Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, KilliK είπε

ετσι την πατησα και εγω. 😁 αυριο, βραδυ θαναι και στο front page του twitch, θα γινεται χαμος.

θα σε ψαξω :) Aν δεις κανεναν τρελο να γραφει στα ελληνικα εγω θα ειμαι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μένα το πιο άκυρο ήταν η απουσία της Captain marvel σχεδόν σε όλη τη ταινία... Θα μπορούσε να έχει περισσότερη συμμετοχή.

23 λεπτά πριν, jerry banana είπε

θα σε ψαξω :) Aν δεις κανεναν τρελο να γραφει στα ελληνικα εγω θα ειμαι.

μην γραφεις στα ελληνικα, θα στο σβησει αυτοματα το bot. παντως θα εχει και αλλους ελληνες, δεν θαμαστε οι μονοι. 😁

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

-

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εφτιαξε τα δικα του pym particles. γιαυτο και το διαστημοπλοιο του περναει μεσα απο την μικρη πυλη και μετα γινεται τεραστιο. και με αυτα εφερε και τον υπολοιπο στρατο του στο παρον. στο reddit που συζητανε τα plotholes της ταινιας, η εξηγηση που δινουν ειναι οτι εκανε reverse-engineer τα σωματιδια, και με τα δεδομενα που πηρε απο την μνημη της future Nebula εφτιαξε το δικο του time-machine. 

-

ναι ενταξει. αλλα οταν το κανουν αυτο  αλλες ταινιες, παιρνουν 10αρια στο RT. η ποιητικη αδεια ειτε θα ισχυει για ολα τα εργα, ειτε οχι.

ισχυει για οσους την χρησιμοποιουν και για οσους το καταλαβαινουν.....!!! ;)

κατα τα αλλα μου αρεσει που -ειδικα- σε εργα Επιστημονικης Φαντασιας με σουπερηρωες, περιμενουν ορισμενοι να εχει φυσικη και λογικη...!!! 

Επεξ/σία από cabdik

21 λεπτά πριν, geodrako είπε

Για μένα το πιο άκυρο ήταν η απουσία της Captain marvel σχεδόν σε όλη τη ταινία... Θα μπορούσε να έχει περισσότερη συμμετοχή.

Θα μπορούσε να έχει και μικρότερη συμμετοχή ιδανικά :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, geodrako είπε

Λες??? χαχαχχα

Γούστα είναι αυτά, προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου η Larson (ειδικά στο συγκεκριμένο ρόλο) οπότε όσο λιγότερο τη βλέπω τόσο καλύτερα :P

Επιπλέον δε θα μπορούσε να έχει και τεράστιο ρόλο εφόσον είναι χαρακτήρας ο οποίος μας παρουσιάστηκε μόλις δύο μήνες πριν.

Επεξ/σία από Wayward

1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Καποιες σταθερες προφανως και πρεπει να υπαρχουν, τι παει να πει "Φαντασιας". Υπαρχει και η λογικη

Η λογική λέει ότι υπάρχουν 6 πετράδια στο σύμπαν που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ό,τι θελήσει κανείς. 

• Like 1
  • Sad 1

3 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Η λογική λέει ότι υπάρχουν 6 πετράδια στο σύμπαν που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ό,τι θελήσει κανείς. 

+  οτι υπαρχουν και ανθρωποι με υπερδυναμεις, οτι τα ρακουν μιλανε, κλπ............!!  

Εχω μια απορια σχετικα με μια σκηνη απο το IW. Οταν ο Θανος παλευει με τον Iron-man και γνωριζει ποιος ειναι και πως τον λενε, μπορει

Spoiler

να συνδεθει καπως με το Endgame; Γιατι βλεπουμε οτι οταν κοιταει το μαραφετι της nebula, ειναι η στιγμη που μιλαει ο σταρκ και λεει τις θεωριες του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω αλλη απορια, που νομιζω ειναι και το μεγαλυτεορ phothole της ταινιας.

Spoiler

αφου ο Θανος απο το παρελθον σκοτωθηκε, γιατι δεν αλλαξε το timeline; ολη η μανουρα εγινε για να μην διαταραχθει το παρελθον και σβηστει το κανονικο μελλον, αλλα με τον θανατο του επρεπε να δημιουργηθει παραδοξο/εναλλακτικο timeline. το εξηγησανε στην ταινια και μου διεφυγε;

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι πιο μικρο

Spoiler

vormir, "In order to take the stone, you must sacrifice someone you love." Ειδατε καποιον να θυσιαζει καποιον? Γιατι νομιζω ειδαμε και τους 2 να προσπαθουν να αυτο-θυσιαστουν...

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 3

• Super Moderators
Just now, tritonas00 said:

κατι πιο μικρο

Hide contents

vormir, "In order to take the stone, you must sacrifice someone you love." Ειδατε καποιον να θυσιαζει καποιον? Γιατι νομιζω ειδαμε και τους 2 να προσπαθουν να αυτο-θυσιαστουν...

Ε έπεσε από το χέρι του Hawkeye η BW την οποία αγαπούσε (σαν φίλη), boom problem solved.

😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...