margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δεύτερη σειρά πίσω διάζωμα μετά απο 1 ωρα προσπαθειών ειναι γεγονός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Just now, margaritagr said: Δεύτερη σειρά πίσω διάζωμα μετά απο 1 ωρα προσπαθειών ειναι γεγονός Προβολή των 21:40? Αν ναι από πάνω μου θα 'σαι. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Προβολή των 21:40? Αν ναι από πάνω μου θα 'σαι. 😛 ναι ! Μεγάλες συναντήσεις 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σας ζηλευω που ειστε τοσο hyped 😀 Εγω θα την δω απο τον θειο(μιας και μου πηρες 4 προσπαθειες για να δω την προηγουμενη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, margaritagr είπε ναι ! Μεγάλες συναντήσεις 😛 Ένας που θα σερφαρει στο insomnia αντι να βλέπει ταινία... Αυτός θα'ναι να ξέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Ένας που θα σερφαρει στο insomnia αντι να βλέπει ταινία... Αυτός θα'ναι να ξέρεις! Θα του πετάω ποπ κορν να κλείνει το κινητό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Θα του πετάω ποπ κορν να κλείνει το κινητό ! Βασικά πέτα του το κουτί με τα φαγωμένα ποπ κορν και την μισοτελειωμένη κοκα κολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Έκλεισα και εγώ 2 εισιτήρια για Metro Mall, 20:10 πρεμιέρα!!! 2 κινητά και 2 υπολογιστές με προσπάθειες συνεχώς από 16:05 τα κατάφερα στις 16:52! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 6 minutes ago, Stamer said: Ένας που θα σερφαρει στο insomnia αντι να βλέπει ταινία... Αυτός θα'ναι να ξέρεις! Pm με spoilers θα σου στέλνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Pm με spoilers θα σου στέλνω... ...reminder στο κινητο.. "κάνε block τον χρήστη ThResh" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 I could snap my fingers... And all the tickets would cease to exist.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 I'm sorry what? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εμείς δουλεύουμε και εσείς κλείνετε εισιτήρια. Όλα κόκκινα γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα