Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικά σχόλια 

Spoiler

- Πολύ girl power, παρά πολύ.  Μάγκες,  ναι μεν ήμουν ο μόνος αρρεν στην παρέα ( εγώ με την κόρη και δύο φίλες της) αλλά τα 100 λιρονια για εισιτήρια και γλυκοποπκορνομαλιτηςγριας τα έδωσα εγώ. Σοβαρευτείτε 

- Παρά πολύ καλό 3d IMAX.  Μερικές φορές λες και μπορούσες να πιάσεις το μπενανταρ και τα βέλη.  Μέτρια η επιλογή μουσικής. 

- Καλό το καλαμπούρι με τον λεμποφσκι αλλά στο IW το στορμμπρεικερ έφαγε 6 πετράδια και εδώ ούτε το σπαθί του Θάνου δεν έσπασε. 

- Πέθανε η Νατάσα και ο χαλκ στα παπαρια του. Έλεγα θα πεθάνει η Νατάσα και θα δούμε worldbraker hulk να γουστάρουμε και τελικά ένα παγκάκι πέταξε στη λίμνη. 

- Ωραίος ο Καπ καλό τέλος αλλά το σφυρί πού το πάρκαρε;

Καλή η Wanda, ξινή η CM 

Καλή φάση οι Asgardians of the galaxy  αν το εκμεταλλευτούν καταλλήλως 

- Ατυχής επιλογή ο φαλκον για ασπιδοκράτης αλλά υπάρχει και στο κόμικ,  οπότε πάσο.

- Ένας αχταρμάς με τα timelines,  ίσως έγινε συνειδητά για να μπορέσουν να υπάρξουν οι τηλεοπτικές σειρές 

Αν το επόμενο avengers είναι όλο γυναίκες και ο φαλκον για κόμικ ριλιφ,  θα έχει την μοίρα του  sjw  γκοστμπαστερ 

Αυτά τα ολίγα σαν πρώτες σκέψεις 

Επεξ/σία από Que sera sera
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Que sera sera said:

Hide contents

- Ωραίος ο Καπ καλό τέλος αλλά το σφυρί πού το πάρκαρε;

Spoiler

Το επεστρεψε στο timeline που ανηκει, στο Dark World δλδ

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Que sera sera είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

- Πέθανε η Νατάσα και ο χαλκ στα παπαρια του. Έλεγα θα πεθάνει η Νατάσα και θα δούμε worldbraker hulk να γουστάρουμε και τελικά ένα παγκάκι πέταξε στη λίμνη.

Μας έχουν κάνει καρικατούρα (δεν έχω δει το Endgame, για τα προηγούμενα λέω) τον Hulk και ήθελες και Worldbreaker που είναι η πιο γαμάτη εκδοχή του;

Ευτυχώς που δεν το έκαναν, γιατί θα ήταν μαύρο χάλι. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
Spoiler

Η μετατροπή του Hulk εξηγείται στο Age of Ultron, στο Ragnarok και στα πρώτα 5 λεπτά του Infinity ασχέτως του αν συμφωνεί κάποιος με αυτή. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Kostasspil είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

meeh

εντωμεταξυ εκει που

Spoiler

σταθηκε ο καπ μονος του απεναντι στον thano και ολοκληρο τον στρατο του ανετα μπορουσαν να βαλουν το επικο διαλογο:

As long as one man stands against you, Thanos, you will never be able to claim victory

Noble sentiments from one who is about to die

ξενερα

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 4
Δημοσ.

Για όσους είδαν το 3ο επεισόδιο του GOT & το Endgame:

Spoiler

Ας στείλουν μια κόπια του 3ου επεισοδίου στα κεντρικά της Disney για να μάθουν πως γίνονται οι μάχες...

Δημοσ.
Just now, darkmatinee said:

Hide contents

Ας στείλουν μια κόπια του 3ου επεισοδίου στα κεντρικά της Disney για να μάθουν πως γίνονται οι μάχες...

Και να τους στειλουμε δε θα δουν τιποτα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, darkmatinee said:

Reveal hidden contents

Είναι τόσο σκοτεινά που δεν θα μάθουν τιποτα, rofl

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 3
Δημοσ.

@ThReSh Πιασε κοκκινο

4 hours ago, tritonas00 said:

εντωμεταξυ εκει που

Hide contents

σταθηκε ο καπ μονος του απεναντι στον thano και ολοκληρο τον στρατο του ανετα μπορουσαν να βαλουν το επικο διαλογο:

As long as one man stands against you, Thanos, you will never be able to claim victory

Noble sentiments from one who is about to die

ξενερα

Φιλε το ιδιο σκεφτηκα και περιμενα να το λεγε. Επισης λεω αν ξαναπει 

Spoiler

I can do this all day

θα ξενερωνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα 2η φορά και μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Για καλή μου τύχη γνωστός που είχε κλείσει με τη παρέα του για Τετάρτη δεν θα πάει και μου χαρίζει το εισιτήριο οπότε θα το δω και 3η. 

357εκ το domestic εν τέλει και 866,5εκ το foreign, δηλαδή 1,226 το opening.

Επίσης λέτε στο μέλλον να δούμε

Spoiler

Τον πατέρα της Scarlett Witch στο MCU? 'H οι δυνάμεις της αποδίδονται μόνο στα πειράματα της Hydra? 

Επεξ/σία από Sethiros
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες σκεψεις απο ενα μη fan των κομικς(βασικα απο καποιον που με το ζορι ειδε τις περισσοτερες ταινιες MCU)

Spoiler

- Η ταινια ειναι μια καλη popcorn movie αδικαιολογητα μεγαλη

- Δεν βρηκα καθολου επικη την τελικη μαχη(οι οποιες συγκρισεις με αρχοντα ειναι τουλαχιστον γελοιες)

- Ο τροπος που εχασε ο αγροτης ειναι τουλαχιστον αστειος

- Δεν βρηκα καθολου ενοχλητικη την sjw ατζεντα. Η σκηνη με ολες τις γυναικες ειναι απλα μια χαζη ιδεα και εκτελεση

- Ποιος ηλιθιος εκοψε τα μαλλια της ξυνης; Αυτη η γυναικα το μονο πραγμα που εχει ειναι η ομορφια.

- Αν το μελλον του MCU ειναι η ξυνη και ο νεος cap προβλεπω σε λιγα χρονια να θυμουνται το σημερα και να κλαινε με νοσταλγια(για τα κερδισμενα χρηματα μιλαω).

Ουτε απο το θειο πια superhero movies προτιμω να κλαιω τα λεφτα μου στο star wars universe

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 hours ago, darkmatinee said:

Hide contents

Καλυτερα να τους βαλουν να δουν και οι δυο την 2η ή την 3η ταινια του αρχοντα, ερασιτεχνες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...