tritonas00 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Record-Breaking $282 Million Opening Projected For Avengers: Endgame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Θα πηγαινα cineplexx ετσι και αλλιως για να το δω προσωπικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα το δω στη sphera στο The Mall Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Εγώ θα το δω στη sphera στο The Mall Το ίδιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην Αθήνα atm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω λογικα πρεμιερα στην πιο βραδυνη προβολη σε imax αν τα καταφερω! H VMAX αιθουσα ειναι; Σχετικα με το Captain Marvel, επειδη δεν ψηνομαι για κινηματογραφο, θα προλαβει να βγει σε το bluray, πριν την πρεμιερα του avenger 4; Δλδ σε 1,5 μηνα περιπου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 On 04/02/2019 at 19:52, kirileman said: Valar Morghulis ψευτοσουπρίμ! Υποτιθέμενο leak: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δάκρυα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, elpaso1 είπε Και εγω λογικα πρεμιερα στην πιο βραδυνη προβολη σε imax αν τα καταφερω! H VMAX αιθουσα ειναι; Σχετικα με το Captain Marvel, επειδη δεν ψηνομαι για κινηματογραφο, θα προλαβει να βγει σε το bluray, πριν την πρεμιερα του avenger 4; Δλδ σε 1,5 μηνα περιπου. Όχι και όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kirileman είπε Δάκρυα... ωπωπωπω, αν ισχυουν αυτα περι CM, ενα εχω να πω: FU..ING TOLD YA! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Όντως! Το είπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 ενταξει, μπορει να ειναι και παραμυθι αυτα στο reddit, αλλα τα λεει με τοση λεπτομερεια που εριξε αρκετη δουλεια για να φαινεται πιστευτο. τεσπα, θα δουμε. αν ειναι ψεμα, bullet dodged. αν δεν ειναι, θα πεσει τρελο γελιο. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, tonypapadovic είπε Όχι και όχι Αυτή η απόφαση τους πάντως να βάλουν τόσο κοντά τις 2 ταινίες έτσι ώστε να "υποχρεώσουν" και αυτόν που δεν ενδιαφέρεται να δει την Captain marvel (όπως εγώ) , να πάει, προκειμένου να έχεις δει την"σύνδεση" με το endgame, είναι μεγάλη π...α από την marvel. Προσωπικά δεν θα τσιμπήσω, θα πάω κατευθείαν στο endgame, αλλά καταλαβαίνω αυτούς που θα το κάνουν ένω δεν ήθελαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 shit, θα φριξει το σκυλι καπ πονας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έγινε Leak πώς θα νικηθεί ο Thanos πάντως... : P 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα