karabill93 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 εκανα format σημερα κ εβαλα τα windows 10 οπου ειχα και πριν. για καποιον λογο που δεν γνωριζω μου εβγαζε εκει που επιλεγεις σκληρο δισκο για να εγκαταστησεις τα windows οτι δεν μπορει να δημιουρησει καινουριο διαμερισμα στον δισκο. με το ψαξε ψαξε εβγαλα ακρη οτι επρεπε να κανω μεσω cmd καποιες εντολες και με xcopy να αντιργαψω το cd στον δισκο, να το βαλω σαν boot device #1 και να κανω την εγκατασταση ετσι. ετσι κ εκανα το format εγινε κανονικα. μετα μου ελεγε να ανοιξω το cmd σαν διαχειριστης και να τρεξω τν εντολη bcdedit και μετα bcdedit /delete <κωδικο> εμενα ομως εχει βγαζει error : "the syntax of the command is incorrect" και δεν μπορω να το βγαλω. και τωρα οταν ανοιγω το my computer στον σκληρο δισκο που εχω το OS δεν εχει το εικονιδιο του λειτουργικου αλλα το εικονιδιο οτι ειναι bootable! τα φωτα σας λιγο παιδια! ευχαριστω εκ των προτερων, Karabill
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Την γραμμή εντολών πρέπει να την ανοίξεις σαν διαχειριστής. Μετά το /delete πρέπει να βάλεις το uuid του λειτουργικού που θέλεις να καταχωρήσεις. Τα uuid το βλέπεις τρέχοντας bcdedit /v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα