και καλά ότι κάποια συσκευή διακοπεί όταν δούλευε η έπεσε και βγάζει συνέχεια αυτό δεν Μπουτάρει με τίποτα μνήμες καλές σκληροί καλοί κάρτα γραφικών καινούργια το πήγα σε έναν μάστορα και μου είπε μάλλον μητρική εσείς τι λετε
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Λέμε να βάλεις κανα κόμμα, καμιά τελεία και λοιπά σημεία στίξης. 3
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κανε στο bios load defaults ή κάνε του αναβαθμιση.
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 3:11 ΜΜ, Agelos1976 είπε Έχω μητρικήgigabytex58 udr3 έχω μου βγάζει συνέχεια ερορ 0xc00000e9 και καλά ότι κάποια συσκευή διακοπεί όταν δούλευε η έπεσε και βγάζει συνέχεια αυτό δεν Μπουτάρει με τίποτα μνήμες καλές σκληροί καλοί κάρτα γραφικών καινούργια το πήγα σε έναν μάστορα και μου είπε μάλλον μητρική εσείς τι λετε Καλησπέρα, δες τα πινάκια του σοκετ σε τι κατάσταση είναι.
akoinonitos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-fixing-error-0xc00000e9-on-windows-10/d5009c52-49ac-456c-9b78-4d6509fd0c77 ξεκινας απο εδω και βλεπεις Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από akoinonitos
Agelos1976 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Τα πινάκια εννοούμε την υποδοχή επεξεργαστή αν είναι αυτό είναι ανέπαφα και καθαρά Στις 8/12/2018 στις 5:20 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Λέμε να βάλεις κανα κόμμα, καμιά τελεία και λοιπά σημεία στίξης. Θα το κάνω στο υπόσχομαι Στις 8/12/2018 στις 6:23 ΜΜ, Crybal είπε Κανε στο bios load defaults ή κάνε του αναβαθμιση. Τα έκανα αλλά τίποτα
ΛεναΛενα Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καποια συσκευη του συστηματος σου υπολειτουργει ή ειναι ετοιμη να τα φτυσει....πρεπει να αποσυνδεσεις ολα τα περιφερειακα σου (εκτος απο ποντικι και πληκτρολογιο για ευνοητους λογους) και να προσπαθησεις να μπουταρεις απο καποιο usb stick...συνδεοντας ενα-ενα τα περιφερειακα σου και ελεγχοντας τα θα καταλαβεις ποιο εχει προβλημα ή θελει καλυτερους drivers...πχ αν επανασυνδεσεις το dvd σου και σου βγει παλι μνμ 0xc00000e9 τοτε ξερεις οτι το dvd σου δημιουργει το προβλημα....
Agelos1976 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα λοιπόν .το dvd είναι καινούργιο το τροφοδοτικό επίσης. Η κάρτα γραφικών καινούργια και αυτή.εχω μνήμες 12 gb 6x2 ,2 σκληρούς500gb και εναν ssd .εκανα update τα bios. λειτουργικό μάλλον δεν έχει, βάζω το dvd windows 10 και μετά από λίγο ερορ .κατέβασα τα windows σε usb αλλά δεν μπουταρει από το usb ενώ το βλέπει στο bios για να δούμε θα το παλέψω αύριο και θα σας πω ευχαριστώ Μόλις τώρα, Agelos1976 είπε Καλημέρα λοιπόν .το dvd είναι καινούργιο το τροφοδοτικό επίσης. Η κάρτα γραφικών καινούργια και αυτή.εχω μνήμες 12 gb 6x2 ,2 σκληρούς500gb και εναν ssd .εκανα update τα bios. λειτουργικό μάλλον δεν έχει, βάζω το dvd windows 10 και μετά από λίγο ερορ .κατέβασα τα windows σε usb αλλά δεν μπουταρει από το usb ενώ το βλέπει στο bios για να δούμε θα το παλέψω αύριο και θα σας πω ευχαριστώ Για τους drivers θα ήθελα να κάνω ενημέρωση αλλά δεν ξέρω πως αφού το pc δεν μπαίνει στα windows drivers μητρικής?
aorus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 To ποστάρισμα σου είναι συγκεχυμένο γράφεις ότι σου βγάζει ένα μύνημα και μετά ότι δεν μπουτάρει και μετά ότι το πήγες σε τεχνικό......... Αρχικά αν αυτό το μύνημα στο βγάζει σε bsod σημαίνει ότι το μηχάνημα μπουτάρει τουλάχιστον μέχρι το σημείο που ξεκινά να φορτώσει το λειτουργικό Αν δεν μπουτάρει ή δεν έχεις εικόνα ναι εκεί ψάχνεις διάφορα πράγματα Εφ΄όσον το πήγες σε τεχνικό και το κοίταξε και σου είπε τι φταίει και με δεδομένο οτι δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν εξ' αποστάσεως μέσα σε ένα φόρουμ Αν δεν σε κάλυψαν οι απαντήσεις του τεχνικού (ή σωστότερα αν δεν σου είπε αυτά που ήθελες να ακούσεις) μπορείς να το πάς σε κάποιον άλλο με την ανάλογη χρέωση φυσικά, τώρα το αν έχει νόημα εσύ το γνωρίζεις
Agelos1976 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, aorus είπε To ποστάρισμα σου είναι συγκεχυμένο γράφεις ότι σου βγάζει ένα μύνημα και μετά ότι δεν μπουτάρει και μετά ότι το πήγες σε τεχνικό......... Αρχικά αν αυτό το μύνημα στο βγάζει σε bsod σημαίνει ότι το μηχάνημα μπουτάρει τουλάχιστον μέχρι το σημείο που ξεκινά να φορτώσει το λειτουργικό Αν δεν μπουτάρει ή δεν έχεις εικόνα ναι εκεί ψάχνεις διάφορα πράγματα Εφ΄όσον το πήγες σε τεχνικό και το κοίταξε και σου είπε τι φταίει και με δεδομένο οτι δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν εξ' αποστάσεως μέσα σε ένα φόρουμ Αν δεν σε κάλυψαν οι απαντήσεις του τεχνικού (ή σωστότερα αν δεν σου είπε αυτά που ήθελες να ακούσεις) μπορείς να το πάς σε κάποιον άλλο με την ανάλογη χρέωση φυσικά, τώρα το αν έχει νόημα εσύ το γνωρίζεις Αν διαβάσεις παραπάνω έχω τον κωδικό ερορ να σε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα