kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μην κουραζόμαστε, ούτε οι Ρούσο δεν ξέρουν τι παίζει με τα time travels. Ξέρουν, όμως, τον ήχο του χρήματος που ρέει και αυτό αρκεί. 6
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν υπάρχει ταινία/βιβλίο/whatever με time travel χρειάζεται και ένα suspension of disbelief διότι αν μπλέξεις με τα παράδοξα που δημιουργούνται δε θα τελειώσεις ποτέ. Εμένα πιο πολύ με βασανίζει (λέμε τώρα) το εξής: Spoiler Πως σκατά γύρισε ο Cap το soul stone? Πήγε κάπως στο Vormir, βρήκε τον Red Skull: "Hey dude take this stone back, yolo" ? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Wayward 1
cabdik Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 μηπως ομως αυτο, ειναι και ενα βημα, μια πλατφορμα, για ενα καινουριο REBOOT στο συμπαν.....???? ...λεω εγω......τωρα...............................................
melodicpunk Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Και τι απαντήσεις να δώσουν; 😬 Απλά ήθελαν να το γυρίσουν έτσι και το έκαναν. Πολλά σενάρια θα μπορούσαν να αλλάξουν και να μην είναι τόσο περίπλοκη η ταινία. Spoiler Ακομα και να μην κατέστρεφε τα πετράδια ο Θάνος και να του το έκλεβε ο αντ μαν. Και ο Θάνος να γυρνουσε στη γη για να τα πάρει πίσω. Ο im να πέθαινε στην μάχη ενώ θα προστάτευε τον spiderman. Ο καπτεν να έκανε ταινία τραβελ στο τέλος και να μην γύριζε πότε η απλά να χρησιμοποιούσε το γάντι για να φέρει την Κάρτερ. Spoiler Spoiler
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Hawkeye και Black Widow, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν εχουν μια ιδιαιτερη σχεση, ετσι κι αλλιως; snake_plissken2112 , να φανταστω εμεις που βαζουμε <spoiler>, ειμαστε βλακες; Δεν νομιζω πως αποκαλυψα τιποτα για τη πλοκη ή παρομοια details αλλα οκ, spoiler tag it is 1
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Όσον αφορά στα paradox που λέγαμε διάβασα πριν κάτι μέρες το παρακάτω το οποίο είναι ακόμα μία πιθανή εξήγηση: Spoiler Πως κάθε ζευγάρι Avengers το οποίο πήγε πίσω στο χρόνο να πάρει κάποιο stone δημιούργησε ένα νέο timeline, οπότε στην περίπτωση της Nebula έφερε μαζί της στο 2023 τον Thanos από εκείνο το timeline άρα the original IW snap still happens
Kostasspil Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 52 minutes ago, kirileman said: ούτε οι Ρούσο δεν ξέρουν τι παίζει με τα time travels. Πως θα μπορουσαν;
MadPax Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Το είδα χτες το βράδυ, αφού είχα διαβάσει όλα τα spoilers τόσες μέρες. τι απίστευτη μαλακία ήταν αυτό το πράγμα που είδα, 3 ώρες χαμένες...καλά κάνω και τα κατεβάζω εδώ και χρόνια και δεν πάω σινεμά να χάνω τον χρόνο μου και τα λεφτά μου. Και οι περισσότεροι, όταν βγαίναμε από την αίθουσα, μια απορία είχαν στο πρόσωπο, και σε συζητήσεις που άκουγα οι περισσότεροι έκραζαν. Δίνω μια μικρή δικαιολογία στο ότι είδα κάτι που βασιζόταν σε κόμικ και στο πλαίσιο της φαντασίας, αλλά εδώ έπεσε πολύ δούλεμα μωρ' αδερφάκια μου... 5
FCastor Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2019 στις 5:31 ΜΜ, KilliK είπε Secret Wars? Indeed. Μου το θύμισε έντονα το συγκεκριμένο panel μια σκηνή της ταινίας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από FCastor 1
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Πως θα μπορουσαν; Τα time travels που χρησιμοποιούν στην ταινία, προφανώς. 1
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, MadPax είπε καλά κάνω και τα κατεβάζω εδώ και χρόνια και δεν πάω σινεμά να χάνω τον χρόνο μου Ευτυχώς που τα κατεβάζεις και δε χάνεις το χρόνο σου... 🙄 1
kirileman Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Wayward είπε Ευτυχώς που τα κατεβάζεις και δε χάνεις το χρόνο σου... 🙄 Υπολόγισε και τους χρόνους πριν και μετά την προβολή στο σινεμά, μαζεύεται το 2ωρο, πες 1μιση.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, FCastor είπε Indeed. Μου το θύμισε έντονα το συγκεκριμένο panel μια σκηνή της ταινίας. Speaking of, ετσι και γυρισουν το SW ή ακομα καλυτερα το 2, νομιζω θα κλαψω απο συγκινηση. Οντοπικ, μια εβδομαδα μετα και ακομα μου αρεσε η ταινια.. 1
overpower Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Sethiros είπε 1 δις έμεινε για να φάει το avatar. Εσυ πατας καθε ωρα f5 στο box office? το γεγονος οτι οταν γυρισε ο spider man στο σχολειο, δεν ηταν λιγο καπως το οτι οι υπολοιποι δεν το ειχαν τελειωσει? Απο το trailer του far from home δεν φαινοταν πριν το endgame οτι τα γεγονοτα θα γινουν 5 χρονια μετα. Οκ δεν λεω, καποια απο τα ατομα εξαφανιστηκαν, but still. Λογικα θα το δικαιολογησουν ως οτι οποιος παιξει στο far from home, θα ειχε εξαφανιστει στο 1ο snap για αυτο εχουμε και θεωρητικα τους ιδιους συμμαθητες στην 2η ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα