Sethiros Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Btw ξαναβλέπω το IW και από τους πρώτους διαλόγους βλέπω άμεση συσχέτιση με γεγονότα που συμβαίνουν στο Endgame. Για να κάνω την απόλυτη συσχέτιση θα πρέπει να έχω και το Endgame από δίπλα, η 2η θέαση του αύριο δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Δηλαδη αυτη η σκηνη Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν σας τσακισε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 37 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οχι γιατί το μόνο που κάνει η σκηνή είναι να φωνάζει "κοιτάξτε έχουμε πολλούς avengers να παρατάσονται στο πλάνο wow". Θα μπορούσε να δώσει έμφαση σε αυτά που θυσίασε ο ήρωας. Οπότε καταλήγει ως μια ακόμη ξενέρωτη σκηνή disney. 14 ώρες πριν, The_Judas είπε Θεωρώ πως τα x-men είναι κλάσεις ανώτερα από τα avengers. Οh the horror... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μιας και δεν βλέπω να το έγραψε κανένας, στο σινεμά έπεσε κλάμα; Στο σινεμά που το είδα έπεσε τρελό κλάμα, ούτε στον Τιτανικό δεν είχε πέσει τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Και σε μενα ακουγα να ρουφανε κατι μυξες Νταξει κι εγω οριακα ημουνα lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Sethiros είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η Captain Marvel είχε καθοριστική συμμετοχή στην εξέλιξη της μάχης καταστρέφοντας το διαστημόπλοιο του Thanos αλλά δεν γινόταν να έχει μεγάλο screen time από την στιγμή που σκοπός της ταινίας ήταν να δώσει ένα ''τέλος'' στους βασικούς πρωταγωνιστές της όλης πορείας όλα αυτά τα χρόνια. Για την Scarlet Witch έχεις απόλυτο δίκιο, προσωπικά είναι η αγαπημένη μου. Θα ήθελα να γράψω περισσότερα όταν δω τη ταινία για 2η φορά τη Δευτέρα όπου θα παρατηρήσω περισσότερα. Ναι αλλά δεν βγάζει νόημα η απουσία της με τι δικαιολογία ότι υπάρχουν και άλλοι πλανήτες. Ο αγρότης θέλει να σναπαρει το 50% του σύμπαντος όπως έχω καταλάβει, γιατί αν ήταν μόνο η γη θα χρησιμοποιούσε παραδοσιακές μεθόδους όπως έκανε και με τον πλανήτη της Gamora. Όποτε και οι πλανήτες που προστατεύει θα επηρεαζόταν το ίδιο, ο τρόπος που εμφανίστηκε και το screentime που είχε ήταν ίδιο με των σναπαρισμενων αυτό δεν έβγαζε νόημα για εμένα. Άσχετα με το αν έπαιξε κομβικό ρόλο και με τις δυνάμεις της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, coffeex είπε Μιας και δεν βλέπω να το έγραψε κανένας, στο σινεμά έπεσε κλάμα; Στο σινεμά που το είδα έπεσε τρελό κλάμα, ούτε στον Τιτανικό δεν είχε πέσει τόσο πολύ. Λίγο ότι δεν είχε αέρα στην αίθουσα, λίγο τα 11 χρόνια που τους ακολουθώ, λίγο ότι διάολε τους γουστάρω τους χαρακτήρες και το MCU. Ε εμένα μου έφυγε ένα κινηματογραφικό δάκρυ για τον Tony, ξέρεις αυτό που στάζει μόνο από το αριστερό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 meeh, Thanos ftw οι αλλοι γτπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Spoiler Ρε παιδια λετε καποιοι οτι περισσοτερο συγκινηθηκατε με τον θανος-γκαμορα-σπρωχνω-στον-γκρεμο-ριχνω-και-ενα-δακρυ , παρα απο τον θανατο του ιρον μαν...σοβαρα τωρα? Ο Θανος ειχε 2 κορες , ουτε καν βιολογικες.Γαμησε τον πλανητη της Γκαμορα , την πηρε μικρη και την μεγαλωσε και την εκανε "οπλο".Ενταξει θα μου πει καποιος ισως την λυπηθηκε που την ειδε μικρη μπροστα του , δεν του πηγαινε η καρδια να την σκοτωσει...κλπ...δεν λεει κατι. Την nebula της αλλαξε την πιστη.Απο ανθρωπο την εκανε cyborg κατι που ηταν τρελο βασανιστηριο για αυτην. Η καθεμια για τους λογους της , δεν γουσταραν τον "πατερα" τους..τον Θανος.Για αυτο σταδιακα φτασανε στο σημειο να τον προδωσουν.Πρωτη και καλυτερη η Γκαμορα.Γνωστα πραγματα , τα ειδαμε.Και ερχεται η ωρα να θυσιασει καποιον ο Θανος για το soul stone , και ξαφνικα τον πιανει το πατρικο ενστικτο ?Σοβαρα τωρα?Ριχνει και δακρυα ε? Ναι σιγουρα την αγαπουσε , για να "πιασει" τοπο η θυσια , αλλα δεν εχει χτισει το MCU τετοια αγαπησιαρικη σχεση μεταξυ των δυο για να "συγκινηθειτε"....ειναι δυνατον ? που λεει και ο Γεωργιου! Ασε που η εννοια της θυσιας , εμπεριεχει και το στοιχειο του εθελοντισμου.Το σε τραβαω απο τα μαλλια και σε σουταρω απο τον βραχο δεν το λες θυσια με την "κλασικη εννοια".Αυτο που εγινε μεταξυ hawk eye / scarlet το λες θυσια..Αυτοθυσια.Θυσιαζομαι εγω για να χασει κατι που αγαπαει ο αλλος και να παρει το soul stone.Βγαζει πιο πολυ νοημα στο κεφαλι μου. Και απο την αλλη εχουμε τον Ιρον μαν.Ιδρυτικο στελεχος των Avengers.O ανθρωπος που εφτασε στα ορια της αυτοθυσιας για να σωσει την Νεα Υορκη.Ο ανθρωπος με τα daddy issues που σε ενα βαθμο τα λυσε στο EG.O ανθρωπος που μας συντροφευσε σε 3-4 iron man movies.Που εδωσε "τεχνολογικες" λυσεις απειρες φορες.Που ενω ειχε χτισει μια καλη ζωη , με γυναικα και παιδι , ξαναμπηκε στο παιχνιδι και ουσιαστικα θυσιαστηκε δειχνοντας οτι "ειχε καρδια" , δεν ηταν ενας ψυχρος εφευρετης...Και δεν νοιωσατε κατι στο τελος?Να το κοιταξετε ... Spoiler Δεν ανέφερε κανείς πιστεύω ότι η gamora εκεί πιο σημαντική χαρακτήρας ή ότι είχαμε δεθεί περισσότερο μαζί της από ότι με τον Tony Stark, παρόλο που και αυτή είναι συμπαθής χαρακτήρας και την έχουμε γνωρίσει από τα GotG. Αυτό που αναφέρουμε είναι ότι η ΣΚΗΝΉ είναι πιο φορτισμένη συναισθηματικά, με καλύτερο pacing, εικόνα, μουσική. Στο θάνατο του iron Man μου φάνηκε βεβιασμένη, forced, σαν να είχε από πάνω επιγραφή "κλάψτε τώρα!". Δεν μου βρείτε φυσική, ειδικά το κομμάτι που κλαίνε όλοι από πάνω του. Πιο έντονα ένιωσα ότι του καρφωσε την λεπίδα ο Thanos και του είπε ότι τον σέβεται κτλ Δεν λέω ότι έχω ντε και καλά δίκαιο, απλά ότι δεν κατάφερε να μου περάσει τα έντονα συναισθήματα που ήθελε και αντιθέτως το βρήκα αδιάφορο. Και είμαι και γενικά ευαίσθητος σε δραματικές σκηνές. Πίστεψε με, αυτός που λυπάται περισσότερο από τους 2 μας είμαι εγώ που"έχασα"τον θάνατο ενός αγαπημένου ήρωα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από mike299 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, mike299 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν ανέφερε κανείς πιστεύω ότι η gamora εκεί πιο σημαντική χαρακτήρας ή ότι είχαμε δεθεί περισσότερο μαζί της από ότι με τον Tony Stark, παρόλο που και αυτή είναι συμπαθής χαρακτήρας και την έχουμε γνωρίσει από τα GotG. Αυτό που αναφέρουμε είναι ότι η ΣΚΗΝΉ είναι πιο φορτισμένη συναισθηματικά, με καλύτερο pacing, εικόνα, μουσική. Στο θάνατο του iron Man μου φάνηκε βεβιασμένη, forced, σαν να είχε από πάνω επιγραφή "κλάψτε τώρα!". Δεν μου βρείτε φυσική, ειδικά το κομμάτι που κλαίνε όλοι από πάνω του. Πιο έντονα ένιωσα ότι του καρφωσε την λεπίδα ο Thanos και του είπε ότι τον σέβεται κτλ Δεν λέω ότι έχω ντε και καλά δίκαιο, απλά ότι δεν κατάφερε να μου περάσει τα έντονα συναισθήματα που ήθελε και αντιθέτως το βρήκα αδιάφορο. Και είμαι και γενικά ευαίσθητος σε δραματικές σκηνές. Πίστεψε με, αυτός που λυπάται περισσότερο από τους 2 μας είμαι εγώ που"έχασα"τον θάνατο ενός αγαπημένου ήρωα. Spoiler Δινει αυτην την αισθηση , δεν αντιλεγω , ισως γιατι προερχεται μετα απο μια μεγαλη (και τελειωτικη) νικη. Πιο πολυ στεναχωρια εβγαζαν οι απανωτοι θανατοι στο IW μιας και εκει υπηρξε γενικοτερη...ηττα. Η Γκαμορα μου ειναι συμπαθης , αλλα η σχεση Θανος-Γκαμορα δεν εχει χτιστει στο MCU , τοσο πολυ , ωστε να δικαιολογειται το κλάμα του Θανος ή των θεατων...Στεναχωρεθηκα που πεθανε αλλα μεχρι εκει .Ο Ιρον μαν υποθετω οτι εχει και θα πρεπε να εχει περισσοτερο δεσιμο με μας. Αλλα η κηδεια του Ιρον Μαν , βγαζει καποιο σχετικο sadness που δειχνει οτι μαζευτηκαν οι απαντες για να τον τιμησουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Νομίζω πως λίγο πολύ οι περισσότεροι περιμέναμε πως Spoiler Θα μας αποχαιρετήσουν ο Iron Man & o Captain για καθαρά οικονομικούς λόγους οπότε προσωπικά δεν ένιωσα καμία συγκίνηση κατά την διάρκεια της ταινίας ειδικά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το τέλος και των δύο. Γιατί από την μια ο θάνατος του IM συνοδεύτηκε στις επόμενες σκηνές από χαζοχιουμορ ενώ η αποχώρηση του Captain συνοδεύτηκε από την παραχώρηση της ασπίδας στον Falcon που τουλάχιστον στις ταινίες ήταν από τους πιο αδιάφορους ήρωες σε αντίθεση πχ με τον παιδικό του φίλο Μπάκι. Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή διάθεση να ακολουθήσω την επόμενη φάση της Marvel εκτός κι αν προκύψει τίποτα πραγματικά ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τους X men τους F4 κτλ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχω φάει τώρα και μου έρχονται διάφορα. Spoiler Στην πιο επική στιγμή της ταινίας, ανοίγει η πύλη και περίμενα να δω κάποιο σημαντικό πρόσωπο να βγαίνει από μέσα, πχ ο Dr Strange και να λέει, "Captain America stands alone" ή κάτι τέτοιο. Και ποιος βγαίνει ρε μλκς; Ο Black o Panther; Που μου το συγκρίνουν με το Lord of the Rings; Ουστ βρωμόσκυλα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ναι αλλα Spoiler ο Falcon ειναι μαυρος. Αρα αυτος βολευει να προωθηθει. Τεσπα αυτο δε με πειραξε μιας και εχουν υπαρξει και οι 2 τους Cap στα κομιξ, οποτε οποιον και να επελεγαν το ιδιο μου εκανε. Τωρα στο αλλο που λες ξενερωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οταν (νομιζω ηταν μετα την κηδεια, η μετα την "ομιλια" του νεκρου πλεον Tony) αλλαζει το καρε και ξεκιναει η επομενη σκηνη με κοντινο στον κλοουν Thor με το γυαλι ηλιου, μην τυχον και αφησουμε πολυ το κλιμα να βαρυνει. Ρε διαολε, αποχαιρετας αν μη τι αλλο, ενα ιδρυτικο μελος των Avengers, τον ανθρωπο που τα ξεκινησε και τα τελειωσε ολα. Που μας απεδειξε οτι στο 1ο Avengers, o Cap ειχε αδικο οταν ελεγε " You're not the guy to make the sacrifice play". Γιατι καταστρεφεις μια τοσο συναισθηματικη σκηνη; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 bring back nolan ffs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Καλα μπροστα σ αυτο το ending, το Endgame ηταν οσκαρικο 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 ωρε και δει την ταινια ο killik, θα ανοιξουν οι πυλες του Αδη, ποιος τον ακουει μετα και θα χει και δικιο, θα του πεσουν τα μαλλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα