Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικα με τα παραδοξα:

Spoiler

στην σκηνη με τον Ancient One, εξηγουν οτι αν φυγουν τα πετραδια απο το παρελθον θα δημιουργηθει νεο timeline που θα αντικαταστησει το παλιο. δεν ειπαν οτι δημιουργουνται παραλληλα timelines και θα πηγαινουν απο το ενα στο αλλο. γιαυτο και ο Tony και ο Ancient One δεν ηθελα να μπλεξουν με το time-travel, για να μην χαλασει το αρχικο timeline. διαφορετικα δεν υπηρχε ο λογος να επιστραφουν τα πετραδια στο παρελθον για να μην αλλαξει το μελλον. και στο IW, o Strange μιλαει ξεκαθαρα για 14m πιθανα timelines, στο οποιο στο ενα μονο νικανε τον Thanos. δεν μιλησε πουθενα  για παραλληλαν timelines, διαφορετικα αυτο που εγινε στο τελος ειναι οι Avengers να δημιουργησουν 14m υπαρκτα, παραλληλα timelines με τον Θανος να εχει νικησει σε ολα, μονο και μονο για να σωσουν το δικο τους. το οποιο ειναι φρικτο if you think about it.

ολο αυτο το μπλεξιμο μου θυμιζει τα ιδια plotholes που ειχαν οι ταινιες BTTF. και ειχαν βγει τοτε fan theories για να τα εξηγησουν χρησιμοποιωντας παραλληλα timelines. οπως κανουν τωρα και εδω. μονο που και σε εκεινες τις ταινιες, ο Doc ποτε δεν μιλησε για παραλληλα timelines, μονο για ενα οriginal timeline το οποιο ομως μπορουσε να αλλαξει μεσω time-travel. ακομη και ο ιδιος ο παραγωγος ειχε βγει και αναγνωρισε τα λαθη της ταινιας και ειπε οτι μονο ενα timeline υπαρχει. μου αρεσει που οι Ρουσο κοροιδευανε κιολας τις αλλες time-travel movies στην δικια τους ταινια, λες και αυτη κανανε καλυτερη δουλεια με το time-travel logic. 🤣

-

6 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

Δεν νομιζω πως αποκαλυψα τιποτα για τη πλοκη ή παρομοια details αλλα οκ, spoiler tag it is

οχι δεν ειχες γραψει κανενα σποιλερ, αλλα καλυτερα που το εβαλες σε spoiler tag. 

6 ώρες πριν, cabdik είπε

η κεντρικη ιδεα πρεπει να εχει συνοχη βασικα και οχι οι λεπτομερειες.  παντως, επειδη δεν εχω δει την ταινια ακομα (..ολοκληρη), δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη εικονα. 

αλλα πολυ θα ηθελα, ολα αυτα τα ερωτηματα που τιθενται εδω, καποια στιγμη αργοτερα και αφου περασει λιγο ο "κουρνιαχτος", να τεθουν στα αδελφια Ρουσσο, και να παρουμε απαντησεις...!!  γιατι νομιζω, μονο αυτοι μπορουν να δωσουν τις απαραιτητες διευκρινισεις ...!! 

αφιερωσαν ολοκληρες σκηνες για να εξηγσουν τους κανονες που θεσανε. δεν το λες και λεπτομερεια. προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα plotholes του Εndgame, απλως geek συζητηση κανουμε  for the fun of it.

2 ώρες πριν, stormrain είπε

Speaking of, ετσι και γυρισουν το  SW  ή ακομα καλυτερα το 2, νομιζω θα κλαψω απο συγκινηση.

Οντοπικ, μια εβδομαδα μετα και ακομα μου αρεσε η ταινια.. :lol:

το 2 με τον Beyonder που εγινε ανθρωπος δεν ηταν? η μιλας για το προσφατο remake?

παντως δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να φερουν τον Beyonder σαν τον επομενο μεγαλο κακο.

35 λεπτά πριν, overpower είπε

Εσυ πατας καθε ωρα f5 στο box office?

Απόκρυψη περιεχομένων

το γεγονος οτι οταν γυρισε ο spider man στο σχολειο, δεν ηταν λιγο καπως το οτι οι υπολοιποι δεν το ειχαν τελειωσει? Απο το trailer του far from home δεν φαινοταν πριν το endgame οτι τα γεγονοτα θα γινουν 5 χρονια μετα. Οκ δεν λεω, καποια απο τα ατομα εξαφανιστηκαν, but still. Λογικα θα το δικαιολογησουν ως οτι οποιος παιξει στο far from home, θα ειχε εξαφανιστει στο 1ο snap για αυτο εχουμε και θεωρητικα τους ιδιους συμμαθητες στην 2η ταινια 

ναι, και αυτο plothole ειναι. οπως ειπε και ο Chief O'Brien

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, MadPax είπε

Το είδα χτες το βράδυ, αφού είχα διαβάσει όλα τα spoilers τόσες μέρες. τι απίστευτη μαλακία ήταν αυτό το πράγμα που είδα, 3 ώρες χαμένες...καλά κάνω και τα κατεβάζω εδώ και χρόνια και δεν πάω σινεμά να χάνω τον χρόνο μου και τα λεφτά μου. Και οι περισσότεροι, όταν βγαίναμε από την αίθουσα, μια απορία είχαν στο πρόσωπο, και σε συζητήσεις που άκουγα οι περισσότεροι έκραζαν. Δίνω μια μικρή δικαιολογία στο ότι είδα κάτι που βασιζόταν σε κόμικ και στο πλαίσιο της φαντασίας, αλλά εδώ έπεσε πολύ δούλεμα μωρ' αδερφάκια μου...

εγω τι να πω που ειμουν καπου εξω σημερα και ηταν κοντα κατι 14 χρονα. και το 1 εκανε σποιλερ το τελοσ .Μου ξυπνησε ο  Θανος εκεινη την ωρα.
και γω μαζι σου.τουλαχιστον δε θα βλεπω αλλα τετια ανωρυμα επι 2 μιση ωρες    

2 ώρες πριν, KilliK είπε

σχετικα με τα παραδοξα:

Απόκρυψη περιεχομένων

στην σκηνη με τον Ancient One, εξηγουν οτι αν φυγουν τα πετραδια απο το παρελθον θα δημιουργηθει νεο timeline που θα αντικαταστησει το παλιο. δεν ειπαν οτι δημιουργουνται παραλληλα timelines και θα πηγαινουν απο το ενα στο αλλο. γιαυτο και ο Tony και ο Ancient One δεν ηθελα να μπλεξουν με το time-travel, για να μην χαλασει το αρχικο timeline. διαφορετικα δεν υπηρχε ο λογος να επιστραφουν τα πετραδια στο παρελθον για να μην αλλαξει το μελλον. και στο IW, o Strange μιλαει ξεκαθαρα για 14m πιθανα timelines, στο οποιο στο ενα μονο νικανε τον Thanos. δεν μιλησε πουθενα  για παραλληλαν timelines, διαφορετικα αυτο που εγινε στο τελος ειναι οι Avengers να δημιουργησουν 14m υπαρκτα, παραλληλα timelines με τον Θανος να εχει νικησει σε ολα, μονο και μονο για να σωσουν το δικο τους. το οποιο ειναι φρικτο if you think about it.

ολο αυτο το μπλεξιμο μου θυμιζει τα ιδια plotholes που ειχαν οι ταινιες BTTF. και ειχαν βγει τοτε fan theories για να τα εξηγησουν χρησιμοποιωντας παραλληλα timelines. οπως κανουν τωρα και εδω. μονο που και σε εκεινες τις ταινιες, ο Doc ποτε δεν μιλησε για παραλληλα timelines, μονο για ενα οriginal timeline το οποιο ομως μπορουσε να αλλαξει μεσω time-travel. ακομη και ο ιδιος ο παραγωγος ειχε βγει και αναγνωρισε τα λαθη της ταινιας και ειπε οτι μονο ενα timeline υπαρχει. μου αρεσει που οι Ρουσο κοροιδευανε κιολας τις αλλες time-travel movies στην δικια τους ταινια, λες και αυτη κανανε καλυτερη δουλεια με το time-travel logic. 🤣

-

οχι δεν ειχες γραψει κανενα σποιλερ, αλλα καλυτερα που το εβαλες σε spoiler tag. 

αφιερωσαν ολοκληρες σκηνες για να εξηγσουν τους κανονες που θεσανε. δεν το λες και λεπτομερεια. προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα plotholes του Εndgame, απλως geek συζητηση κανουμε  for the fun of it.

το 2 με τον Beyonder που εγινε ανθρωπος δεν ηταν? η μιλας για το προσφατο remake?

παντως δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να φερουν τον Beyonder σαν τον επομενο μεγαλο κακο.

ναι, και αυτο plothole ειναι. οπως ειπε και ο Chief O'Brien

Spoiler

Η Ancient one αν θυμάμαι καλά λεει πως αν πάρει ο Banner το πετράδι "the timeline splits" άρα νέο παράλληλο timeline...

5 ώρες πριν, Wayward είπε

Ευτυχώς που τα κατεβάζεις και δε χάνεις το χρόνο σου... 🙄

Άλλη φορά θα σε ρωτάω πως θα λέω την γνώμη μου μεγάλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MadPax είπε

Άλλη φορά θα σε ρωτάω πως θα λέω την γνώμη μου μεγάλε...

Αυτό κατάλαβες?

Anyway, κατέβαζε για να μη χάνεις το χρόνο σου, δίκιο έχεις.

Επεξ/σία από Wayward

15 λεπτά πριν, Wayward είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Η Ancient one αν θυμάμαι καλά λεει πως αν πάρει ο Banner το πετράδι "the timeline splits" άρα νέο παράλληλο timeline...

Spoiler

τοτε γιατι να φερουν τα πετραδια πισω; γιατι ο Τονυ και ο Ancient ηταν διστακτικοι με το time-travel?  γιατι ηταν σημαντικο να μην δημιουργηθουν νεα timelines, oπως εξηγουσε ο Ancient One? και εφοσων το time-line διαχωριζεται ενω το αρχικο μενει σταθερο, αρα στην πραγματικοτητα δεν σωζουν το δικο τους timeline, απλως δημιουργουν ενα παραλληλο στο οποιο φερνουν πισω τους εξαφανισμενους. το παλιο timeline  παραμενει το ιδιο. οχι ψεματα. δημιουργουν δυο παραλληλα timelines στα οποια σωζουν το συμπαν, αφου ο Θανος απο το δικο του splitted universe δεν εκανε ποτε το snap. αρα ο Strange  εκανε λαθος, η πιθανοτητα ηταν 2 στα 14m, οχι 1. επισης γιατι ο γερος Captain εζησε στο δικο τους timeline, και οχι σε ενα παραλληλο αφου αλλαξε το παρελθον αρα ειχαμε timesplit?  ποιος ηταν ο Captain America ολα αυτα τα χρονια, εφοσων ηταν στο ιδιο timeline ως γερος; επισης, υπαρχουν δυο timelines που δεν διορθωθηκαν ποτε, το ενα με τον Loki που δραπετευει με το tesseract, και το αλλo που ο Θανος μαθαινει το σχεδιο των Avengers μεσω της Nebula. αρα το προβλημα για το οποιο ειχε προειδοποιησει ο Ancient One παραμενει.

οπως ειπα, αν αρχισεις να ψειριζεις την λογικη του time-travel οπως την παρουσασαν οι Russo, η πλοκη αρχιζει να καταρρεει, και οσο προσπαθεις να την εξηγησεις, τοσα περισσοτερα plotholes δημιουργουνται.

Μόλις τώρα, KilliK είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

τοτε γιατι να φερουν τα πετραδια πισω; γιατι ο Τονυ και ο Ancient ηταν διστακτικοι με το time-travel?  γιατι ηταν σημαντικο να μην δημιουργηθουν νεα timelines, oπως εξηγουσε ο Ancient One? και εφοσων το time-line διαχωριζεται ενω το αρχικο μενει σταθερο, αρα στην πραγματικοτητα δεν σωζουν το δικο τους timeline, απλως δημιουργουν ενα παραλληλο στο οποιο φερνουν πισω τους εξαφανισμενους. το παλιο timeline  παραμενει το ιδιο. οχι ψεματα. δημιουργουν δυο παραλληλα timelines στα οποια σωζουν το συμπαν, αφου ο Θανος απο το δικο του splitted universe δεν εκανε ποτε το snap. αρα ο Strange  εκανε λαθος, η πιθανοτητα ηταν 2 στα 14m, οχι 1. επισης γιατι ο γερος Captain εζησε στο δικο τους timeline, και οχι σε ενα παραλληλο αφου αλλαξε το παρελθον αρα ειχαμε timesplit?  ποιος ηταν ο Captain America ολα αυτα τα χρονια, εφοσων ηταν στο ιδιο timeline ως γερος; επισης, υπαρχουν δυο timelines που δεν διορθωθηκαν ποτε, το ενα με τον Loki που δραπετευει με το tesseract, και το αλλo που ο Θανος μαθαινει το σχεδιο των Avengers μεσω της Nebula. αρα το προβλημα για το οποιο ειχε προειδοποιησει ο Ancient One παραμενει.

οπως ειπα, αν αρχισεις να ψειριζεις την λογικη του time-travel οπως την παρουσασαν οι Russo, η πλοκη αρχιζει να καταρρεει, και οσο προσπαθεις να την εξηγησεις, τοσα περισσοτερα plotholes δημιουργουνται.

Spoiler

Και πάλι αν θυμάμαι καλά λέει πως όταν παίρνει το πετράδι το timeline "σπάει" και όταν το επιστρέψει γίνεται reset στην ουσία και επιστρέφουν στο αρχικό timeline. Τεσπά έχουν περάσει και 7-8 μέρες, παίζει να μη θυμάμαι καλά και να λέω χαζομάρες.

Spoiler

αν τα split timelines γινονται reset, τοτε πως γινεται να υπαρξει ο γερος Captain στο ιδιο timeline? για να κλεισει το time-loop, επρεπε να επιστρεψει ξανα πισω στο χρονο κατι που δεν εκανε.

επισης γιατι δεν σβηστηκε το split timeline με τον Θανο και την Nebula? εφοσων ο Cap πηγε τα πετραδια στο ιδιο χρονικο σημειο οταν τα πηραν απο τον Quill, αμεσως οτι ακολουθησε επρεπε να γινει reset, με τον Θανο να στελνει τις κορες του να παρουν το πετραδι απο τον Quill oπως εγινε στο αρχικο timeline. και εχουμε και την εκκρεμότητα με τον Loki, αυτο το timeline δεν γινεται reset αρα το split παραμενει.

oπως ειπα, δεν βγαζεις ακρη. δεν πειραζει ομως, κανουμε εξασκηση για το theorycrafting που θα πεσει οταν βγει η νεα Terminator τριλογια. 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, overpower είπε

Εσυ πατας καθε ωρα f5 στο box office?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το γεγονος οτι οταν γυρισε ο spider man στο σχολειο, δεν ηταν λιγο καπως το οτι οι υπολοιποι δεν το ειχαν τελειωσει? Απο το trailer του far from home δεν φαινοταν πριν το endgame οτι τα γεγονοτα θα γινουν 5 χρονια μετα. Οκ δεν λεω, καποια απο τα ατομα εξαφανιστηκαν, but still. Λογικα θα το δικαιολογησουν ως οτι οποιος παιξει στο far from home, θα ειχε εξαφανιστει στο 1ο snap για αυτο εχουμε και θεωρητικα τους ιδιους συμμαθητες στην 2η ταινια 

Αφενός θα ήθελα να φύγει από τη 1η θέση μια ταινία που κανένας δεν θυμάται τα ονόματα των χαρακτήρων αν δεν τα γκουγκλαρει, αφετέρου μου τα βγάζει το Mojo box office στην αρχική μου σελίδα και σε story. 

Όσον αφορά τη συζήτηση:

Spoiler

Ας περιμένουμε να δούμε πχ τη σειρά με τον Loki όπου σίγουρα θα αναφέρεται το τι έγινε. Θεωρώ ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους το πως θα εκμεταλλευτούν κάποια "ενδεχόμενα". Ακόμα και ως "plot holes" δεν έγιναν επειδή δεν δόθηκε προσοχή αλλιώς δεν θα έμπαιναν στον κόπο να εξηγήσουν το τι γίνεται. Πολύ πιθανό να δούμε κάποιες συνέπειες στο... Phase 5.

Επεξ/σία από Sethiros

Για τους ψαγμένους της παρέας , θα δούμε ξανά κάποιον χαρακτήρα εκτός το Spiderman η τέλος όσο αφορά την συγκεκριμένη ενότητα του mcu;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Αφενός θα ήθελα να φύγει από τη 1η θέση μια ταινία που κανένας δεν θυμάται τα ονόματα των χαρακτήρων αν δεν τα γκουγκλαρει, αφετέρου μου τα βγάζει το Mojo box office στην αρχική μου σελίδα και σε story. 

Όσον αφορά τη συζήτηση:

δεν θυμαται κανεις, αλλα στο Disney Park της ταινιας γινεται χαμος. 🙄

εντωμεταξυ, ας συγκρινουμε το relevance μιας ταινιας που βγηκε πριν 10 χρονια με ενα franchise που στο ιδιο διαστημα εβγαλε 22 ταινιες. makes sense.

51 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Για τους ψαγμένους της παρέας , θα δούμε ξανά κάποιον χαρακτήρα εκτός το Spiderman η τέλος όσο αφορά την συγκεκριμένη ενότητα του mcu;

ολους θα τους δουμε, αφου ηδη εχουν ανακοινωθει οι ταινιες τους. 

58 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Ας περιμένουμε να δούμε πχ τη σειρά με τον Loki όπου σίγουρα θα αναφέρεται το τι έγινε. Θεωρώ ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους το πως θα εκμεταλλευτούν κάποια "ενδεχόμενα". Ακόμα και ως "plot holes" δεν έγιναν επειδή δεν δόθηκε προσοχή αλλιώς δεν θα έμπαιναν στον κόπο να εξηγήσουν το τι γίνεται. Πολύ πιθανό να δούμε κάποιες συνέπειες στο... Phase 5.

πρεπει να δουμε και αλλες ταινιες για να εξηγησουν τα plotholes των προηγουμενων; δεν φερνουν καλυτερα τον Jar Jar να τους βοηθησει, ειναι μανουλα σε αυτο τoυ ειδους "storytelling" 🤣

1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

το φιλιπινεζικο ΙΤΑ8. 🤣

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2

• Moderators
7 ώρες πριν, KilliK είπε

το 2 με τον Beyonder που εγινε ανθρωπος δεν ηταν? η μιλας για το προσφατο remake

Ναι με τον Beyonder λεω, το πρόσφατο δεν με πολυτρελανε να σου πω την αληθεια.

Ηταν πολυ καλο event παντως, ειχαν συμμετοχή πολλοί ηρωες, με εμφαση στους New Mutants αν θυμάμαι καλα. Βεβαια δεν ελειπε και μια ενσάρκωση της Captain Marvel βεβαίως  :lol:

7 ώρες πριν, KilliK είπε

το 2 με τον Beyonder που εγινε ανθρωπος δεν ηταν? η μιλας για το προσφατο remake

Ναι με τον Beyonder λεω, το πρόσφατο δεν με πολυτρελανε να σου πω την αληθεια.

Ηταν πολυ καλο event παντως, ειχαν συμμετοχή πολλοί ηρωες, με εμφαση στους New Mutants αν θυμάμαι καλα. Βεβαια δεν ελειπε και μια ενσάρκωση της Captain Marvel βεβαίως  :lol:

• Super Moderators
8 hours ago, Wayward said:

Αυτό κατάλαβες?

Anyway, κατέβαζε για να μη χάνεις το χρόνο σου, δίκιο έχεις.

Μπορεί να τις βλέπει με fast forward-skipping, οπότε χάνει λιγότερο χρόνο.

16 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μπορεί να τις βλέπει με fast forward-skipping, οπότε χάνει λιγότερο χρόνο.

Να και ο έτερος μέτοχος της Marvel/Disney που στεναχωρέθηκε...ρε δεν πάτε καμμιά βόλτα λέω γω, να πάρετε και λίγο αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...