Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν κανω λαθος το service της Aoc οπως και της Viewsonic ειναι η Alman http://www.alman.gr/el/ Η viewsonic ειναι η νεωτερη απο τις πιο πισω οθονες απο πλευρας παραγωγης και φαινεται να εχει και λιγο καλυτερο calibration γιαυτο και τα θετικα review. Τα αρνητικα που εχει ειναι η εμφανιση της και το ψιλο τραγικο menu(οπως και η τσιμπημενη τιμη που ειχε στην αρχη). Η Aoc ειχε το καλο οτι ηταν η χαμηλοτερη ολων αλλα απο service καλυτερα μην σου τυχει κατι.
mdd45 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν δεν κανω λαθος το service της Aoc οπως και της Viewsonic ειναι η Alman http://www.alman.gr/el/ Η viewsonic ειναι η νεωτερη απο τις πιο πισω οθονες απο πλευρας παραγωγης και φαινεται να εχει και λιγο καλυτερο calibration γιαυτο και τα θετικα review. Τα αρνητικα που εχει ειναι η εμφανιση της και το ψιλο τραγικο menu(οπως και η τσιμπημενη τιμη που ειχε στην αρχη). Η Aoc ειχε το καλο οτι ηταν η χαμηλοτερη ολων αλλα απο service καλυτερα μην σου τυχει κατι. στο τηλέφωνο που δοκίμασα να πάρω και βγαζει μνμ εκτός λειτουργίας... ίσως να ήταν παλιότερα?
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mdd45 είπε στο τηλέφωνο που δοκίμασα να πάρω και βγαζει μνμ εκτός λειτουργίας... ίσως να ήταν παλιότερα? Ποτε δοκιμασες να παρεις τηλεφωνο?
mdd45 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) νομίζω στις 26/11 και η msystems δεν την δίνει για service: 3 Έτη, επί τόπου αντικατάσταση από το κατασκευαστή (Advanced Swap), DOA 14 ημερών Πληροφορίες AOC: 0080049129216, AOC Service Email: [email protected] από ένα google review για ALMAN: "Επί μια εβδομάδα προσπαθούσα να έρθω σε επικοινωνια με την συγκεκριμένη εταιρία μιας και είναι ο επίσημος service provider για την AOC αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να βρω κανέναν ούτε από email ούτε τηλέφωνο. Αναγκάστηκα να μιλήσω απευθείας με AOC και να στείλω την οθόνη έξω γιατί έχουν πρόβλημα με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα." Δεν βλέπω φως..... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από mdd45
3DJIN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 ασε να βγαλει ακρη το msystems με την alman,κανε rma στο καταστημα και αμα αρχισουν τις δικαιολογιες με τη μια καταγγελια και πολυ κραξιμο οπου βρεις,ο νομος ειναι ξεκαθαρος οτι την εγγυηση την παρεχει ο retailer
mdd45 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Update: είμαι σε συνεννόηση με msystems.Πλέον έχει αλλάξει ο εισαγωγέας-αντιπρόσωπος της AOC στην Ελλάδα, γι αυτό και οι καθυστερήσεις με ενημέρωσαν. Έχει εγκριθεί όμως η αντικατάσταση του monitor, αλλα θέλει 10 μέρες να έρθει, παρότι εγώ θέλω μόνο αλλαγή το stand για να μην μπλέξω σε πιθανές bleeding και ips glow ιστορίες... Θα ξέρω τις επόμενες μέρες περισσότερα και θα κάνω νέο update. 1
@topos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Απο την μια πληρωσες για καινουργια και δεν θα επρεπε να εχει ελατωματα, απο την αλλη ειναι στην πισω πλευρα και σου εχει κατσει καλο panel. Εγω μαλλων δεν θα εμπαινα στην ταλαιπωρεια.. 1
paris hiotis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 καπιος ειπε σε ενα ποστ πιο πανω οτι σαν εμφανιση η viewsonic δεν εινε καλη,, θελω να πιστευω οτι καθενας το βλεπει με διαφορετικη πλευρα ετσι;; εγω βλέπω οτι η viewsonic σαν εμφανιση θεωρειτε καλυτερη απο τις αλλες που εγραψα πιο πανω. μπορει να μην εχει τον επιβλητικο χαρακτηρα της acer αλλα εινε διαφορετικα γουστα για τον καθενα συγνωμη Fulgore αλλα τι σε χαλαει στην εμφανιση της viewsonic;
devil-ji Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και σε μενα δεν αρεσει καθολου η εμφανιση της viewsonic (βλεπω κι εγω για οθονη με ιδια specs). Απορω τι το εβαλαν αυτο το αθλιο πρασινο. Ουτε κι εγω θα εμπαινα σε ταλαιπωρια για την πισω μερια της οθονης αν ηταν καλο το πανελ. Ουσιαστικα δεν το βλεπεις καθολου Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από devil-ji 1
paris hiotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε τι εινε αυτο που σε χαλαει στην εμφανιση της viewsonic ; η εμφανιση φιλε εινε υποκειμενικο σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι τι σε χαλαει στο πρασινο για να καταλαβω; αυτα εινε γουστα παντως φιλε η viewsonic εχει τα λιγοτερα προβληματα απο τις αλλες οθονες Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από paris hiotis
devil-ji Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 On 09/12/2018 at 21:26, Dantε said: To 19 λεγεται οτι θα βγαλει και η LG.Αναμονη...Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για αυτο τα εμαθα.Βγαζει και η acer τη VG0 σειρα που ειναι μεν με το ιδιο πανελ αλλα τελευταιο revision και απο οτι λενε δεν εχει τα προβληματα που ειχαν οι αλλες. Εχεις καμια πηγη, να ξερουμε ποτε περιπου το 19?
Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, devil-ji είπε Εχεις καμια πηγη, να ξερουμε ποτε περιπου το 19? http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/39.htm#panels_lgdisplay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις