Stamer Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, elpaso1 είπε Βεβαια τωρα θα ειναι και 4K οθονη. Δε θυμαμαι να εχω ξαναδει ταινια 4K. Οι κλασσικες αιθουσες σε Full HD δε δειχνουν; Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, το σινεμά έχει μια τεράστια οθόνη (που σημαίνει δεν ξέρω και γω πόσα k θα χρειαζοταν για να φαίνεται τελεια) ενώ της tv είναι πολύ μικρότερο. Σίγουρα στα 4k θα έχει πολύ διαφορά και θα είναι αισθητά πιο ωραίο.
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε 2 βδομάδες ακόμα.... δεν λέει να περάσει ο καιρός να δούμε την "ραψωδία".... Τουλάχιστον έχουμε το περιθώριο να ξαναδούμε τις προηγούμενες ταινίες... για 10η... 15η... φορά ίσως... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από IcemanGr71
Swimmer21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://imgur.com/a/pQADvj4 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Swimmer21 1
elpaso1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 hours ago, IcemanGr71 said: Άντε 2 βδομάδες ακόμα.... δεν λέει να περάσει ο καιρός να δούμε την "ραψωδία".... Τουλάχιστον έχουμε το περιθώριο να ξαναδούμε τις προηγούμενες ταινίες... για 10η... 15η... φορά ίσως... Δλδ ποιες ταινιες αξιζει να ξαναδουμε πριν το Endgame;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Η τις βλέπεις ολες η μην δεις καμια...
Stamer Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Άντε 2 βδομάδες ακόμα.... δεν λέει να περάσει ο καιρός να δούμε την "ραψωδία".... Τουλάχιστον έχουμε το περιθώριο να ξαναδούμε τις προηγούμενες ταινίες... για 10η... 15η... φορά ίσως... Done that! 19 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δλδ ποιες ταινιες αξιζει να ξαναδουμε πριν το Endgame; Εκτός από το IW, δεν έχει σημασία να δεις κάποια όσο αφορά το endgame. Απλά εγώ είδα κάποιες που μου άρεσαν "έτσι με την ευκαιρία και καλά". Είδα τα guardian of the galaxy που μου αρέσουν πολύ, το thor ragnarok, το CA civil war και μπορεί και μία ακόμα, δεν θυμάμαι. Αυτό που θα ήθελα να ξαναδώ τώρα που το σκέφτομαι, είναι το Antman and the wasp. Γενικά μπορείς να δεις όποια νομίζεις οτι σου άρεσε και θα μπορούσες να ξαναδεις ευχάριστα.
epicouros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα ταινία 3D την εχω δει στην VMax Sphera, ηταν η Avengers: Infinity War και έπαθα πλάκα από την εικόνα και τον ήχο. Έτσι έκλεισα να δω και την Avengers: Endgame. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από epicouros
Tsene Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 42 minutes ago, elpaso1 said: Δλδ ποιες ταινιες αξιζει να ξαναδουμε πριν το Endgame; Σίγουρα Dr. Strange Το είχαν αναφέρει κάπου οι Russo brothers. 1
Stamer Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Tsene είπε Σίγουρα Dr. Strange Το είχαν αναφέρει κάπου οι Russo brothers. Α ναι μπράβο! Κι αυτό το είδα πάλι! Όντως αυτό μπορεί να έχει το περισσότερο νόημα (όσο γίνεται) να ξαναδείς από άλλες ταινίες.
elpaso1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 5 hours ago, Stamer said: Εκτός από το IW, δεν έχει σημασία να δεις κάποια όσο αφορά το endgame. Απλά εγώ είδα κάποιες που μου άρεσαν "έτσι με την ευκαιρία και καλά". Είδα τα guardian of the galaxy που μου αρέσουν πολύ, το thor ragnarok, το CA civil war και μπορεί και μία ακόμα, δεν θυμάμαι. Αυτό που θα ήθελα να ξαναδώ τώρα που το σκέφτομαι, είναι το Antman and the wasp. Γενικά μπορείς να δεις όποια νομίζεις οτι σου άρεσε και θα μπορούσες να ξαναδεις ευχάριστα. Φιλε sorry κιολας, αλλα ολες τις σαπιες ταινιες ειδες.. Και ισως τις πιο κωμικες. Αποψη μου παντα. Αν εξαιρεσεις το Civil War. Ολα τα iron-man για εμενα ηταν κορυφη. Και μετα τα Avengers 1,2 και κορυφαιο το IW. Τωρα ολα τα αλλα αστα να πανε.. Αποψη μου παντα, καθως μου αρεσουν οι πιο σοβαρες προσεγγισεις. 1
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Φιλε sorry κιολας, αλλα ολες τις σαπιες ταινιες ειδες.. Και ισως τις πιο κωμικες. Αποψη μου παντα. Αν εξαιρεσεις το Civil War. Ολα τα iron-man για εμενα ηταν κορυφη. Και μετα τα Avengers 1,2 και κορυφαιο το IW. Τωρα ολα τα αλλα αστα να πανε.. Αποψη μου παντα, καθως μου αρεσουν οι πιο σοβαρες προσεγγισεις. Iron man 1 (μόνο), Avengers, Infinity War, Guardians of the Galaxy 1, Civil War και Winter Soldier, όχι με αυτή τη σειρά. Τα υπόλοιπα ήταν από μέτρια έως χάλια. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από kirileman 2
Stamer Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Φιλε sorry κιολας, αλλα ολες τις σαπιες ταινιες ειδες.. Και ισως τις πιο κωμικες. Αποψη μου παντα. Αν εξαιρεσεις το Civil War. Ολα τα iron-man για εμενα ηταν κορυφη. Και μετα τα Avengers 1,2 και κορυφαιο το IW. Τωρα ολα τα αλλα αστα να πανε.. Αποψη μου παντα, καθως μου αρεσουν οι πιο σοβαρες προσεγγισεις. Αν απλώς είναι άποψη σου (που φυσικά είναι) δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εσύ να μου πεις αν είδα εγώ σάπιες ή όχι. Για μένα ήταν πολύ καλές και σίγουρα θα τις ξαναδώ. Γι'αυτό όταν γράφω κυρίως μέσω στο "είδα.. ΜΟΥ άρεσε.. δεν ΜΟΥ άρεσε κ.λ.π." και ποτέ "αυτή η ταινία είναι χάλια". Καταλαβαίνεις την διαφορά φαντάζομαι. Το IM 3 ας πούμε δεν μου άρεσε καθόλου εμένα και γενικά ότι μου σερβίρεις από ταινίες με σούπερ ήρωες, ευχάριστα θα το δω. Να προσθέσω μόνο, καθώς μίλησες για "σοβαρές προσεγγίσεις", οτι μιλάμε για ταινίες φαντασίας με σούπερ ήρωες... αν "διακωμωδούν" κάποια σημεία, αν το κάνουν καλά... καλώς το κάνουν. Προσωπική μου άποψη πάντα.
tritonas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2019 στις 7:29 ΜΜ, KilliK είπε πως εγινε ετσι η Widow? δεν μου αρεσει το ξανθο ειναι για να ξεχωριζουμε σε ποια φαση ειμαστε οταν θα παιζει time travel Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από tritonas00 1
tritonas00 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 wtf https://www.deseretnews.com/article/900065174/avengers-endgame-tickets-fandango-infinity-war.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα