stathisdr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχει βγει το mojave 10.14.2 .Στις ρυθμίσεις πάω να κάνω το update και μου γράφει ότι ο υπολογιστής μου ειναι ενημερωμένος...Όμως εγω έχω το 10.14.1 Κανω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, stathisdr είπε Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχει βγει το mojave 10.14.2 .Στις ρυθμίσεις πάω να κάνω το update και μου γράφει ότι ο υπολογιστής μου ειναι ενημερωμένος...Όμως εγω έχω το 10.14.1 Κανω κάτι λάθος; Restart δοκιμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 ναι ..δεν το κάνει με τίποτα!!! Πριν λίγες μέρες άλλαξα δίσκο στο μηχάνημα...Και τώρα μου βγάζει αυτό... Έχουν κάνει κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Fusion drive ή SSD είναι ο δίσκος; Επίσης, αν πας στο προγραμμα 'Disk Utility, τι φορμάτ σου βγάζει ότι είναι ο δίσκος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 ssd είναι...Samsung evo 1 terrabyte..Μήπως κάτι έγινε με την κλωνοποίηση; Όταν το πήγα στο μαγαζί αντιγράψανε τον παλιό δίσκο ( κανονικό όχι ssd) στον καινούριο ssd. Πριν έκανα όλα τα upadate κανονικά. Τώρα βγάζει αυτό το μήνυμα...Στο disk utility γράφει αυτό που παραθέτω ως εικόνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, stathisdr είπε ssd είναι...Samsung evo 1 terrabyte..Μήπως κάτι έγινε με την κλωνοποίηση; Όταν το πήγα στο μαγαζί αντιγράψανε τον παλιό δίσκο ( κανονικό όχι ssd) στον καινούριο ssd. Πριν έκανα όλα τα upadate κανονικά. Τώρα βγάζει αυτό το μήνυμα...Στο disk utility γράφει αυτό που παραθέτω ως εικόνα.. Πρεπει να τον κανεις format σε APFS, για να κανει update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, stathisdr είπε ssd είναι...Samsung evo 1 terrabyte..Μήπως κάτι έγινε με την κλωνοποίηση; Όταν το πήγα στο μαγαζί αντιγράψανε τον παλιό δίσκο ( κανονικό όχι ssd) στον καινούριο ssd. Πριν έκανα όλα τα upadate κανονικά. Τώρα βγάζει αυτό το μήνυμα...Στο disk utility γράφει αυτό που παραθέτω ως εικόνα.. Όπως είπε και ο @atheatos, θα πρέπει από Mac OS Extended (Journaled) να περάσεις σε APFS χωρίς να κανεις format και να χάσεις τα δεδομένα σου. Η διαδικασία είναι αυτή εδώ (από το step #2 και μετά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Το είδα..Δυστυχώς η επιλογή convert to apfs είναι γκρίζα..Δεν το κάνει...Μήπως φταίει ότι έχω ενεργό το trimm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν με reinstall του λειτουργικού μονο , απο τις επιλογες στο recovery partition αν μπορει να αλλαξει. Δοκιμασε με internet recovery να ξαναπεράσεις το λειτουργικο, αν γίνεται. Αν δεν γινεται timemachine backup κτλ.... YΓ.Option-⌘-R Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Κάπου διάβασα ότι και το time machine σωζει την κατάσταση του file system..Οπότε θα τον ξαναφορμαρει σε journaled...Ρε γμτ θα τους πάρω τηλέφωνο να κάνω παράπονο..Δεν έπρεπε να το έχουν σκεφτεί αυτοί που μου άλλαξαν τον δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stathisdr είπε Κάπου διάβασα ότι και το time machine σωζει την κατάσταση του file system..Οπότε θα τον ξαναφορμαρει σε journaled...Ρε γμτ θα τους πάρω τηλέφωνο να κάνω παράπονο..Δεν έπρεπε να το έχουν σκεφτεί αυτοί που μου άλλαξαν τον δίσκο; Βασικα θα κανεις migration απο το timemachine αφου κανεις format και καθαρη εγκατάσταση.Θα χρησιμοποιήσεις το migration assistant κατά την επανεκινηση. Στο βγάζει παντα σαν επιλογη μετά απο καθαρή εγκατασταση.Ο υπολογιστης θα ξαναγινει οπως ητανε πριν αλλα με αλλο format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 συγγνώμη μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος; βήμα βήμα...Αν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Αν ξεκινησεις το recovery ειτε απο τον σκληρό , ειτε απο το internet με τον συνδυασμο πληκτρων που σου εγραψα παραπάνω, θα το βρεις μονο σου. Πρωτα θα κανεις timemachine backup. Mετα δοκιμη για reinstal απο recovery οπως εγραψα πριν και αν δεν γινει τοτε πας για erase και clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stathisdr είπε Το είδα..Δυστυχώς η επιλογή convert to apfs είναι γκρίζα..Δεν το κάνει...Μήπως φταίει ότι έχω ενεργό το trimm? Στην διαδικασία που πολύ σωστά πρότεινε ο @natural_sgf στα βήματα 3 & 4 αναφέρει ότι αν η επιλογή είναι μη επιλέξιμη (γκρίζα) έχεις επιλέξει λάθος τόμο. Δεν έχεις επιλέξει σωστό boot volume. Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις ??? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Jiakometi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 σε όλες τις επιλογές είναι γκρίζο το μενού...Δεν νομίζω ότι έχω κάνει λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα