jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, KilliK είπε ετσι την πατησα και εγω. 😁 αυριο, βραδυ θαναι και στο front page του twitch, θα γινεται χαμος. θα σε ψαξω Aν δεις κανεναν τρελο να γραφει στα ελληνικα εγω θα ειμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Για μένα το πιο άκυρο ήταν η απουσία της Captain marvel σχεδόν σε όλη τη ταινία... Θα μπορούσε να έχει περισσότερη συμμετοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, jerry banana είπε θα σε ψαξω Aν δεις κανεναν τρελο να γραφει στα ελληνικα εγω θα ειμαι. μην γραφεις στα ελληνικα, θα στο σβησει αυτοματα το bot. παντως θα εχει και αλλους ελληνες, δεν θαμαστε οι μονοι. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε - Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εφτιαξε τα δικα του pym particles. γιαυτο και το διαστημοπλοιο του περναει μεσα απο την μικρη πυλη και μετα γινεται τεραστιο. και με αυτα εφερε και τον υπολοιπο στρατο του στο παρον. στο reddit που συζητανε τα plotholes της ταινιας, η εξηγηση που δινουν ειναι οτι εκανε reverse-engineer τα σωματιδια, και με τα δεδομενα που πηρε απο την μνημη της future Nebula εφτιαξε το δικο του time-machine. - ναι ενταξει. αλλα οταν το κανουν αυτο αλλες ταινιες, παιρνουν 10αρια στο RT. η ποιητικη αδεια ειτε θα ισχυει για ολα τα εργα, ειτε οχι. ισχυει για οσους την χρησιμοποιουν και για οσους το καταλαβαινουν.....!!! κατα τα αλλα μου αρεσει που -ειδικα- σε εργα Επιστημονικης Φαντασιας με σουπερηρωες, περιμενουν ορισμενοι να εχει φυσικη και λογικη...!!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, geodrako είπε Για μένα το πιο άκυρο ήταν η απουσία της Captain marvel σχεδόν σε όλη τη ταινία... Θα μπορούσε να έχει περισσότερη συμμετοχή. Θα μπορούσε να έχει και μικρότερη συμμετοχή ιδανικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Wayward είπε Θα μπορούσε να έχει και μικρότερη συμμετοχή ιδανικά Λες??? χαχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, geodrako είπε Λες??? χαχαχχα Γούστα είναι αυτά, προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου η Larson (ειδικά στο συγκεκριμένο ρόλο) οπότε όσο λιγότερο τη βλέπω τόσο καλύτερα Επιπλέον δε θα μπορούσε να έχει και τεράστιο ρόλο εφόσον είναι χαρακτήρας ο οποίος μας παρουσιάστηκε μόλις δύο μήνες πριν. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Wayward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καποιες σταθερες προφανως και πρεπει να υπαρχουν, τι παει να πει "Φαντασιας". Υπαρχει και η λογικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Καποιες σταθερες προφανως και πρεπει να υπαρχουν, τι παει να πει "Φαντασιας". Υπαρχει και η λογικη Η λογική λέει ότι υπάρχουν 6 πετράδια στο σύμπαν που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ό,τι θελήσει κανείς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Sethiros είπε Η λογική λέει ότι υπάρχουν 6 πετράδια στο σύμπαν που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ό,τι θελήσει κανείς. + οτι υπαρχουν και ανθρωποι με υπερδυναμεις, οτι τα ρακουν μιλανε, κλπ............!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εχω μια απορια σχετικα με μια σκηνη απο το IW. Οταν ο Θανος παλευει με τον Iron-man και γνωριζει ποιος ειναι και πως τον λενε, μπορει Spoiler να συνδεθει καπως με το Endgame; Γιατι βλεπουμε οτι οταν κοιταει το μαραφετι της nebula, ειναι η στιγμη που μιλαει ο σταρκ και λεει τις θεωριες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εγω εχω αλλη απορια, που νομιζω ειναι και το μεγαλυτεορ phothole της ταινιας. Spoiler αφου ο Θανος απο το παρελθον σκοτωθηκε, γιατι δεν αλλαξε το timeline; ολη η μανουρα εγινε για να μην διαταραχθει το παρελθον και σβηστει το κανονικο μελλον, αλλα με τον θανατο του επρεπε να δημιουργηθει παραδοξο/εναλλακτικο timeline. το εξηγησανε στην ταινια και μου διεφυγε; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από KilliK 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) κατι πιο μικρο Spoiler vormir, "In order to take the stone, you must sacrifice someone you love." Ειδατε καποιον να θυσιαζει καποιον? Γιατι νομιζω ειδαμε και τους 2 να προσπαθουν να αυτο-θυσιαστουν... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από tritonas00 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Just now, tritonas00 said: κατι πιο μικρο Hide contents vormir, "In order to take the stone, you must sacrifice someone you love." Ειδατε καποιον να θυσιαζει καποιον? Γιατι νομιζω ειδαμε και τους 2 να προσπαθουν να αυτο-θυσιαστουν... Ε έπεσε από το χέρι του Hawkeye η BW την οποία αγαπούσε (σαν φίλη), boom problem solved. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 α, μετραει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα