Προς το περιεχόμενο

Avengers: Endgame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, tritonas00 said:
  Reveal hidden contents

Μετά από αυτά που είδα στο Cpt Marvel, δίνω πλέον αρκετές πιθανότητες στο να ισχύουν τα spoilers. Εκτός αν ήξεραν spoilers για το Cpt Marvel και τα έστησαν πάνω σε αυτά...

Δημοσ.

Παει θα το ξεκ@λιασει η cap marv, RiP

Εκτος αν δειξουν το cut χωρις αυτην μετα απο τον χαμο που γινεται:lol:

Δημοσ.

με 150m ανοιγμα που εκανε, την βλεπω  στο Endgame να κανει εξεταση προστατη στον Θανο με το γαντι του. 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

με 150m ανοιγμα που εκανε, την βλεπω  στο Endgame να κανει εξεταση προστατη στον Θανο με το γαντι του. 😁

160. 😛

Δημοσ.

Εγώ πήγα να δω captain marvel επειδή διάβασα ότι είναι προαπαιτούμενο για το endgame.

Βέβαια τελικά μου άρεσε πολύ η ταινία αλλά θα έχω και ολόκληρη την εικόνα για το endgame!

Δημοσ.

Ρε μαγκες , συγνωμη ομως .

Αυτη η ταινια , ειναι σαν υπερηρωικος τελικος μουντιαλ.Μετα πως ξαναγυρνας στα  ..τοπικα πρωταθληματα ? :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν μερη, υπερθεματιζω, εν μερη, οι ρουσσο μιλησαν

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bluesattack είπε

Αυτη η ταινια , ειναι σαν υπερηρωικος τελικος μουντιαλ.Μετα πως ξαναγυρνας στα  ..τοπικα πρωταθληματα ? :lol:

ε θα γινει οπως στα κομιξ, καθε 5-6 ταινιες θα απειλειται το συμπαν και θα τρεχουν οι ηρωες να το σωσουν. και στο τελος της ημερας τιποτα δεν θα αλλαζει ουσιαστικα.

ελπιζω να δουμε τον Θανο ως συμμαχο στο επομενο movie arc, με τον νεο μεγαλο κακο τον Warlock (σιγα μην βαζανε τον Magus). το πιο πιθανο ειναι να δουμε Galactus ομως, τωρα που πηρε πσιω τα δικαιωματα η Disney.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bluesattack είπε

Ευκολακι.

NX02Uzu.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...