Προς το περιεχόμενο

27" 1440p, 144Hz, IPS, G-Sync Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους

Απλά ήθελα  να πάρω  κάποια βοήθεια και απόψεις σχετικά με την καλύτερη οθόνη στην αγορά με βάση  των παραπάνω απαιτήσεων.

Έχω μια 1080 TI FTW3 και θα πρέπει να ψάχνω  για την αναβάθμιση από την τρέχουσα BenQ 24" 144Hz οθόνη μου.

Αφού είχα την γεύση  παίζοντας σε μια οθόνη  24  144Hz, δεν μπορώ να επανέλθω σε τίποτα πιο κάτω.

Επομένως, θα χρειαστω  κάτι που είναι:

1) 144 Hz & παραπάνω
(2) 27"
 3) 1440 p
4) G Sync 
5) κάτω από 700  ευρω δεν θα προτιμησω  οθονες

Μια τρέχουσα λίστα με τους υποψηφίες  οθόνες ενδιαφέρομαι αρκετά για:
-ΑΓΏΝ AOC AG271QG
-ASUS ROG Swift PG279Q
-Viewsonic XG2703-GS
-Dell S2716DG
-Acer XB271HU 

Οσοι  έχουν οποιαδήποτε εμπειρία με τις οθόνες που αναφέρονται παραπάνω;

Επεξ/σία από paris hiotis
  • Like 1
Δημοσ.

την αsus πρωτη επιλογη και την viewsonic  σαν δευτερη ( την οποια ειχα)

παιζει ρολο τι κομματι θα σου κατσει παντως .. 

Δημοσ.

Περαν της Dell οι αλλες 3 οθονες εχουν το ιδιο panel αρα διαλεγεις οποια εχεις προσωπικη προτιμηση εσυ οπως εμφανιση/εταιρεια κλπ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Τι σημαίνει αυτό;

Aναλογα πως θα εχει κατσει το πλαισιο της οθονης,εαν θα εχει και ποσο backlight bleed,αναλογα το πανελ ποσο glow θα εχει κτλ.

Γενικα το QC ειναι για τα πανηγυρια και για να πετυχεις σωστη οθονη η να χρειαστει πολλα ρμα η πολυ τυχη.

https://www.overclock.net/forum/44-monitors-displays/1715306-27-1440p-144hz-ips-g-sync-monitor.html

• Like 2
Δημοσ.

Το φαντάστικα ότι κάπου προς τα εκεί θα πήγαινε η απάντηση μιας και λίγο-πολύ έχω πέσει κι εγώ σε τέτοιες συζητήσεις.

Μα το ζήτημα όμως είναι αν ΟΝΤΩΣ όλα αυτά είναι τόσο έντονα και σημασίας που καθιστούν μια οθόνη 800 ευρώ να είναι ρίσκο ή απογοητευτική...

Δημοσ.

Ναι δεν αξιζει να δωσεις τοσα εαν δεν εχεις διαθεση και ταλαιπωρια δυστυχως.

Φαντασου οτι IPS 2K 144hz μονο ενα πανελ υπαρχει της AUO ολο και ολο και αυτο χρησιμοποιουν ολοι!

To 19 λεγεται οτι θα βγαλει και η LG.Αναμονη...Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για αυτο τα εμαθα.Βγαζει και η acer τη VG0 σειρα που ειναι μεν με το ιδιο πανελ αλλα τελευταιο revision και απο οτι λενε δεν εχει τα προβληματα που ειχαν οι αλλες.

Δημοσ.

Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι και μέχρι στιγμής καταλήγω στο επίμαχο, Asus PG279Q.

Έστω ότι πέφτει κανείς σε περίπτωση backlight bleed ή dead pixel ή glow, δε θα τον καλύψει η εγγύηση για αντικατάσταση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι και μέχρι στιγμής καταλήγω στο επίμαχο, Asus PG279Q.

Έστω ότι πέφτει κανείς σε περίπτωση backlight bleed ή dead pixel ή glow, δε θα τον καλύψει η εγγύηση για αντικατάσταση;

Λογικα ναι.Κατ εμε μονο απο αμαζον αγορα τετοια πραγματα που κανει τις αντικαταστασεις νερο.

Απο ελληνικο καταστημα αναθεμα και αν ξερουν τι ειναι το blb.

Τα dead pixel παντως ειναι στη πολιτικη της καθε εταιρειας.Δε ξερω αν καλυπτει πχ η asus μηδεν πιξελ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Λογικα ναι.Κατ εμε μονο απο αμαζον αγορα τετοια πραγματα που κανει τις αντικαταστασεις νερο.

Απο ελληνικο καταστημα αναθεμα και αν ξερουν τι ειναι το blb.

Τα dead pixel παντως ειναι στη πολιτικη της καθε εταιρειας.Δε ξερω αν καλυπτει πχ η asus μηδεν πιξελ.

Βρήκα αναλυτικά τι καλύπτει η ίδια η ASUS.

https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-SWIFT-PG279Q/HelpDesk_Warranty/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Viewsonic XG2703-GS ακουγονται  Tα καλυτερα λογια και τα  καλυτερα  reviews σε σχεση με τις αλλες οθονες παντως

φιλε αν διαβασεις σε  reviews το καλυτερο  QC  το εχει  η  Viewsonic XG2703-GS απο ολες τις αλλες

Επεξ/σία από paris hiotis
Δημοσ.

ξεκινηστε απο τη βαση οτι η τεχνολογια αυτη εχει καποια ελαττωματα που δεν προκειται να επιλυθουν.Μετα απολαυστε τις οθονες,ο φιλος εχει βαλει απο τις κορυφαιες οθονες του εμποριου  στα  link ,ας παρει μια και να την χαρει και να μην ψαχνει αυτο που ολοι γνωριζουμε για αυτα τα πανελ,δεν εχει νοημα

Δημοσ.

Πριν από 18 ημέρες αγόρασα από το msystems την AOC AGON AG271QG. Πολύ καλό monitor και μπορώ να πω πως ήμουν τυχερός ως προς το panel γιατί δεν βλέπω bleeding και ips glow που να με ενοχλεί ώστε να θέλω αντικατάσταση. Όμως το stand του μόνιτορ ήρθε χτυπημένο σε δύο σημεία και ειδικά σε ένα επιπλέον σημείο του έχει ένα εμφανές κακό κόψιμο από το εργοστάσιο, παρότι μια χαρα ήταν πακεταρισμένο. Μίλησα μέσω τηλ με την aoc (μόνο στα αγγλικά) και μου είπαν να στείλω email με το πρόβλημα. Εγώ θα ήθελα αντικατάσταση μόνο το stand και όχι το panel εφόσον μου κάνει μια χαρά και δεν θέλω να περιμένω να μου ξανάρθει και άλλο monitor. Μου είπαν μέσω τηλ ότι θα πρέπει να ανοίξω ticket μέσω email και να την στείλω όλη πακέτο. Τέλος πάντων ήταν μια συζήτηση χωρίς σειριακούς και λεπτομέρειες αλλά γενικά.

Έστειλα λοιπόν email αναλυτικό στο [email protected] με φωτογραφίες και όλα τα στοιχεία αναλυτικά  αλλά και μέσω της online φόρμας τους και όσο πήρατε εσείς απάντηση άλλο τόσο πήρα και εγώ....

Μίλησα με msystems 2 φορές, προώθησα την αλληλογραφία και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν μόλις έχουν κάτι να μου πουν από την AOC. Δεν έχω καμία ενημέρωση από πουθενά και απλά σήμερα ξαναέστειλα ένα email στην AOC.

Αυτά όσο αφορά τα service κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...