Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την περίπτωση που χρειαστεί RMA κάποια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών της EVGA. Επειδή από φέτος άλλαξαν την πολιτική τους και ουσιαστικά θέλουν και απόδειξη αγοράς από τον προηγούμενο αγοραστή , υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον ο δεύτερος κάτοχος εχει και την απόδειξη του αρχικού αγοραστή αλλά και το account που είχε γίνει registered η κάρτα , να γίνει η διαδικασία χωρίς ουσιαστικά να καταλάβει η εταιρεία πως δεν πρόκειται για τον αρχικό αγοραστή; Ζητάνε μήπως κάποιο άλλο αποδεικτικό;

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία, μέσα από το account μου, έκανα αίτημα για RMA. Μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς μόνο. Επιπλέον, πρέπει να έχεις ήδη κάνει register το προϊόν όταν το πήρες. Αφού κάνεις ένα αίτημα για RMA, μιλάς μαζί τους μέσω email και στο τέλος σου δίνουν πληροφορίες που να το στείλεις. Εγώ το έστειλα Γερμανία, με δικά μου έξοδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 4:43 ΜΜ, giorgos_di είπε

Από προσωπική εμπειρία, μέσα από το account μου, έκανα αίτημα για RMA. Μου ζήτησαν την απόδειξη αγοράς μόνο. Επιπλέον, πρέπει να έχεις ήδη κάνει register το προϊόν όταν το πήρες. Αφού κάνεις ένα αίτημα για RMA, μιλάς μαζί τους μέσω email και στο τέλος σου δίνουν πληροφορίες που να το στείλεις. Εγώ το έστειλα Γερμανία, με δικά μου έξοδα.

Την κάρτα σου την είχες αγοράσει καινούργια ή μεταχειρισμένη ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SaiNT_84 είπε

Την κάρτα σου την είχες αγοράσει καινούργια ή μεταχειρισμένη ;

Καινούρια αλλά όταν μίλησα μαζί τους μέσω mail, απο το λογαριασμο μου στο evga.eu, μου ζήτησαν μόνο την απόδειξη αγοράς της κάρτας από αυτούς. Οπότε θεωρώ πως δεν μπορούν να εξακριβώσουν αν την έχεις πάρει εσύ μεταχειρισμένη. 

Δημοσ.

Πως δεν μπορούν..''Βλέπουν'' τα στοιχεία που έχεις δώσει στον λογαριασμό αν αντιστοιχούν με τα στοιχεία της απόδειξης..Δεν ξέρω τι αλλαγές έγιναν, αλλά αν έχεις την απόδειξη και είσαι εντός εγγύησης, λογικά δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω μεταχειρισμένη eVGA από eBay. Και υπάρχει πιθανότητα να μην παραλάβω απόδειξη μαζί με την κάρτα ... Υπάρχει περίπτωση να μου βγει σε κακο ; Δηλαδή αν δεν έχω απόδειξη δεν θα μου την δεχτούν ; Πρέπει να τους ρωτήσω λογικά.. χμμμ..

Δημοσ.

Ζητάνε απόδειξη. Επίσης το γερμανικό παράρτημα της EVGA (αυτό που εξυπηρετεί ευρώπη) είναι ένα χάλι. 2 RMA την ίδια κάρτα απανωτά έκανα και μου στείλανε 2 κάρτες ελλατωματικές. Στο τέλος αντί 3ου RMA πήρα ένα τηλέφωνο το Amazon, απ'οπου αγόρασα την κάρτα. Σε 10 λεπτά μου κανόνισαν full refund, 6 μηνών κάρτα παρακαλώ.

Σημειωτέον ότι στο RMA της EVGA δεν σου στέλνουν καινούργια κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ktf είπε

Ζητάνε απόδειξη. Επίσης το γερμανικό παράρτημα της EVGA (αυτό που εξυπηρετεί ευρώπη) είναι ένα χάλι. 2 RMA την ίδια κάρτα απανωτά έκανα και μου στείλανε 2 κάρτες ελλατωματικές. Στο τέλος αντί 3ου RMA πήρα ένα τηλέφωνο το Amazon, απ'οπου αγόρασα την κάρτα. Σε 10 λεπτά μου κανόνισαν full refund, 6 μηνών κάρτα παρακαλώ.

Πως γίνετε μετά από 6 μήνες να σου δώσουνε Full Refund ?
Ποιο νούμερο πήρες ; απο ποια σελίδα ; FR ? UK ? DE ? IT ? 

Με ποια δικαιολογία ;

Επεξ/σία από SaiNT_84
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SaiNT_84 είπε

Πως γίνετε μετά από 6 μήνες να σου δώσουνε Full Refund ?
Ποιο νούμερο πήρες ; απο ποια σελίδα ; FR ? UK ? DE ? IT ? 

Με ποια δικαιολογία ;

Γιατι να μην γινεται.Αφου σου λεει οτι 2 φορες εκανε rma την καρτα και του στειλανε 2 φορες προβληματικη αρα λογικο ειναι στην περιπτωση αυτη να ζητησει επιστροφη χρηματων,γιατι δεν γινεται να μενει καθε 3 και λιγο χωρις καρτα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ktf είπε

Όταν χρειάστηκε να κάνω RMA την 1070 FTW μου, έστειλα πίσω τη δικιά μου και μου έστειλαν νέα σφραγισμένη..

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όταν χρειάστηκε να κάνω RMA την 1070 FTW μου, έστειλα πίσω τη δικιά μου και μου έστειλαν νέα σφραγισμένη..

Πριν μια εβδομάδα μιλούσα τηλεφωνικώς μαζί τους. Προσφέρθηκα μέχρι και να πληρώσω για να μου στείλουν καινούργια και έφαγα άκυρο. Στο RMA στέλνεις την κάρτα σου σκέτη (χωρίς cd, καλώδια κτλ) και σου στέλνουν μια πίσω. Μπορεί να σου φαίνεται για καινούργια αλλά είναι είτε επιστροφή, είτε επισκευασμένη με καινούργιο serial.

Η μόνη περίπτωση να σου στείλουν καινούργια είναι να μην έχουν διαθέσιμο απόθεμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω μια ξανά, ενδιαφέρομαι για μια EVGA αγορασμενη από αμερικανικό κατάστημα και δεν έχει γίνει register. Είναι ασφαλές όσο αφορά την κάλυψη μου σε περίπτωση RMA? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...